Προς το περιεχόμενο

Wolfenstein: The New Order

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά αξίζει το παιχνίδι, για εμένα είναι ότι πιο επικό έχει κυκλοφορήσει σε παιχνίδι και από άποψη gameplay αλλά κυρίως από άποψη ιστορίας! Επικό τέλος, δάκρυσα, αγοράστε το, δεν θα χάσετε και είναι και καλή κίνηση να υποστηρίξετε τα geniuses που συνέβαλλαν στην δημιουργία του

• Like 3
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μόλις το τέλειωσα.  Ωραίο, διαφορετικό, περιμένω το sequel.

Μιά ερώτηση που ίσως έχει ξαναγίνει, σόρρυ

Αν δεν διαλέξεις τον Fergus , αλλάζει καθόλου η ροή του παιχνιδιού; ή είναι το ίδιο;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να ρωτήσω,γιατί είχα να παίξω από τον αύγουστο...

είναι βαρύ παιχνίδι;Γιατί στο medium και μασάει η 280x άσχημα.Εννοώ έχω πολλά πάνω κάτω στα fps,όπως και στα high.

έχει κακό optimization; Δεν θυμάμαι,γιατί με την 6870 ήμουν σε low όλα νομίζω..

Επίσης cloud saving δεν έχει;;;;Δεν μου έκανε τίποτα το steam,και το ξεκίνησα από την αρχή!

Δημοσ.

Dafuq..Με την 280 δεν θα επρεπε να ειχες κανενα απολυτως θεμα. Τι mediumm,ολα στο τερμα επρεπε να τα εχεις και να παιζει. Εχεις και 3 vram αρα θα επρεπε να παιζεις ακομα πιο ανετα σε σχεση με εμας που εχουμε 2.Μηπως εχεις το shadow resolution στο x8; Γιατι μονο αυτο μπορω να βρω για λογο, που σου κολλαει/σου εχει framedrops. Το game δεν ειναι βαρυ αλλα ειναι λιγο πιο απαιτητικο σε σχεση με αυτο που απεικονιζει. Σε μενα με την gtx 680 ετρεχε αψογα με ολα στο τερμα και το shadow resolution στο x4.Το vcompress στο disabled, oχι πως εχω δει διαφορα αν ειναι enabled/disabled.

Δημοσ.

παιδια επαιξα το παιχνιδι (δανεικο) για κανενα 15 λεπτο και μετα απο απο καμποσες προσπαθειες  μου πεταει μια μπλε οθονη και λεει κατι για crash disck dumb τι ειναι αυτο και μπορω να κανω κατι ?εκανα και μια αναζητηση google αλλα τα αγγλικα μου δεν ειναι καλα!

Δημοσ.

Dafuq..Με την 280 δεν θα επρεπε να ειχες κανενα απολυτως θεμα. Τι mediumm,ολα στο τερμα επρεπε να τα εχεις και να παιζει. Εχεις και 3 vram αρα θα επρεπε να παιζεις ακομα πιο ανετα σε σχεση με εμας που εχουμε 2.Μηπως εχεις το shadow resolution στο x8; Γιατι μονο αυτο μπορω να βρω για λογο, που σου κολλαει/σου εχει framedrops. Το game δεν ειναι βαρυ αλλα ειναι λιγο πιο απαιτητικο σε σχεση με αυτο που απεικονιζει. Σε μενα με την gtx 680 ετρεχε αψογα με ολα στο τερμα και το shadow resolution στο x4.Το vcompress στο disabled, oχι πως εχω δει διαφορα αν ειναι enabled/disabled.

Είχε βγει patch αν θυμάμαι καλά, εγώ το έπαιξα σε 2560*1440 με 7950 και πήγαινε νερό. 

http://www.insomnia.gr/topic/542073-280x-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1/?do=findComment&comment=53495824

μπας και έχει να κάνει με αυτό;

---

αυτό σκέφτηκα και εγω ότι θα έπρεπε να πηγαίνει καλά!!Όχι τα shadows τα χω 2048..

Και βλέπω ότι είμαι μόνιμα κολημένα στα 60fps με το vsync κλειστό,ακόμα και στα lowest να τα χω.Έχει κολλήσει το config;

Για patch αν ήταν δεν θα το είχε περάσει το steam;

Λέτε να φταίει που πέρασα τα παιχνίδια από το backup;και όχι να τα κατέβαζε το steam απευθίας;;;;

Δημοσ.

Δοκιμασε να κατεβασεις το orochi ceg, μπορει να στο φτιαξει το θεμα. Σε windows 7 ή 8 το τρεχεις? 

http://www.geekstogo.com/forum/topic/321550-a-fix-for-amd-fx-series-cpu-gaming-issues/

μα αυτό είναι για cpu....!τί δουλειά έχει με εμένα;

ξέχασα σε 8.1

i5 2500k

r9 280x

8gb

WD black caviar

βρήκα αυτό εδώ,αλλά εντάξει δεν είμαι σαν τον τύπο καμία σχέση,αλλά να το δοκιμάσω;

ok το βρήκα,έχει fps cap

60 FPS Cap - Wolfenstein: The New Order suffers from an imposed 60 FPS game cap. It is not disabled by turning off VSYNC, and there are no in-game options to turn off or increase the maximum framerate from within the game. This is normally a thing we see on console ported games, but sometimes it is done for other reasons. The fact stands that this is not a PC oriented option and in no way helps PC gaming. There are gamers with 120Hz displays who enjoy that level of gameplay. There are users of SLI and CrossFire who want all the performance they paid for to be there when they play games. This imposed FPS cap is unacceptable for PC gaming.

http://www.hardocp.com/article/2014/05/21/wolfenstein_new_order_performance_review/5#.VCaqRBYhCW0

θα δοκιμάσω και εδώ

http://www.dsogaming.com/news/wolfenstein-the-new-order-possible-performance-boost-discovered/

Δημοσ.

Α, ένα rename του .exe είχε κάνει τη διαφορά, τώρα το θυμήθηκα.

Ρίξε μια ματιά σε προηγούμενες σελίδες.

ναι το βρήκα αυτό που λες,εκέι στο dso το λινκ που έβαλα αυτό γράφει..

πέρασα και το redistributable c++ 2008 που είδα ότι δεν το είχα,αλλά στα αρχεία του παιχνιδιού το είχε μαζί με του 2010,σε περίπτωση μπας..

Και πάω να δοκιμάσω!

το .exe το έκανα rename,τί άλλο κάνω;Γιατί δεν τρέχει το παιχνίδι τώρα.. :-D

Δημοσ.

To οrochi ceg δεν ειναι μονο για την cpu, μπορει να σου βελτιωσει και την αποδοση σε καποια games. Ειδικα αν ειναι κατεβασμενα απο steam. Ειχα παρομοιο προβλημα με την 7870 οταν την ειχα στο προηγουμενο μου pc και το orochi με εσωσε. Δεν χανεις κατι να δοκιμασεις και αυτο.

Επισης οταν βαζεις καινουρια games να κανεις εγκατασταση τα επιπλεον που σου δινει, πολλες φορες ειναι updates αυτων των οποιων ηδη εχεις στο συστημα σου, ειτε ειναι dx ειτε το redistributable κτλ. 

Αν δν πετυχει τιποτα δοκιμασε αλλους drivers ή και τους ιδιους που χρησιμοποιεις τωρα(φανταζομαι οτι ειναι οι τελευταιοι)  της gpu με clean install και οχι απο πανω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...