Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δλδ 

υπαρχει περιπτωση να πληρωσω 3 ευρω για κατι που κανει $250 ή υπαρχει περιπτωση να μου σκασει κατευθειαν δασμος?

thanks

Σ΄αυτού του είδους τις αγορές, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει κάποιο απ' αυτά.

Στειλε τις συσκευες χωρις μπαταρια και πες οτι ειναι χαλασμενες. Πολυ δυσκολο να εχουν μπαταριες για σ3 για να το ελεγξουν. 

Οι τελωνειακοί δεν ασχολούνται με τέτοιου είδους διαδικασίες. Εάν αμφιβάλλουν για την τιμή που γράφει το δέμα σε σχέση με την περιγραφή του αντικειμένου, απλά το κρατάνε και ζητάνε από τον αγορατή να φέρει είτε την απόδειξη του PayPal είτε τη χρέωση της κάρτας.

Αυτά, βέβαια, στην περίπτωση που το δέμα έρχεται στη χώρα με άλλο τρόπο εκτός ταχυδρομείου.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εγω σκεφτηκα να μου το τυλιξει σαν δωρο να βαλει και καρτουλα χρονια πολλα μιας και ειναι η γιορτη μου τωρα και να μου το στειλει (μονο το ενα κινητο).

Αμα δουνε κατι τυλιγμενο με χαρτι δωρου θα το ανοιξουν??

Μπορω να το ζητησω συστημενο με tracking και ασφαλισμενο?

Δημοσ.

Τα "δώρα" 'εχουν σταματήσει από χρόνια να ξεγελούν τους τελωνειακούς και σήμερα αποτελούν, ίσως, μια αφορμή για να σταματήσουν ένα δέμα.

Δημοσ.

Τουλαχιστον καποιος τροπος να το ασφαλισω? Μου φαινεται αδιανοητο να χανονται δεματα....

Κάποτε μια courier εταιρεία διαφήμιζε 98% επιτυχία στις παραδόσεις τις. Courier έτσι, όχι ταχυδρομείο, εκεί τα ποσοστά είναι διαφορετικά. 98% επιτυχία, σημαίνει οτι στις 100 αποστολές, οι 2 ήταν χαμένες ή κατεστραμένες (αδυνατώ να καταλάβω γιατί σου φαίνεται "αδιανόητο" να χάνονται δέματα τα οποία περνάνε απο κάποια transit points και απο πολλά ανθρώπινα χέρια). Άρα θα πρέπει να υποθέσεις οτι στο ταχυδρομείο τα πράγματα είναι λίγο χειρότερα.

Να τα ασφαλίσεις, φυσικά και μπορείς , αυτό όμως και πάλι δεν σου διασφαλίζει οτι δεν θα χαθεί το δέμα, παρα μόνο οτι θα πάρεις μια αποζημίωση πίσω, αν χαθεί τελικά το δέμα.

• Like 1
Δημοσ.

εγω πηρα απο αμερικη ενα s2 μολις κυκλοφορησε τοτε το πιο σιγουρο ειναι αποστολη με usps signed ειναι το αντιστοιχο με τα ελτα συστημενο και αναγραφομενη αξια 100 ευρω το πολυ πολυ να θεωρησουν οτι ειναι κλωνοι και τελειωσε.

αρκετοι στο νημα δεν εχουν κανει αγορες απο εξωτερικο οπως διαβασα και απλα κανουν εκτιμησεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...