domigr Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Καλησπερα παιδια!!εχω ενα θεματακι που να σας πω την αληθεια δεν ξερω αν μπορεσω να το περιγραψω σωστα..το συγκεκριμενο προβλημα το ειχα και με το παλιο μου pc και με το καινουργιο...το καινουργιο μου pc με το παλιο τα μονα πραγματα που εχουν ιδια ειναι εναν σκληρο και ενα drive...το θεματακι που εχω ειναι οτι εντελως σε ακυρες στιγμες πχ μια φορα μεσα σε μια ωρα ή μεσα σε ενα διωρο ακουγεται ενας ηχος στυλ σκαστρας αυτοκινητου..δεν ξερω αν μπορεσα να σας κανω να το καταλαβετε...συμβαινει σε ακυρες στιγμες εχω παρατηρησει..δεν παιζει ρολο αν κανω κατι ή οχι στο pc και οταν γινεται δν παθαινει κατι το pc...επισης δεν ειναι δυνατος αντιθετως...ειναι καπως σαν τον ηχο που κανει καθε φορα αυτη η σκαστρα(στο video που παραθετω) στο τελος..εννοειται πολυ πιο σιγα αλλα ο ηχος κραταει λιγα δευτερα παραπανω ευχαριστω εκ των προτερων
evoracing Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Χαχαχα άμα μαρσάρει κιόλας το θέλω το pc σου XD Αυτό από ότι κατάλαβα είναι ο σκληρός. Έχεις 2ο σκληρό πάνω εκτός από τον βασικό?
veteranos123 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Χαχαχα άμα μαρσάρει κιόλας το θέλω το pc σου XD Αυτό από ότι κατάλαβα είναι ο σκληρός. Έχεις 2ο σκληρό πάνω εκτός από τον βασικό? Θέλω και εγώ το τουρπίσιο pc του. Πάντως και εμένα κάποιες φορές λόγο σκόνης νομίζω κάνει σαν μαρσάρισμα ο ήχος.
domigr Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 ναι οντως η περιγραφη μου ειναι λιγο οτι να ναι εχω δυο σκληρους οπως γραφω και στην υπογραφη μου εχω κρατησει τον 250αρη απο το παλιο pc μονο για να του περναω ταινιες...ο βασικος μου ειναι ο αλλος που εχω στην υπογραφη μου ο οποιος ειναι και καινουργιος!!οποτε λες να ειναι θεμα του δευτερου σκληρου??
Caiden Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Τρεξε κανενα Hard Disk Sentinel μηπως δειξει κατι... 1
domigr Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 το ετρεξα αλλα δεν δειχνει κατι..βεβαια παρατηρησα οτι ο 2ος σκληρος εχει μεγαλυτερη θερμοκρασια απο τον πρωτο..για πες μου βασικα πως ακριβως να το τρεξω μηπως κανω κατι εγω λαθος..
Caiden Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 το ετρεξα αλλα δεν δειχνει κατι..βεβαια παρατηρησα οτι ο 2ος σκληρος εχει μεγαλυτερη θερμοκρασια απο τον πρωτο..για πες μου βασικα πως ακριβως να το τρεξω μηπως κανω κατι εγω λαθος.. Εγκατασταση, το τρεχεις και βλεπεις τι σου λεει στα διαγνωστικα των δισκων...
evoracing Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Αυτό που ακούς είναι όταν κλείνει ο δίσκος για λόγο οικονομίας και διάρκειας ζωής. Δεν είναι τίποτα ανησυχητικό απλά κλίνει όταν δεν το χρησιμοποιείς για κάποιο χρόνο (αυτό που έχει ορίσει το pc σου). Η θερμοκρασία μπορεί να παίζει από πολλούς παράγοντες. 1
domigr Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 ο δευτερος μου αν βλεπεται εχει 10 βαθμους πιο πανω...
domigr Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 εχω και αλλες 2 ερωτησουλες αλλα ειναι ασχετες με το θεμα οποτε δεν ειναι σωστο να τις κανω φανταζομαι...απλως βαριεμαι να ανοιγω αλλο θεμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα