Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με samsung galaxy ace duos


MaryLovesMeryl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα,αγορασα εδω και μια βδομαδα το Samsung Galaxy Ace Duos και ειδα οτι εχει κατι εφαρμογες τις οποιες δεν χρησιμοποιω και το βασικοτερο μου τρωνε τη μπαταρια! Βρηκα αχαρακτηριστο φυσικα το να σου λεει η εταιρια οτι το κινητο ειναι ετσι και δεν μπορω να το αλλαξω,αλλωστε το κλεψα?Εγω δεν το πληρωσα?Τεσπα..
Βρηκα κατι unistaller εκει που λεγανε μια λεξη "Root".Εψαξα και βρηκα τι ειναι.
Επειδη πρωτη φορα ερχομαι σε επαφη με android,δεν καταλαβα πως μπορεις να γυρισεις πισω σε σταδιο μη Root.Επισης αν γυρισεις και διαγραψεις τις εργοστασιακες εφαρμογες οταν γυρισεις θα υπαρχουν παλι?
Ουσιαστικα εγω το Root το θελω γι αυτο γιατι το pc το χαρχαλευω ναι μεν αλλα φανταζομαι το κινητο θα θελει πιο λεπτεπιλεπτους χειρισμους.Τα φωτα σας biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μερικές πληροφορίες για το root αλλά και τρόποι για να το κάνεις βρίσκονται εδώ: Android Basics Root.

 

Μερικοί τρόποι διαθέτουν και διαδικασία unroot, να ξέριες ότι μπορεί να μη γίνει τίποτα, αλλά μπορεί και να χαλάσεις τελείως το κινητό σου και τέλος αν αφαιρέσεις εφαρμογές συστήματος, δεν επανέρχονται ούτε με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το εχω δει αυτο το αρθρο οπως και αλλα πολλα απλα επειδη ξερω οτι αν το "πειραξεις" δεν θα ισχυει η εγγυηση(η οποια ειναι και 2 χρονια) σκεφτομαι αν αξιζει να το κανεις και να ρισκαρεις να μπλοκαρει το κινητο(γιατι το ακουσα και αυτο) .
Αρα λοιπον αν δεν επανερθουν θα το καταλαβουν αυτοι στη samsung οτι ειναι πειραγμενο και δνε θα δεχτουν την εγγυηση,σωστα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τότε το root δεν είναι για σένα. Αν τρέχεις Android 4 δοκίμασε να απενεργοποιήσεις τις εφαρμογές που δε χρειάζεσαι από το μενού.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...