Fan Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Ένας δεύτερος ξάδερφος μου και και πολύ καλός μου φίλος σκέφτεται να πάρει την απόφαση να παντρευτεί με την κοπέλα που είναι μαζί 8 μήνες τώρα. Η κοπέλα είναι από το Καζακστάν, έξυπνη, μορφωμένη (PhD στην Διεθνή Οικονομία), είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του, με πολύ χιούμορ, από τα καλύτερα άτομα που έχω γνωρίσει. Το θέμα είναι ότι αυτός είναι 34 και η κοπέλα 37. Βέβαια, φαίνεται αρκετά μικρότερη αλλά αρκετοί φίλοι μας τον αποτρέπουν να το κάνει αυτό λόγω της διαφορά ηλικίας που έχουν. Μου κάνει εντύπωση πως υπάρχει αυτό το κόλλημα σε ορισμένους. Πιστεύετε ότι είναι τόσο αρνητικό να είναι μεγαλύτερη η γυναίκα σε ένα γάμο; 1
sargio01 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Είναι θέμα του ζευγαριού. Οι υπόλοιποι δεν έχουν καμιά δουλειά σ' αυτό! 7
Cossutius. Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Κλασικοί μαμάκιδες κολλημένοι.Αν ειναι δυνατον εν έτη 2013 να υπάρχουν ακομα άντρες τόσο κολλημένοι στις μαμάδες τους.... Αμα του αρέσει η κοπέλα θα τη παντρευτεί. 3 χρόνια δεν ειναι τίποτα. Το θέμα ειναι πως 8 μηνες ειναι λίγοι για γάμο. Αυτο θα στο έλεγα ακόμα και αν ηταν η κοπέλα μικρότερη.. 6
andreapaog328 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 και γω που περιμενα να δω καμια διαφορα 60-20... 23
sargio01 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Κλασικοί μαμάκιδες κολλημένοι.Αν ειναι δυνατον εν έτη 2013 να υπάρχουν ακομα άντρες τόσο κολλημένοι στις μαμάδες τους.... Αμα του αρέσει η κοπέλα θα τη παντρευτεί. 3 χρόνια δεν ειναι τίποτα. Το θέμα ειναι πως 8 μηνες ειναι λίγοι για γάμο. Αυτο θα στο έλεγα ακόμα και αν ηταν η κοπέλα μικρότερη.. Εντάξει, μπορεί να ήταν φίλοι απο παλιότερα και απλά τώρα τα βρήκαν και ερωτικά...
NikosKallithea Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δεν κανει και κανενα κατόρθωμα, η μαγκιά ειναι να έπαιρνε μια 20αρα
LongTom Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Σιγά την διαφορά. Εάν είναι τόσο καλή και την γουστάρει τι ζόρι τραβάν οι άλλοι; Εκείνοι την έχουν στο κρεβάτι τους; 1
bluesattack Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Τι δουλεια εχουν οι φιλοι ? Εκτος αν ψαχνει αλλοθι επειδη η γυναικα (λογικα θα ) εχει μπει σε μητρικο mode και αυτος αισθανεται νεος για τετοια ακομη.
sphinxgr Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Έλεος όμως! Σε ποιο χωριό ζεις? Εδώ το πρόβλημα ειναι να βρεις καλό και άξιο σύντροφο και εσείς μιλάτε για 3 χρόνια? Πόσο μα πόσο ζωάδια? Και εγώ περίμενα να ακούσω καμιά διαφορά 20 χρόνια. Με έλεος και ξανά έλεος! Το συζητούν για 3 χρόνια? Πως να το πω? ΕΛΕΟΣ!!!! 5
NikosKallithea Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Έλεος όμως! Σε ποιο χωριό ζεις? Εδώ το πρόβλημα ειναι να βρεις καλό και άξιο σύντροφο και εσείς μιλάτε για 3 χρόνια? Πόσο μα πόσο ζωάδια? Και εγώ περίμενα να ακούσω καμιά διαφορά 20 χρόνια. Με έλεος και ξανά έλεος! Το συζητούν για 3 χρόνια? Πως να το πω? ΕΛΕΟΣ!!!! Αυτα τα θέματα ειναι μονο για να τρολαρεις, παντελώς ασχετο, ακουσα καποιον-καποια, καπου-καποτε οτι θα παντρευτουν και εχουν αυτο ή το αλλο πρόβλημα αυτα ειναι τα ωραια
michael92 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 TIL ότι πρέπει να παντρεύεσαι μόνο με γυναίκες που γεννήθηκαν το ίδιο έτος. 1
viper2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Ένας δεύτερος ξάδερφος μου και και πολύ καλός μου φίλος σκέφτεται να πάρει την απόφαση να παντρευτεί με την κοπέλα που είναι μαζί 8 μήνες τώρα. Η κοπέλα είναι από το Καζακστάν, έξυπνη, μορφωμένη (PhD στην Διεθνή Οικονομία), είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του, με πολύ χιούμορ, από τα καλύτερα άτομα που έχω γνωρίσει. Το θέμα είναι ότι αυτός είναι 34 και η κοπέλα 37. Βέβαια, φαίνεται αρκετά μικρότερη αλλά αρκετοί φίλοι μας τον αποτρέπουν να το κάνει αυτό λόγω της διαφορά ηλικίας που έχουν. Μου κάνει εντύπωση πως υπάρχει αυτό το κόλλημα σε ορισμένους. Πιστεύετε ότι είναι τόσο αρνητικό να είναι μεγαλύτερη η γυναίκα σε ένα γάμο; αφου και οι δυο με το ενα ποδι στον ταφο ειναι... Προς τι η ερωτηση...?
Timonkaipumpa Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Ούτε γάμος, ούτε βαπτίσεις ούτε διάφορες @@ριες που υποχρεώνει οι κοινωνία ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ για να βγάζουν λεφτά οι Τρ@γόπαπες. Ας ζήσουν τα παιδιά τον έρωτά τους. Εάν θέλουν μία ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ένωση και διασφάλιση αξιώσεων στα υπάρχοντα μετά τον θάνατο, ας παντρευτούν με ΠΟΛΙΤΙΚΟ. Θα δηλώσουν το όνομα του παιδιού στο ληξιαρχείο, θα είναι ήσυχοι από έξοδα, θα κάνουν αυτό που γουστάρουν χωρίς φανφάρες και διάφορα παρελκόμενα και that's it. απλά πράματα.... γιατί αυτό που μετράει είναι τι ακούς το πρωί που σηκώνεσαι ή όταν γυρίζεις στο σπίτι. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις