Προς το περιεχόμενο

Wolfenstein: The New Order

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάνε rename το .exe και θα σου σταματήσουν και εσένα τα drops όπως σταμάτησαν και σε μένα με ίδιο και υποδεέστερο μάλλον hardware

Δημοσ.

Εγώ ρε γμτ έχω SSD 128άρη και μετά βίας έχω τα 30 γίγα ελεύθερα... 

Πρέπει να τελειώσω κανένα παιχνίδι ακόμα να τα βγάζω σιγά σιγά...

Δημοσ.

Το τερμάτισα χθες. Πραγματικά είναι παιχνιδάρα. Καμία σχέση με τα on-rail shooters στυλ CoD των τελευταίων ετών. Πολύ καλό σενάριο, εξαιρετικό soundtrack, ποικιλία στον σχεδιασμό των πιστών και πλούσιο gameplay. Είναι ένα γύρισμα στους μηχανισμούς των FPS του παρελθόντως, στην εποχή πριν κατακλυστούμε με κλώνους των CoD και Battlefield. Ένα από τα λίγα FPS των τελευταίων ετών που δίνουν πρωταρχική σημασία στο single player κομμάτι και δεν το αντιμετωπίζουν ως συμπλήρωμα του multiplayer.

Επίσης, μου είχε λήψει η εξόντωση ναζί με κάθε πιθανό τρόπο :-D .

• Like 2
Δημοσ.

Τελειωσε εχθες το παιχνιδακι...πολυ καλο...σεναριο ομορφο,αρκετη δραση ,απλο πιστολιδι να γουσταρεις κλπ κλπ. Ενα 8/10 απο μενα..

Δημοσ.

ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΗ παιχνιδάρα θες να πεις!! Το απόλαυσα πραγματικά. Από τα καλύτερα FPS που έχω παίξει εδώ και καιρό. Να το δοκιμάσετε όλοι.

Δημοσ.

ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΗ παιχνιδάρα θες να πεις!! Το απόλαυσα πραγματικά. Από τα καλύτερα FPS που έχω παίξει εδώ και καιρό. Να το δοκιμάσετε  αγοράσετε όλοι.

Μιά μικρή διόρθωση.

Αν θέλουμε να βλέπουμε καλά παιχνίδια στα PC μας, πρέπει να τα στηρίζουμε.

Εγώ περίμενα να πέσει η τιμή του, αλλά μετά από τόσα πολλά καλά σχόλια από όλους σας, το παρήγγειλα από amazon.

• Like 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...