UncleBens Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Ασ το προσπαθώ 2 μέρες...σταμάτα πριν σ πουν 6χρόνο... Όταν όμως το λέω εγώ σχεδόν με δέρνουν... Αισθάνεσαι μετά λίγο πιο ζεστός γιατί το νερό έχει ψύξει την εξωτερική επιφάνεια της επιδερμίδας σου η θερμοκρασία του αίματος σου όμως δεν έχει αλλάξει και όταν κυκλοφορεί οι σχετικές απολήξεις που έχεις στο δέρμα στέλνουν μήνυμα ότι ανεβαίνει η θερμοκρασία. 2
kronos281 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Έστω ότι είσαι στον ήλιο. Η θερμοκρασία του προσώπου σου είναι x. Ρίχνεις νερο στο πρόσωπο. Το πρόσωπο ψύχεται και η θερμοκρασία πέφτει. Οταν τελειώσει η εξάτμιση του νερού η θερμοκρασία του προσώπου θα αρχίσει να ανεβαίνει ξανά και θα ξαναφτασει μετά από λίγο στους x βαθμούς. Τώρα που παθαίνεις το έγκαυμα που λέει ο mouti είναι άλλη ιστορία για άγριους...
dimpa16 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Των υπολοίπων κι αυτών το ίδιο είναι;πρόβατα είστε ρε μόλις είδατε την Πληοψηφια είναι εναντίον μου εδώ τον είχατε τον καλό λόγο...α βρε πρόβατα όρθια...όλα τα ξέρετε...αμάθεια λέει...το μαθαίνεις καλύτερα απ το να το δοκιμάσεις ο ίδιος;πες μου;ε τραβά δοκιμαστο και πες μου σε πόσα λεπτά θα ξανάθες να ρίξεις νερό στην μούρη σ...τώρα εσύ είσαι αυτός που δεν ξέρει... Μόλις πήγα στη μάνα μου και της λέω...μια μέρα με ήλιο αν βρέξεισ το κεφάλι σ...πριν προλάβω να τελειώσω μου λέει μετά από λίγο θα καεί το κεφάλι σ...θα χρειαστεί να έχεις η άσπρο καπέλο η αυτά που φοράνε στην έρημο τα πανιά...αλλιώς μόνο στην αρχή θα δροσιστέις...λοιπόν δεν ξέρω πόσο τούβλα είστε αλλά πλέον είμαι απόλυτα σίγουρος γι αυτό που λέω...κάθομαι και ασχολούμε με ανθρώπους με τετράγωνα μάτια από τον υπολογιστή που πέραν του ότι δεν γνωρίζουν τα απλά πράγματα της καθημερινότητας το παίζουν έξυπνη μιλώντας υποτιμητικά...κατσίκια βρε είστε όλοι σας...την τυφλά σας δεν ξέρετε και δεν αλλάζει δυστυχώς... Αφού στο είπε η μαμά σου,τότε τι καθόμαστε και συζητάμε.Το πρόβλημα λύθηκε. mouti,ειλικρινά θέλω να τρολάρεις,διαφορετικά,είσαι για λύπηση. Εκείνα τα "πανιά" λέγοντε τουρμπάνια.Τουλάχιστον μάθε αυτό.Αν και φοβάμαι οτι γέμισε ο σκληρός σου απο γνώση και υπάρχει περίπτωση να κρασάρεις...
mouti Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Έλα ρε;;τουρμπανια;;πρώτη φορά τ ακούω...το θέμα είναι ότι δεν το λέει μόνο η μάνα μου το ακούω χρόνια...απλά άσχετοι είστε δεν πειράζει...
dimpa16 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Προσοχη στην θαλασσα.Τα εγκαυματα καραδοκουν Άσε που μπορεί μετά, να βγεις κακαβιά... Έλα ρε;;τουρμπανια;;πρώτη φορά τ ακούω...το θέμα είναι ότι δεν το λέει μόνο η μάνα μου το ακούω χρόνια...απλά άσχετοι είστε δεν πειράζει... Οχι ρε συ..."πανιά" λέγονται...
mouti Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Και δεν ακούτε αυτό είναι το χειρότερο...κόλλημα!!!δεν ξανάγράφω γιατί οι περισσότεροι μιλάτε και για άλλες καταστάσεις...καλό λιώσιμο όρνια... Προσοχη στην θαλασσα.Τα εγκαυματα καραδοκουν Άσε που μπορεί μετά, να βγεις κακαβιά... Έλα ρε;;τουρμπανια;;πρώτη φορά τ ακούω...το θέμα είναι ότι δεν το λέει μόνο η μάνα μου το ακούω χρόνια...απλά άσχετοι είστε δεν πειράζει...Οχι ρε συ..."πανιά" λέγονται... Την παλεβετε;;;;για μετά δεν μιλάω...τεσπα είστε λίγο...βλαμμενοι αλλά δεν πειράζει...νίκησατέ...τα έπαιξα!ζώα
Moderators Praetorian Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 το μαθαίνεις καλύτερα απ το να το δοκιμάσεις ο ίδιος;πες μου;ε τραβά δοκιμαστο και πες μου σε πόσα λεπτά θα ξανάθες να ρίξεις νερό στην μούρηΆφησέ τα. Είναι ένας ασταμάτητος κύκλος. Ρίχνεις νερό, καίγεσαι, και μετά από λίγο ξαναθές. Σταματάς όταν γίνεις αποκαΐδι. 3
kronos281 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Mouti για καλο και για κακό θα σου πρότεινα να μην κανείς μπανιο όλο το καλοκαίρι. Τι είναι λιγη βρώμα μπροστά στον κίνδυνο να σε κάψει το νερο... 2
dimpa16 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Και δεν ακούτε αυτό είναι το χειρότερο...κόλλημα!!!δεν ξανάγράφω γιατί οι περισσότεροι μιλάτε και για άλλες καταστάσεις...καλό λιώσιμο όρνια... Την παλεβετε;;;;για μετά δεν μιλάω...τεσπα είστε λίγο...βλαμμενοι αλλά δεν πειράζει...νίκησατέ...τα έπαιξα!ζώα Ετσι μπράβο. Τράβα τώρα μέσα να δροσιστείς,γιατί έκαψες φλάτζα και φτύνεις λάδια...
Timonkaipumpa Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Για να καταλάβω... το επιχείρημα είναι ότι εάν ρίξεις πάνω στο κεφάλι σου νερό, μετά θα θες πάλι; Εάν ναι, τότε και το νερό προκαλεί δίψα. Εάν πιεις, μετά θα θες πάλι.
VitamineQ Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 ο mouti νομίζω θέλει να πει οτι σε καύσωνες είναι προτιμότερο να βρεχεις το κεφάλι ή να κάνεις μπάνιο με ζεστό νερό παρά με κρύο, μιας και το κρύο δίνει πρόσκαιρη αίσθηση δροσιάς, ενώ μετά απο ένα ζεστό μπάνιο το καλοκαίρι δροσίζεσαι για περισσότερη ώρα. Αυτό έχει να κάνει με το άνοιγμα τον πόρων του δέρματος αν δε κάνω λάθος. 1
kronos281 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Λάθος κανείς vitamine. Ο mouti λέει πως αν ρίξεις νερο στο πρόσωπο κατω από ντάλα ήλιο είναι πιθανόν να παθεις ακομα και έγκαυμα! Οτι θα τσουρουφλιστεις είναι σιγουρακι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις