Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ps4 δεν παίζεις;

Ναι αλλά είπα καθάριζα του VITA, όταν καθαρίσω και του ps4 και τα έχω μαζί θα βγάλω και μια φώτο και από εκεί ;)

• Απαντ. 964
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το τρίτο μου Funko Pop και δεύτερο Super Sized! :D Δε νομίζω να χρειάζεται να πώ κάτι για το DOOM. :)

Καθώς και το πρώτο inFamous, το οποίο ήδη έχω digital μετά το PSN hack, αλλά το ήθελα και retail.. :P

Και τέλος ένα μπρελοκάκι που προορίζεται για φίλο.

28wnmg9.jpg

ad00f4.jpg

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οχι ακριβώς εκθεση δωματίου. αλλά δε μπορώ! Είμαι καψούρης με αυτό το παιχνίδι! ΕΡΩΤΑΣ!

20160929_230337.jpg

Επεξ/σία από Socratis_g
  • Like 5
Δημοσ.

Άλλα δύο νέα πραγματάκια. Σκέτα steelbooks, μιας και έχω τα παιχνίδια.

Τώρα μου μένει να βρώ και το KZ ShadowFall σε steelbook..

35812tx.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Το τρίτο μου Funko Pop και δεύτερο Super Sized! :D Δε νομίζω να χρειάζεται να πώ κάτι για το DOOM. :)

Καθώς και το πρώτο inFamous, το οποίο ήδη έχω digital μετά το PSN hack, αλλά το ήθελα και retail.. :P

Και τέλος ένα μπρελοκάκι που προορίζεται για φίλο.

28wnmg9.jpg

ad00f4.jpg

Mια ερωτησουλα!το keychain του mega drive που το βρηκες ρε θηριο? :D

Δημοσ.

ζηλεψα και εγω! το δικο μου man cave με πολλες ελλειψεις βεβαια μιας και ηρθαν νεα μελη στην οικογενεια και αναγκαστηκα να κανω περικοπες...

το control panel του hyperspin ειναι στα προχειρα σχεδια. το hyperspin παιζει με 8 τερα σκληρο που εχει μεσα απο αταρι μεχρι ps2 παιχνιδια. Διπλα ειναι το hyperpin με καμερες για 3d αισθηση για να φαινεται οπως το παρακατω βιντεο. 

παρα διπλα οι κονσολες και το πισι. 

post-111850-0-89356700-1476307881_thumb.jpg

• Like 12
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Οι τελευταίες προσθήκες σε διάστημα ~2 μηνών. :)

14cfas3.jpg

Και η αμήχανη στιγμή οταν το κουτί της κονσόλας είναι το 1/3 του παιχνιδιού.. :P

zm07iv.jpg

• Like 5
Δημοσ.

Μιας και δεν παίζει να αποκτήσω ποτέ το 20th Anniversary PS4, είπα να κάνω το απλό μοντέλο κάπως πιο ιδιαίτερο. :P

PS logo για την κονσόλα και τον controller στα κλασικά χρώματα, αυτοκόλλητο για το touchbar με τα σύμβολα της επετειακής κονσόλας και ένα πιο ιδιαίτερο σχέδιο για το led του controller.

fw4oxg.jpg

2d7h8xz.jpg

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...