Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα . Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο forum και δεν ξέρω τι παίζει πάνω κάτω οπότε θα είμαι σύντομος ... Θέλω να φτιάξω ένα gaming pc με budjet 600-650 euro . Έχω κατά νου τα εξής : 

Κάρτα Γραφικών : Gigabite Geforce GTX650 1GB OC --> 110 Euro

Επεξεργαστή : AMD FX 6300 ---------------------------------> 120 Euro

Μητρική : Gigabyte 970A - UD3 ------------------------------->90 Euro

Ram : Kingston Hyperx Black 8GB ---------------------------->61,5 Euro

Κουτί : Aerocool xpredator x1 Black Edition ------------------>60 Euro

Αυτά κάνουν σύνολο 441 Euro.

Τώρα δεν ξέρω τι είναι προτιμότερο να πάρω σε Σκληρό δίσκο , κάρτα ήχου, τροφοδοτικό , ψύκτρες και ανεμυστηράκια με τα λεφτά που απομένουν .

Πείτε μου σας παρακαλώ αν πρέπει να αλλάξω κάτι από αυτά που έχω ήδη επιλέξει και πια είναι τα προτιμότερα από αυτά που μου έχουν μείνει .

Ευχαριστώ εκ των προτέρων !! 

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε : 600-650 Euro

Χρήση υπολογιστή : Gaming

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Internet, Lineage 2, FarCry3, και γενικότερα παρόμοια games 

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Όχι δεν χρειάζομαι Οθόνη 

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι 

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Γιάννενα 

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση 

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Ναι. Δεν ξέρω να στήνω pc , οπότε θα πρέπει να συναρμολογηθεί σε κάποιο κατάστημα .

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο : Όχι 

Δημοσ.

κάρτα γραφικών όχι την 650

η την 650 ti boost  η την 7770/7790 αν δεν θες να δώσεις πολλά για κάρτα γραφικών

καλό θα ήταν να βάλεις ένα ssd πάνω αν σου φτάσουν τα χρήματα που διαθέτης!

Δημοσ.

Κοιτα και αυτη την προταση. Το μαγαζι ειναι Θεσσαλονικη σχετικα κοντα σου. Κουτι δεν σου εβαλα για να βαλεις ενα που αρεσει σε εσενα

post-244995-0-92630900-1368182703_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Καρτα γραφικων σε παιρνει να χωρεσεις και αυτη http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=32696&cat=5 (απο το ιδιο μαγαζι που ειναι η παραπανω συνθεση) που ειναι αρκετα καλυτερη,

αν κανεις λιγο οικονομια στο κουτι και υπερβεις λιγο το μπατζετ.

Επισης καλο θα ηταν να μας πεις και την αναλυση της οθονης που παιζεις.

Δημοσ.

Για οθόνη θα διαθέσω ξεχωριστά 100-130 Euro ... Και επιπλέον νομίζω ότι οι κάρτες αυτές παραείναι ακριβές σε σχέση με το ποσό που διαθέτω ... Το πολύ νομίζω να μπορέσω να πάω στην 7790 .

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι το ποσο που δινεις και απο τη στιγμη που χωρανε δυνατες καρτες γιατι να μην πας σε αυτες....η παραπανω συνθεση βγαινει 600 ευρω χωρις κουτι και η καρτα κοστιζει 200. Τουλαχιστον αν ειναι να πεσεις σε καρτα γραφικων πηγαινε στην 650ti boost http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=33970&cat=5

Δημοσ.

Καλώς θα το κοιτάξω ... Επιπλέον αυτό που με προβληματίζει είναι ότι ακούγετε ο AMD 6300 είναι επίφοβος και δεν ξέρω τι ψίκτρα να του βάλω για να είμαι καλημένος . 

Δημοσ.

Καλώς θα το κοιτάξω ... Επιπλέον αυτό που με προβληματίζει είναι ότι ακούγετε ο AMD 6300 είναι επίφοβος και δεν ξέρω τι ψίκτρα να του βάλω για να είμαι καλημένος .

Απο ποια πλευρα εχεις ακουσει οτι ειναι επιφοβος? Το μονο προβλημα που μπορω να βρω ειναι ο θορυβος που κανει η stock ψυκτρα του επεξεργαστη αλλα απο θερμοκρασιες προβλημα δεν θα εχεις

Δημοσ.

Οπότε έχουμε και λέμε : 

Κάρτα Γραφικών : Ati Radeon HD 7850 RoyalKing -----> 200 Euro

Επεξεργαστή : AMD FX 6300 ---------------------------------> 110 Euro

Μητρική : Asrock socket AM3+ pro3 -------------------------->71 Euro

Ram : Kingston Hyperx Black 8GB ---------------------------->61,5 Euro

Κουτί : Aerocool xpredator x1 Black Edition ------------------>60 Euro

Σκληρός : Hitachi 1TB Deskstar 7k1000.d ------------------->72 Euro

Τροφοδοτικό : xfx power supply 550w ------------------------>63 Euro

lg dvd+rw gh24ns95 dual layer -------------------------------->18 Euro

Αυτά βγαίνουν 655 Euro ... Πώς σας φαίνετε αυτή η σύνθεση ? Θα χρειαστεί τίποτα άλλο ή μήπως ξεχνάω εγώ κάτι? 

Δημοσ.

Koιτα κι αυτην τη καρτα.http://www.skroutz.gr/s/2348518/Gigabyte-GeForce-GTX660-2GB-OC.html

Εχει πανω κατω τις ιδιες δυνατοτητες με την 7850 μονο που ειναι υψηλοτερα χρονισμενη,εχει VSync καιPhysX(εστω και για αυτα τα λιγα παιχνιδια που το υποστηριζουν) + ειναι 10 ευρω φθηνοτερη που μπορεις να τα διαθεσεις για τον caviar black αντι του hitachi

http://www.skroutz.gr/s/257361/Western-Digital-Caviar-Black-1TB.html

Kαποια στιγμη να κοιταξεις για CPU cooler,o stock κανει φασαρια

Δημοσ.

Ευχαριστώ με καλύψατε πραγματικά πολύ ικανοποιητικά ... Κάτι τελευταίο  ... Το ότι ο fx-6300 είναι ξεκλείδωτος μπορεί να γίνει επικείνδινο για βλάβες σε καμία περίπτωση ? Και φίλε μου darkheretic έχεις κάποιο CPU cooler να μου προτείνεις ? Και τέλος πόσους και ποιους ανεμιστηρες να βάλω τιμής 30 Euro maximum ας πούμε ?

Δημοσ.

Ευχαριστώ με καλύψατε πραγματικά πολύ ικανοποιητικά ... Κάτι τελευταίο  ... Το ότι ο fx-6300 είναι ξεκλείδωτος μπορεί να γίνει επικείνδινο για βλάβες σε καμία περίπτωση ? Και φίλε μου darkheretic έχεις κάποιο CPU cooler να μου προτείνεις ? Και τέλος πόσους και ποιους ανεμιστηρες να βάλω τιμής 30 Euro maximum ας πούμε ?

Αν δε πειραξεις τιποτα με o/c δε προκειται να γινει τπτ.

Eχω να σου προτεινω εγω την δικια μου ψυκτρα Hyper 212 Evo στα 35 ευρω.Aψογη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...