Prof_Chaos Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 θέμα για poll ή δημοψήφισμα ! Μην χάνετε τον καιρό σας ... κάπου εκεί έξω υπάρχει σίγουρα μια καλύτερη και ελεύθερη... 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 καντης μια προταση, καφέ, κτλ και βλέπεις αν γουστάρει, μπορεί να ειναι τελειωμένη η σχέση ούτως ή άλλως, αν όχι υπάρχουν και οι λευτερες
Muchacho Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μωρέ δίκαιο έχετε...θα μπω πλαγίως και αν θέλει αυτή μας έκατσε... Δεν θα κάνω τίποτα ωμό. Εγω που τον ξέρω πάντως ειναι ψηλοχαζο πάντως... Πλαγιως... Στα ισια θα πας,οχι σε αυτην,σε αυτον..Θα τον προκαλεσεις μονομαχια και ο νικητης θα παρει το κοριτσι. 4
basilis222 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Άμα τον ήξερα τον άλλο δεν θα άνοιγα κάν Το θέμα... Οι φίλοι μου έχουν καλές αλλα δεν μένω στην διαδικασία να σκεφτώ αν την θέλω ή οχι. Γκομενα φίλου = Αδερφή Πλαγιως... Στα ισια θα πας,οχι σε αυτην,σε αυτον..Θα τον προκαλεσεις μονομαχια και ο νικητης θα παρει το κοριτσι. Θα τις βγάλουμε εξω να τις μετρήσουμε
LRoi Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Κάντε ένα poll για ορθογραφία, γιατί μου έχουν πεταχτεί τα μάτια έξω 9
caution Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Είναι αξίωμα guys, η πιο ποθητή γυναίκα είναι η γυναίκα του άλλου. Χλατσώνεις, imho. 11
LRoi Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Τα εχει 6 μήνες και θα φύγει να την παρετισει λόγο σπουδών σε 4 μήνες. Α, ώστε την έχει προσλάβει κιόλας... 7
status Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Θα ήθελες μια που κερατώνει το δικό της για κάποιον άλλο, για σοβαρή σχέση? Περίεργα κριτήρια. Μπορεί να κάνει καλό κρεβάτι η γκόμενα, που ξέρεις; ;ρ
basilis222 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Είναι αξίωμα guys, η πιο ποθητή γυναίκα είναι η γυναίκα του άλλου.Χλατσώνεις, imho. Το παρατηρώ στο γούστο μου χαχα 1
nicoc89 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 θα του την έτρωγα για ένα πήδημαμετά δεν θα το συνέχιζα γιατι τον κεράτωσε άρα θα κερατώσει και εμέναθα έκανα καλό και σε αυτόν γιατι γκόμενα που σε κερατώνει δεν ειναι να το πας σοβαρά μαζι της . 3
Apoll Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Για να ακούσω γνώμες! Υπάρχουν μερικά πράγματα που είναι ιερά. Οπότε, κάτω τα χέρια από την γκόμενα του άλλου. Μπορείς να φας μερικές μπούφλες χωρίς να το καταλάβεις. Προσωπικά, θα σε έστελνα στο νοσοκομείο για παραδειγματισμό. 8
Swimmer21 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μου αρεσει που οι περισσοτεροι ειστε χαλαροι, πχ "χωσου"¨, "πηδα τη", "ειναι βλακας ο δικος της".. Οταν θα βρεθειτε στην θεση του "βλακα" και μια γυναικα θα σας κανει σκατα και σας παρατησει γι αλλον, τοτε ξαναμιλαμε.. Ασε που οπως ειπε και ενας φιλος ποιο πανω, αν γουσταρει να χαλασει 6μηνες σχεση για εναν αλλο επειδη απλα της αρεσει, τοτε θα φας τα μουτρα σου κι εσυ αργα ή γρηγορα.. μου αρεσει που λες οτι ειναι κοπελα για σχεση.. Και στην τελικη αυτος ο "ψιλοφαπας" την εχει.. εσυ οχι. Άμα τον ήξερα τον άλλο δεν θα άνοιγα κάν Το θέμα...Οι φίλοι μου έχουν καλές αλλα δεν μένω στην διαδικασία να σκεφτώ αν την θέλω ή οχι.Γκομενα φίλου = ΑδερφήΘα τις βγάλουμε εξω να τις μετρήσουμε και ειναι μπαίνω στη διαδικασία.. + πολλα αλλα ορθογραφικα.. τουλαχιστον ο "βλακας" που λες παει να σπουδασει.. κανε κατι και εσυ Φιλικα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις