Προς το περιεχόμενο

«E-mail by Phone» από την OTEnet


ATG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια πρωτοποριακή συνδρομητική υπηρεσία πρόσβασης στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μέσω τηλεφώνου -χωρίς τη χρήση υπολογιστή- εισάγει για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά η OTEnet. Πρόκειται για την υπηρεσία «E-mail by Phone».

 

Με την υπηρεσία αυτή, οι πελάτες της OTEnet, μπορούν -από όπου και αν βρίσκονται- με ένα απλό τηλεφώνημα, να ακούν τα e-mail τους, να απαντούν σε αυτά, να τα προωθούν σε άλλες ηλεκτρονικές διευθύνσεις, καθώς και να αποστέλλουν νέα.

 

Επίσης, οι πελάτες έχουν πρόσβαση σε ηλεκτρονικό ευρετήριο "Επαφών", σε ηλεκτρονικό "Ημερολόγιο" καθώς και σε "Σημειώσεις" και "Εργασίες"’ που έχουν καταχωρίσει.

 

Η υπηρεσία «E-mail by Phone» διατίθεται από όλα τα σημεία πώλησης της ΟΤΕnet στην τιμή των 5 ευρώ μηνιαίως (πλέον 18% ΦΠΑ) και η χρήση της είναι εύκολη και απλή. Ο συνδρομητής, αφού ενεργοποιήσει την υπηρεσία:

 

-Καλεί το 210 8765000 από κινητό ή σταθερό,

 

-Εισάγει (φωνητικά ή με πληκτρολόγηση) το "Όνομα Πρόσβασης"

 

-Πληκτρολογεί τον "Κωδικό Πρόσβασης"

 

-Τέλος, με φωνητικές εντολές μπορεί να διαχειριστεί την ηλεκτρονική του αλληλογραφία, τις επαφές, το ημερολόγιο, τις σημειώσεις και εργασίες.

 

Η νέα αυτή υπηρεσία αποτελεί άλλη μία καινοτομία της OTEnet στον τομέα των υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση της μπορείτε να επισκεφτείτε το site της υπηρεσίας στο http://www.emailbyphone.gr, να στείλετε e-mail στην διεύθυνση [email protected] ή να καλέσετε το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της OTEnet, NEXT2U, 24 ώρες το 24ωρο στο 801 11 35555 ή στο 210 6798000.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...