Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας φιλοι μου.

Ο υπολογιστης του γειτονα μου εχει προβλημα και με καλεσε να τον βοηθησω, οταν αναψα τον υπολογιστη μου εδωσε το εξης μηνυμα "Cpu fan error, pc will automatically power down in a few seconds. Service pc immediately to prevent damage to CPU". Μετα πηγα ανοιξα το κουτι και τσεκαρα τον ανεμιστηρα του επεξεργαστη ο οποιος γυρναγε μια χαρα, τον εβγαλα και τον ξανα εβαλα αλλα τιποτα δεν αλλαξε. Ο υπολογιστης εχει 5-10% πιθανοτητα να ανοιξει χωρις error αλλα σερνετε ασχημα αν εισαι τυχερος και ανοιξει. Για παραδειγμα οταν ειμαι στο firefox και κανω scroll down την σελιδα τοτε το επεξεργαστης ακουγεται σαν τρακτερ. Συνηθως μπορει να δωσει error για καμια ωρα και μετα απο 50 resets να ανοιξει "κανονικα". Οταν βγαζει error τοτε ακουγεται καπως δυνατα ο επεξεργαστης ενω οταν ειναι να ανοιξει χωρις error τοτε δεν κανει πολυ θορυβο

Τι να κανω? :|

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Μπορει να εχει προβλημα το fan και να μην δινει feedback στην μητρική (κιτρινο καλωδιο) . Βρες καποιο αλλο fan οτιδηποτε το οποιο να ταιριαζει στο βυσμα για να δεις αν σου βγαζει error. Αυτο που ακους μηπως  δεν ειναι το fan  του επεξεργαστη  αλλα  ο σκληρος που γρατζουναει;

Δημοσ.

Ακουγεται ακριβως σαν πιστολακι  =D

χμμ πρεπει να βρω ενα αλλο φαν τοτε, δεν ξερω που να βρω ομως αυτο ειναι ενα προβλημα.

Παιζει το κιτρινο καλωδιο να μην ειναι συνδεδεμενο η να ειναι χαλασμενο? Η τοτε δεν θα γυρνουσε καν?

Σε ευχαριστω για την απαντηση btw.

Δημοσ.

Κανε κανα bios update & clear cmos μηπως και το σωσεις. Δες επισης αν μπορεις απο το κατω μερος της μητρικης μηπως και εχει ξεκολλησει το βυσμα τροφοδοσιας.

Δημοσ.

Ηθελα να βγαλω την μπαταρια της μητρικης αλλα ειναι σε τετοιο μερος που δεν φτανουνε τα δαχτυλα μου, και η καρτα γραφικων δεν ξερω πως ειναι αλλα δεν βγαινει με τιποτα,φοβαμαι μην την σπασω ελεος. Ειναι παλιο το PC :S

Δημοσ.

μπες στα bios και δες αν δουλευει ο εσθιτηρας...η μπαταρια δεν κολαει στο προβλημα σου ειναι καθαρα η ψυχτρα.το μονο που θα καταφερεις αν βγαλεις την μπαταρια ειναι να μιδενισεις τα ρολογια..

αν δεν βρεις ακρη πες του γειτονα σου, να αγωρασει αλη ψυχτρα.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...