Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω Windows 7 x64 Ultimate και θέλω να βρω ένα καλό πρόγραμμα απεγκατάστασης εφαρμογών. Έχω δοκιμάσει μερικά όπως το Advanced Uninstaller PRO 11, το Your Uninstaller! 7.5 και το REVO Uninstaller αλλά κανένα τους δεν ψάχνει βαθιά στα Windows για αρχεία που έχουν αφήσει τα προγράμματα, παρόλο που σε κάθε πρόγραμμα έπιλέγω να κάνει βαθύ ψάξιμο. Ειδικά σε φακέλους όπως ο "C:\Users\<όνομα χρήστη>\AppData\Local" υπάρχουν ένα σωρό φάκελοι προγραμμάτων που τα έχω απεγκαταστήσει εδώ και καιρό με τη χρήση κάποιου από τα προαναφερόμενα προγράμματα. Υπάρχει κάποιος Uninstaller που να κάνει πραγματική πλήρη απεγκατάσταση των προγραμμάτων;

Δημοσ.

Με το revo uninstaller pro (επειδή το χρησιμοποιώ και εγώ δηλαδή) κάνεις scan μετά την απεγκατάσταση;

Δημοσ.

Υπάρχει το Total Uninstall Pro με την προϋπόθεση ότι θα προηγηθεί monitoring της εγκατάστασης.

Και πάλι όμως θα αφαιρεθούν μόνο φάκελοι και αρχεία, όχι πληροφορίες στο μητρώο που έχουν σχέση με περιορισμούς χρήσης trial προγραμμάτων.

Δημοσ.

Με το revo uninstaller pro (επειδή το χρησιμοποιώ και εγώ δηλαδή) κάνεις scan μετά την απεγκατάσταση;

Ναι, Επέλεξα σκανάρισμα σε βάθος αλλά δεν πείραξε τον φάκελο της εφαρμογής στο C:\Users\<όνομα χρήστη>\AppData\Local

Δημοσ.

Βασικά για ο μητρώο μπορεί να χρησιμοποιήσει άλλα προγράμματα όπως ccleaner και tune up

Όποιο cleaner ή uninstaller και αν χρησιμοποιήσει δεν πρόκειται να φύγουν οι πληροφορίες που προανέφερα.

Δημοσ.

Απλα για απεγκατασταση                                 revo uninstaller pro

Για καθαρισμο registry-internet cache              norton utilities 15

Για defragment hdd                                          o&o defrag

• Like 1
Δημοσ.

αν εχεις w7 και 8 δεν υπαρχει λογος να βαλεις 3rd party προγραμμα για ανασυγκροτηση...αστο οπως ειναι...για καθαρισμο του μητρωου....μακρυα και αγαπημενοι...μην το ακουμπας καθολου...αν θες για απεγκατασταση μονο το revo uninstaller η το total που αναφερθηκε απο πανω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...