Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι πιστευετε , οτι ο κοσμος δημιουργηθηκε 4,5 δις χρονια πριν και οτι ο ανθρωπος ειναι αποτελεσμα εξελιξης συμφωνα με τη θεωρια του Δαρβινου, ή οτι ειναι Δημιουργημα του Θεου κατ εικονα και καθ ομοιωσιν πριν απο πολυ λιγοτερα χρονια?

Δημοσ.

Εγώ, προσωπικά, είμαι του Θεού. Για τους άλλους δεν ξέρω...

Ποιανού απ' όλους; ;ρ

Επίσης: oh no, this kind of thread again!

• Like 1
Δημοσ.

Αφού απαντηθεί αυτό το ερώτημα, παρακαλώ να περάσουμε και στο επόμενο:

"Τα παιδιά γίνονται μέσω σεξουαλικής επαφής αρσενικού και θηλυκού ατόμου ή τα φέρνει ο πελαργός;"

• Like 2
Δημοσ.

Πιστεύω ότι ο Θεός δημιούργησε το Σύμπαν, από το οποίο χάρη στο Big Bang δημιουργήθηκε η Γη και ότι ο άνθρωπος αποτελεί ανάπτυξη των πιθήκων. Βέβαια αυτό πάει να πει ότι εάν δεν ήταν ο Θεός από την αρχή για να δημιουργήσει το σύμπαν, δεν θα υπήρχε ο άνθρωπος, άρα ισχύουν και τα δύο κατά κάποιον τρόπο.

Δημοσ.

Το πρώτο είναι, θυμάμαι πριν απο 4,5δις χρονια που σαν κύτταρο έπαιζα με αλλα κύτταρα, ήμουν μικρος βέβαια αλλα τα παιδικά χρόνια δεν ξεχνιώνται εύκολα

• Like 2
Δημοσ.

Τι πιστευετε , οτι ο κοσμος δημιουργηθηκε 4,5 δις χρονια πριν και οτι ο ανθρωπος ειναι αποτελεσμα εξελιξης συμφωνα με τη θεωρια του Δαρβινου, ή οτι ειναι Δημιουργημα του Θεου κατ εικονα και καθ ομοιωσιν πριν απο πολυ λιγοτερα χρονια?

Κοιτα εγω πιστευω οτι ο κοσμος δεν φτιαχτηκε τυχαια, συγουρα παιζει μεγαλο ρολο η εξεληξη αλλα αυτη την πρωτη ζωη καποιος την εφτιαξε και ακομα δεν ξερουμε ποιος και γιατι.

Εγω πιστευω οτι ειναι ο θεος καποιοι αλλοι κατι αλλο

• Like 1
Δημοσ.

Σιγά μην είναι ο θεός σαν τα μούτρα σου.

Αν είναι καλύτερος, τον προκαλώ να ρίξει φωτιά να σε κάψει.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...