LefterisPapadopoulos Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 πήγα τον υπολογιστή μου (παλιός) στο ΄σερβις του Πλαισίου πλήρωσα 20 ευρώ μόνο για να μου κάνουν διάγνωση και να μου που γιατί 2 λεπτά αφου τον ανάψω, αυτός σβήνει απο μόνος του. Η απάντησή τους ήταν "τροφοδοτικό" Το αλλάζω αλλά και πάλι κάνει το ίδιο πρόβλημα, οπότε τους το ξαναπάω η απάντησή τους ήταν "μητρική κάρτα" την αλλάζω, ανάβει πλέον αλλά δεν γίνεται με τίποτα εγκατάσταση του λειτουργικου συστήματος μου λένε " δεν έχουμε DVD ROM συμβατό με τη μητρική σου για να το δοκιμάσουμε" τους πάω 2 για να το δοκιμάσουν μετά απο μια βδομάδα μου λένε έχει πρόβλημα η μητρική σου, δεν μπορουμε να περάσουμε τα γουίντοους με τίποτα... τα λεφτά όμως δεν μου δίνουν πίσω, παρότι δεν καταφέραν τίποτα ιδιέταιρο. μου είπαν μάλιστα να αλλάξω ξανά τη μητρική μου γιατί "συμβαίνει συχνά αυτό" για να μπορέσουν να περάσουν τα windows... ήμαρτον δηλαδή!
De@th L0rd Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Αν τροφοδοτικό και μητρική αγοράστηκαν από πλαίσιο τους το πας πίσω κ παίρνεις τα λεφτά σου με τη δικαιολογία ότι στο τεχνικό τμήμα τους έκαναν λάθος διάγνωση και σε ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ να τα αγοράσεις. Τα 20 ευρώ για την επισκευή μη περιμένεις να τα πάρεις πίσω, εκτός αν είναι στον τύπο σου να χαλιέσαι φωνάζωντας κι απειλώντας με καταγγελίες.
De@th L0rd Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 πλαισιο.. Really?? Μη νομίζεις υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που δεν είναι σε τεχνολογικά φόρουμς να ξέρει τι παιζει με το κάθε κατάστημα. Μεγάλη μερίδα καταναλωτών θεωρούν το πλαίσιο ως αξιόπιστο μέρος για αγορά-σερβις υπολογιστή...
LefterisPapadopoulos Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Μη νομίζεις υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που δεν είναι σε τεχνολογικά φόρουμς να ξέρει τι παιζει με το κάθε κατάστημα. Μεγάλη μερίδα καταναλωτών θεωρούν το πλαίσιο ως αξιόπιστο μέρος για αγορά-σερβις υπολογιστή... ρε παιδιά δεν παρακολουθώ και απο κοντά τις τεχνολογικές εξελίξεις αλλά ένα pc ξέρω να το μοντάρω. Νόμιζα ότι στο Πλαίσιο θα μου έλεγαν φταίει "αυτό" και θα τελείωνα, με ταλαιπωρούν τώρα κοντά 2 μήνες και pc δεν έχω... Αν τροφοδοτικό και μητρική αγοράστηκαν από πλαίσιο τους το πας πίσω κ παίρνεις τα λεφτά σου με τη δικαιολογία ότι στο τεχνικό τμήμα τους έκαναν λάθος διάγνωση και σε ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ να τα αγοράσεις. Τα 20 ευρώ για την επισκευή μη περιμένεις να τα πάρεις πίσω, εκτός αν είναι στον τύπο σου να χαλιέσαι φωνάζωντας κι απειλώντας με καταγγελίες. μπα, απλά τους ζήτησα να μου γράψουν μια αναφορά που να παραδέχονται εμμέσως την αποτυχία τους. "και η δευτερη μητρική κάρτα είναι προβληματική και δεν μπορεί να εγκατασταθεί το λογισμικό" έτσι για το αρχείο μου
qsis Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 καλο το αρχειο σου, αλλα στη πραξη τρως ταλαιπωρια .. αυτο ειναι το προβλημα και η ουσια
LefterisPapadopoulos Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 και τι να κάνω ρε παιδια? και την αρχική μητρική αλλά και τη δευτερη τις αγόρασα εδώ στο insomnia, μεταχειρισμένες.
qsis Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 απο τη στιγμη που δε μπορεις να βρεις εσυ τι φταιει , να απαιτησεις να σου πουν αυτοι 100% τι φταιει σου ειπαν τροφοδοτικο , δεν ηταν , ωραια; τους το πας πισω και τους λες (χωρις επιπλεον λεφτα ) δεν ηταν , βρες μου τι ηταν εσυ θα δοκιμαζεις μητρικες και θα αγοραζεις απο τη τσεπη σου; αυτοι δεν εχουν μια μητρικη να μονταρουν να δουν τι φταιει; το ολο προβλημα ειναι οτι ο τεχνικος ελεγχος που πληρωσες συμφωνα με τα λεγομενα σου δε πραγματοποιηθηκε σωστα, οποτε εσυ ταλαιπωρεισαι και μενεις διχως μηχανημα χωρις λογο να το διαλυσουν λοιπον και να δοκιμασουν ενα ενα τα υποσυστηματα του υπολογιστη σου και να σου δωσουν μια υπευθυνη απαντηση πληρωσες μια φορα για μια παροχη υπηρεσιας που δεν εγινε, να απαιτησεις να γινει , μη σου πω να απαιτησεις και γραπτη γνωματευση
alex_000 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Το λειτουργικό περνάει και απο usb stick δεν χρειάζεται dvd-rom
tsifotis Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 μου λένε " δεν έχουμε DVD ROM συμβατό με τη μητρική σου για να το δοκιμάσουμε" ποιος ηρθε; 4
Waldo_Vrs Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Ακούς τρελά κουλά...δεν είχανε dvd ααχαχαχα και να είναι συμβατό με τη μητρική?...alamaoi
Candlemass Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Θα εννοούσαν ότι δεν έχουν IDE DVD drive (αρκετά πιθανό), αλλά : Το λειτουργικό περνάει και απο usb stick δεν χρειάζεται dvd-rom
Typhoon Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Θα εννοούσαν ότι δεν έχουν IDE DVD drive (αρκετά πιθανό), αλλά : Και πάλι είναι βλακεία. Τα IDE DVDs δεν είναι τόσο παλιά, υπάρχει σεβαστή πιθανότητα κάποιος να έχει ακόμα τέτοιο στον υπολογιστή του (δεν είναι λες και έχουν βγει καινούργια καλύτερα ώστε να αλλάξεις το παλαιό IDE σε SATA). Ως κατάστημα που κάνει επισκευές και διαγνώσεις θα έπρεπε να έχουν ένα για δοκιμές και μόνο.
Candlemass Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μα δε λέει κανείς ότι δεν είναι βλακεία, αλλά εδώ μιλάμε για Πλαίσιο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα