Superpie Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Παιδια κατι ακουσα σημερα οτι αν καποιος χρωσταει στην εφορια 10000 ευρω και πανω,μπορει να γινει χρηση του αυτοφωρου σε εκεινον που χρωσταει αυτα τα χρηματα? Ειναι νεος νομος που βγηκε τωρα? Τι ισχυει γνωριζετε?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Αν ξέρετε την απάντηση σε αυτό που ρωτάει ο ts, απαντήστε. Τα μνημόνια vs. κρεμάλες και τα "είσαι υποκριτής" και οι μαντεψιές για το τι ψήφισε και δεν ψήφισε ο άλλος, εκτός από άσχετα είναι δεδομένο και πού θα οδηγήσουν. Ευχαριστώ.
qwertyqwerty Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Από 300€ και πάνω. Έχει τύχει,ξέρω τι λέω γιατί έκοψα την άδειά μου στη μέση για να τον βγάλω. Προσφιλέστατό μου πρόσωπο είχε "διαμαρτυρημένη" κλήση της τροχαίας που είχε πάει εφορία και τον πήγανε καροτσάκι για αυτόφωρο.Πλήρωσα και βγήκε. Υποθέτω ότι εχει σχέση με την "προιστορία" του καθενός και το πόσους η ποιούς μπορεί να κινητοποιήσει.Άλλοι χρωστάνε σε όσους μιλάνε Βαλκανικά και άλλοι πάνε αυτόφωρο για τρακόςια εβρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα