Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θέμα για poll ή δημοψήφισμα ! 

Μην χάνετε τον καιρό σας ... κάπου εκεί έξω υπάρχει σίγουρα μια καλύτερη και ελεύθερη...

• Like 1
  • Απαντ. 150
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καντης μια προταση, καφέ, κτλ και βλέπεις αν γουστάρει, μπορεί να ειναι τελειωμένη η σχέση ούτως ή άλλως, αν όχι υπάρχουν και οι λευτερες :P

Δημοσ.

Μωρέ δίκαιο έχετε...θα μπω πλαγίως και αν θέλει αυτή μας έκατσε...

Δεν θα κάνω τίποτα ωμό. Εγω που τον ξέρω πάντως ειναι ψηλοχαζο πάντως...

Πλαγιως...

Στα ισια θα πας,οχι σε αυτην,σε αυτον..Θα τον προκαλεσεις μονομαχια και ο νικητης θα παρει το κοριτσι.

• Like 4
Δημοσ.

Άμα τον ήξερα τον άλλο δεν θα άνοιγα κάν Το θέμα...

Οι φίλοι μου έχουν καλές αλλα δεν μένω στην διαδικασία να σκεφτώ αν την θέλω ή οχι.

Γκομενα φίλου = Αδερφή

Πλαγιως...

Στα ισια θα πας,οχι σε αυτην,σε αυτον..Θα τον προκαλεσεις μονομαχια και ο νικητης θα παρει το κοριτσι.

Θα τις βγάλουμε εξω να τις μετρήσουμε
Δημοσ.

Τα εχει 6 μήνες και θα φύγει να την παρετισει λόγο σπουδών σε 4 μήνες. 

Α, ώστε την έχει προσλάβει κιόλας...

• Like 7
Δημοσ.

Θα ήθελες μια που κερατώνει το δικό της για κάποιον άλλο, για σοβαρή σχέση? Περίεργα κριτήρια.

Μπορεί να κάνει καλό κρεβάτι η γκόμενα, που ξέρεις; ;ρ

Δημοσ.

Είναι αξίωμα guys, η πιο ποθητή γυναίκα είναι η γυναίκα του άλλου.Χλατσώνεις, imho.

Το παρατηρώ στο γούστο μου χαχα

• Like 1
Δημοσ.

θα του την έτρωγα για ένα πήδημα
μετά δεν θα το συνέχιζα γιατι τον κεράτωσε άρα θα κερατώσει και εμένα
θα έκανα καλό και σε αυτόν γιατι γκόμενα που σε κερατώνει δεν ειναι να το πας σοβαρά μαζι της .

• Like 3
Δημοσ.

Για να ακούσω γνώμες! :P

Υπάρχουν μερικά πράγματα που είναι ιερά. Οπότε, κάτω τα χέρια από την γκόμενα του άλλου.

Μπορείς να φας μερικές μπούφλες χωρίς να το καταλάβεις. Προσωπικά, θα σε έστελνα στο νοσοκομείο για παραδειγματισμό. 

• Like 8
Δημοσ.

Μου αρεσει που οι περισσοτεροι ειστε χαλαροι, πχ "χωσου"¨, "πηδα τη", "ειναι βλακας ο δικος της"..

Οταν θα βρεθειτε στην θεση του "βλακα" και μια γυναικα θα σας κανει σκατα και σας παρατησει γι αλλον, τοτε ξαναμιλαμε..

Ασε που οπως ειπε και ενας φιλος ποιο πανω, αν γουσταρει να χαλασει 6μηνες σχεση για εναν αλλο επειδη απλα της αρεσει, τοτε θα φας τα μουτρα σου κι εσυ αργα ή γρηγορα.. μου αρεσει που λες οτι ειναι κοπελα για σχεση..

Και στην τελικη αυτος ο "ψιλοφαπας" την εχει.. εσυ οχι.

Άμα τον ήξερα τον άλλο δεν θα άνοιγα κάν Το θέμα...
Οι φίλοι μου έχουν καλές αλλα δεν μένω στην διαδικασία να σκεφτώ αν την θέλω ή οχι.
Γκομενα φίλου = Αδερφή

Θα τις βγάλουμε εξω να τις μετρήσουμε

και ειναι μπαίνω στη διαδικασία.. + πολλα αλλα ορθογραφικα.. τουλαχιστον ο "βλακας" που λες παει να σπουδασει.. κανε κατι και εσυ

Φιλικα :-)

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...