Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το παλικάρι μας τρολλάρει κανονικά. Έστω και η εγγραφή σε ενα forum απαιτεί κάποιο minimum νοημοσύνης....

Και η ιδέα μου είναι ότι είναι συνεννοημένος με τον krono για να ασχολείται ακόμα

Δημοσ.

αν ρίξεις νερό στο πρόσωπο σου και κάνει ζέστη τότε δροσίζεσαι
αυτό γίνεται γιατι ενυδατώνετε η σάρκα σου και με λίγο αέρα δροσίζεσαι
αν το νερό ειναι κρύο δροσίζεσαι περισότερο
πάντως απορίω πώς σκέφτηκε ο άλλος οτι θα καείς με το νερό στον ήλιο .. νερό θα ρίξεις , όχι βενζέλαιο

Δημοσ.

Για τα φυτά λέγαμε

Για τα φυτά λέγαμε αλλά εσύ δεν καταλαβαίνεις τα πιο απλά. Ας καταλάβεις αυτό πρώτα και μετά το ξαναπιανουμε το θέμα με τα φυτά.

Τα πραγματα είναι απλά παιδιά. Μιλάμε για βασικούς νόμους της φυσικής. Η εξάτμιση ψυχει. Τοσο απλα...

Προσπάθησα στο άλλο θέμα να του το εξηγήσω επιστημονικα. Δεν... Προσπάθησα με παραδείγματα. Πάλι δεν...

Μου ελεγε κάτι για μακαρονάδες που βράζουν στους 100 και αλλά τέτοια ωραία.

Αν δεν το πιάσει και τώρα δεν υπαρχει ελπίδα...

Βασικα καλό θα ήταν να τρολαρε ο τύπος αλλά δυστυχώς δεν νομίζω να τρολαρει...

• Like 2
Δημοσ.

λέξη «Waterproof»; Αυτό σημαίνει πως είναι ανθεκτικές στο νερό. Είναι πολύ σημαντικό να βάζετε τέτοιες αντηλιακές όταν μπαίνετε στο νερό ή όταν πάτε για βαρκάδα, διότι το νερό αντανακλά τις ακτίνες του ήλιου οπότε δέχεστε την ακτινοβολία και του ήλιου και του νερού.

Ξανά απ το internet...δεν μιλάω για την εξάτμιση επαναλαμβάνω...μιλάω για το στάδιο πριν της εξάτμισης...έλεος!μιλάω για αυτήν που αναφέρει πιο πάνω μιας και αν τα λέω εγώ μιλάτε απαράδεκτα...

Δημοσ.

Απαράδεκτος και πάλι...ρε κοίτα την πηγή...μπορείς να με κορόιδευεις και να μιλάς όσο άσχημα θες...αλλά βέβαια ούτε το internet και τις τόσες πηγές που σ έβαλα...πες και για το δικό σ επιχείρημα...λες

Αφού μπορώ να βρω πηγή που αποδεικνύει ότι δεν είμαστε άνθρωποι τότε και όλες οι πηγές σ λένε ψέματα...τι να πω;ότι ναναι...

Δημοσ.

Και ξανάλέω...μιλάμε για κάτω από ντάλα ήλιο...συμφωνώ θα δροσιστέις στην αρχή...το νερό όμως επειδή είναι καλός αγωγός της θερμότητας θα ανεβάσει την θερμοκρασία σου πιο γρήγορα αυτήν την φορά μέχρι τελικά να χρειαστεί να ξανάρίξεις νερό...κανένας σας δεν το έχει παρατηρήσει ρε παιδιά...το καλοκαίρι αν μπεις κάτω από την ντουζίέρα για να δροσιστέις μετά θα έχεις την ανάγκη να ξανάμπεις...!

Κανέναν ψήστη δεν έχουμε να το πει κι αυτός;;δεν βρέχεις τα χέρια γιατί μετά όταν τα πλησιάσεις στη φωτιά θα καίγεσαι ακόμα περισσότερο!

Το δέρμα μπορεί να καεί από την υπεριώδη ακτηνοβολία, όχι από κάποια μεταφορά θερμότητας.

Αν οι ακτίνες του ηλίου ήταν ικανές να σε κάψουν, θα το έκαναν και χωρίς να ρίξεις νερό πάνω σου.

• Like 2
Δημοσ.

λέξη «Waterproof»; Αυτό σημαίνει πως είναι ανθεκτικές στο νερό. Είναι πολύ σημαντικό να βάζετε τέτοιες αντηλιακές όταν μπαίνετε στο νερό ή όταν πάτε για βαρκάδα, διότι το νερό αντανακλά τις ακτίνες του ήλιου οπότε δέχεστε την ακτινοβολία και του ήλιου και του νερού.

Ξανά απ το internet...δεν μιλάω για την εξάτμιση επαναλαμβάνω...μιλάω για το στάδιο πριν της εξάτμισης...έλεος!μιλάω για αυτήν που αναφέρει πιο πάνω μιας και αν τα λέω εγώ μιλάτε απαράδεκτα...

Δηλαδή το νερό ακτινοβολεί ; :shock:

Εγώ απλά νόμιζα οτι παθαίνει απλά (hint) διάθλαση η ακτινοβολία. :rolleyes:

• Like 1
Δημοσ.

mouti σου λείπουν βασικές γνώσεις και η οποία προσπάθεια να σου εξηγήσω θα πεσει στο κενό.

Φιλική συμβουλή. Πάρε μια φυσική έκτης δημοτικού και διάβασε την. Εχεις μπερδέψει τα μπούτια σου, με βρασμους, εξατμίσεις και αντανακλάσεις.

Δημοσ.

Δεν το έγραψα το αντέγραψα για να μην μ αρχίσεις τις παπ@ιες πάλι...και τα προηγούμενα που σ αντέγραψα υποστηρίζουν αυτό για τα φυτά...μην ακούς εμένα...ούτε αυτά που σ ανεβάζω;τζάμπα ψάχνω και μένα στο κενό πάει

Δημοσ.

Αυτά που εβαλα εγώ για τα φυτά δεν τα είδες όμως. Μόνο τα δικά σου. Τα οποία δικά σου σου εξήγησα γιατί είναι λάθος.

Και σου λεω ρε άνθρωπε είμαι γεωπόνος και ξέρω τι σου λεω. Και δεν στο είπα έτσι απλά στο εξήγησα κιόλας.

Αλλά να μου πεις ακομα μιλάμε για το αν το νερο σου δημιουργεί εγκαύματα. Το άλλο θα δεχοσουν;

Φυσική έκτης δημοτικού ΓΡΗΓΟΡΑ!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...