Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χριστός Ανέστη και Χρόνια πολλά σε όλους! 

Η αδερφή μου έχει το παραπάνω laptop και ξαφνικά άρχισε να της παρουσιάζει το εξής πρόβλημα. Όταν το λαπτοπ είναι συνδεδεμένο στο ρεύμα ανά τακτά χρονικά διαστήματα είτε κάνει επανεκκινήσεις μόνο του είτε κολλάει εντελώς και παραμορφώνει η οθόνη, και πρέπει να το κάνεις reset. Όταν όμως δουλεύει με τη μπαταρία του, το laptop λειτουργεί κανονικά! Να επισημάνω εδώ ότι την μπαταρία την φορτίζει κανονικά.

Η πρώτη μου σκέψη ήτανε ότι το τροφοδοτικό δεν δίνει σωστό ρεύμα. Πήρα δεύτερο και πάλι κάνει τα ίδια. Το έκανα φορματ για παν ενδεχόμενο, πάλι τα ίδια. το δούλεψα με windows live cd, πάλι τα ίδια. Το άνοιξα για να καθαρίσω τα cooler και του έβαλα και μία βάση, πάλι τα ίδια. Του δοκίμασα άλλες ram, πάλι τα ίδια. 

Πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ τι μπορεί να φταίει. Έχετε καμιά ιδέα? Γιατί να δουλεύει κανονικά με την μπαταρία και με το ρεύμα όχι? Και αν το κύκλωμα τροφοδοσίας είχε θέμα, τότε γιατί φορτίζει κανονικά την μπαταρία?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Χριστός Ανέστη και Χρόνια πολλά σε όλους! 

Η αδερφή μου έχει το παραπάνω laptop και ξαφνικά άρχισε να της παρουσιάζει το εξής πρόβλημα. Όταν το λαπτοπ είναι συνδεδεμένο στο ρεύμα ανά τακτά χρονικά διαστήματα είτε κάνει επανεκκινήσεις μόνο του είτε κολλάει εντελώς και παραμορφώνει η οθόνη, και πρέπει να το κάνεις reset. Όταν όμως δουλεύει με τη μπαταρία του, το laptop λειτουργεί κανονικά! Να επισημάνω εδώ ότι την μπαταρία την φορτίζει κανονικά.

Η πρώτη μου σκέψη ήτανε ότι το τροφοδοτικό δεν δίνει σωστό ρεύμα. Πήρα δεύτερο και πάλι κάνει τα ίδια. Το έκανα φορματ για παν ενδεχόμενο, πάλι τα ίδια. το δούλεψα με windows live cd, πάλι τα ίδια. Το άνοιξα για να καθαρίσω τα cooler και του έβαλα και μία βάση, πάλι τα ίδια. Του δοκίμασα άλλες ram, πάλι τα ίδια. 

Πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ τι μπορεί να φταίει. Έχετε καμιά ιδέα? Γιατί να δουλεύει κανονικά με την μπαταρία και με το ρεύμα όχι? Και αν το κύκλωμα τροφοδοσίας είχε θέμα, τότε γιατί φορτίζει κανονικά την μπαταρία?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Χρόνια πολλά

Για αρχή ανέβασε screenshoot με Hdsentinel για υγεία σκληρού δίσκου πρώτα.

και βλέπουμε για τα υπόλοιπα..

κάπου πάει το μυαλό μου..

Δημοσ.

Σ'ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.

Και μένα πήγε το μυαλό μου στο δίσκο αλλά μιας και δούλευε ΟΚ με την μπαταρία δεν το κοίταξα και πολύ. Το μόνο που έκανα ήτανε να τρέξω το live Os. Πάντως τώρα που πέρασα το sentinel μου βγάζει 147 τομείς κατεστραμένους! 

Δημοσ.

Σ'ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.

Και μένα πήγε το μυαλό μου στο δίσκο αλλά μιας και δούλευε ΟΚ με την μπαταρία δεν το κοίταξα και πολύ. Το μόνο που έκανα ήτανε να τρέξω το live Os. Πάντως τώρα που πέρασα το sentinel μου βγάζει 147 τομείς κατεστραμένους! 

έχει "τελειώσει" ο δίσκος φίλε.

τι θερμοκρσία έχει ο δίσκος;;

αλλαγή δίσκου και βλέπουμε ΑΝ στο ξανά κάνει πάλι.

**και με την ευκαιρία ΑΝ δεν το έχεις κάνει ποτέ..καθαρισέ τον εσωτερικά απο σκόνες!

και αν δεν έχουν αλλαχτεί η πάστες σε cpu/gpu τόσο καιρό καλό είναι να της φρεσκάρεις με καινούριες.

Δημοσ.

Ο δίσκος έχει 45 βαθμούς. Το 'χω καθαρίσει και έχω αλλάξει και τις πάστες. Και ΟΚ ο δίσκος έχει τελειώσει, με την μπαταρία όμως γιατί δουλεύει κανονικά για 2 ώρες συνεχόμενα, ενώ στο ρεύμα στα πρώτα 5 λεπτά έχει κολλήσει? Εκεί σκαλώνω εγώ. Γιατί Τώρα να μπω σε διαδικασία αγοράς 2,5" και να μην φταίει αυτό δεν λέει.

Δημοσ.

Ο δίσκος έχει 45 βαθμούς. Το 'χω καθαρίσει και έχω αλλάξει και τις πάστες. Και ΟΚ ο δίσκος έχει τελειώσει, με την μπαταρία όμως γιατί δουλεύει κανονικά για 2 ώρες συνεχόμενα, ενώ στο ρεύμα στα πρώτα 5 λεπτά έχει κολλήσει? Εκεί σκαλώνω εγώ. Γιατί Τώρα να μπω σε διαδικασία αγοράς 2,5" και να μην φταίει αυτό δεν λέει.

ένας δίσκος 160gb/320gb sata 2.5'' πάνω απο 20/25 ευρώ δεν πάει(κοίτα στης αγγελίες για μτχ)

κλείνει απότομα.. η κολλάει μόνο  με την πρίζα επάνω;;

Δημοσ.

Με μπαταρία κλείνει όταν τελειώσει η μπαταρία. Με το ρεύμα κάνει επανεκκινήσεις ή κολλάει απότομα. Μπορεί να το κάνει στο πρώτο λεπτό, μπορεί να το κάνει και 2 ώρες μετά. Πάντως θα το κάνει σίγουρα. 

Δημοσ.
Με μπαταρία κλείνει όταν τελειώσει η μπαταρία. Με το ρεύμα κάνει επανεκκινήσεις ή κολλάει απότομα. Μπορεί να το κάνει στο πρώτο λεπτό, μπορεί να το κάνει και 2 ώρες μετά. Πάντως θα το κάνει σίγουρα. 

διαβάζεις εδώ Link.png Site: http://www.insomnia.gr/topic/467298-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-toshiba-satellite-l300/">l300 πρόβλημα

μετά εδώ Link.png Site: http://www.howtofixit.gr/forum/showthread.php?t=65470&p=541770#post541770">l300

και μετά κάνε αναζήτηση problem toshiba satellite l300 nec/tocin capacitor,θα βρείς πολλά θέματα

**για εμένα κοίτα τον σκληρό πρώτα,και μετά ΑΝ στο ξανά κάνει κοίτα και τα υπόλοιπα.

• Like 2
Δημοσ.

Άλλαξα και δίσκο και πάλι τα ίδια. Οπότε το τελευταίο που μένει είναι ο πυκνωτής. Παρήγγειλα έναν από το ebay και όταν θα έρθει θα το δοκιμάσω και ο Θεός βοηθός...

Δημοσ.
Άλλαξα και δίσκο και πάλι τα ίδια. Οπότε το τελευταίο που μένει είναι ο πυκνωτής. Παρήγγειλα έναν από το ebay και όταν θα έρθει θα το δοκιμάσω και ο Θεός βοηθός...

εκεί πιστεύω βρίσκεται το πρόβλημα σου.

μπορείς να μου δείξεις ποιόν αγόρασες;;

τον πλακέ απο κάτω που βρίσκεται στην Cpu;

Screenshot_55.png

αν δεν δουλέψει τότε πας εδώ. Link.png Site: http://www.ebay.co.uk/itm/Toshiba-Satellite-L300-ST3502-L305-Intel-GL40-PGA478mn-Motherboard-V000138670-/160874585232?pt=Motherboards&hash=item2574df5c90">Toshiba Satellite L300 καινούρια 56 ευρώ κομπλέ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...