-nick- Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Εξαρταται απο την τυπισσα και απο το ποσο συμπαθω τον αλλον 1
Timonkaipumpa Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Εξαρτάται από τι ζώδιο είναι η κοπέλα και τι ωροσκόπο έχει. Επίσης, εάν όταν την γνωρίσω έχω την σελήνη μου στην αφροδίτη, δεν θα κάνω βήμα. Ο ερωτισμός μπορεί να έχει επηρεαστεί από αυτή την αστρική συναστρία και να μην σκέφτομαι καθαρά. 7
-nick- Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 sarcasm why ακολουθεις καποια συνταγη του στυλ "αυτο κανω καθε φορα" ?
basilis222 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Εξαρτάται από τι ζώδιο είναι η κοπέλα και τι ωροσκόπο έχει. Επίσης, εάν όταν την γνωρίσω έχω την σελήνη μου στην αφροδίτη, δεν θα κάνω βήμα. Ο ερωτισμός μπορεί να έχει επηρεαστεί από αυτή την αστρική συναστρία και να μην σκέφτομαι καθαρά. Ειναι παρθένος
linkin Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Σε γκομενα αλλου δεν απλωνεις χερι - κανονας. Αμα η γκομενα σε γουσταρει, θα τον στειλει τον αλλο και θα ρθει σε σενα. Το να κατσεις να της βαζεις φωτιες (ποσο μαλλον να κανεις κινηση), ουτε ηθικο ειναι,ουτε σωστο. Μλκια ειναι. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2013 από linkin 8
Apoll Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 αν ειναι να δερνουμε καθεναν που την πεφτει στη γκομενα μας θα ειχαν γεμισει οι φυλακές νταήδες, κρατα την ευτυχισμένη και θα τους διώχνει μόνη της Οι γυναίκες είναι περίεργα πρόβατα. Γι αυτό ως καλό τσοπανόσκυλο θα πρέπει να κρατάς μακρυά τους λύκους. Ανεξάρτητα αν όλα είναι ήσυχα στο μαντρί. Η αδιαφορία προς κάποιον που την πέφτει στην γκόμενά/γυναίκα μας, είναι η αρχή του τέλους μίας σχέσης.
Superuser Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 πάρε το μυαλό σου από κει... Δεν έχω διαβάσει κανένα σχόλιο αλλά όλοι οι άπειροι άντρες την πατάμε σε κάποια περίοδο της ζωής μας σε τέτοια κατάσταση.. Ξεκολα..ίσως αν το φέρει η τύχη στο μακρινό μέλλον μπορεί να ξανατύχει και μα δέσει το γλυκό... Ποτε μην επεμβαίνεις σε σχέση,κατά 99% θα μπλέξεις. Υπάρχουν ένα "σωρό" γυναίκες ελεύθερες έξω... Θα καείς... 1
-nick- Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Οι γυναίκες είναι περίεργα πρόβατα. Γι αυτό ως καλό τσοπανόσκυλο θα πρέπει να κρατάς μακρυά τους λύκους. Ανεξάρτητα αν όλα είναι ήσυχα στο μαντρί. Η αδιαφορία προς κάποιον που την πέφτει στην γκόμενά/γυναίκα μας, είναι η αρχή του τέλους μίας σχέσης. Η γκομενα δηλαδη ειναι οχι μονο ιδιοκτησια σου αλλα και αβουλο ον ωσαν προβατο 2
Timonkaipumpa Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) sarcasm why ακολουθεις καποια συνταγη του στυλ "αυτο κανω καθε φορα" ? Όχι, συμβουλέςσυνταγές ποτέ. Αλλά εάν τα άστρα δεν βοηθάνε... τότε δεν πάει καλά τίποτα. Για αυτό, ο φίλος TS, καλά θα κάνει να συμβουλευτεί τον αστρολογικό του χάρτη και να δει την ημερομηνία που την πρωτοείδε. Εάν τα άστρα συνάδουν στην ανάπτυξη σχέσης (π.χ. ο Δίας στον Ερμή ή η Σελήνη στον Σκορπιό) τότε να προχωρήσει... εάν βέβαια έχει κάποιο ωροσκόπο από γη ή αέρα. Εγώ πάντως.. εάν η κοπέλα είχε ζώδιο της φωτιάς και ο Πλούτωνάς μου ήταν στον Ιχθύ θα πήγαινα με τα 1000000! Σίγουρη επιτυχία. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2013 από Timonkaipumpa 1
JERONIMO888 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 απο ολα τα ξεκωλα ειδικα τωρα το καλοκαιρι εσυ γιατι θελεις να χωθεις σε μια δεσμευμενη? πουστια ρε φιλε... δηλαδη σε κατι τετοιες περιπτωσεις θα γουσταρα να ειναι ο αλλος κανας πυγμαχος και να σε στειλει νοσοκομειο 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Οι γυναίκες είναι περίεργα πρόβατα. Γι αυτό ως καλό τσοπανόσκυλο θα πρέπει να κρατάς μακρυά τους λύκους. Ανεξάρτητα αν όλα είναι ήσυχα στο μαντρί. Η αδιαφορία προς κάποιον που την πέφτει στην γκόμενά/γυναίκα μας, είναι η αρχή του τέλους μίας σχέσης. ωραια παρομοιωση, αμα βλέπεις τη σχέση σαν στάνη τι να σου πω
Orpheas1992 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Σου εχει δειξει σημαδια οτι γουσταρει ή στα τυφλα πας?Αν ηταν μεγαλη σχεση και ειχε κανει τον κυκλο της (τον ειχε βαρεθει,την καταπιεζε κλπ) θα σου λεγα φουλ επιθεση αλλα τωρα με 6 μηνες ειναι λιγο περιεργη η φαση....Εφοσον δεν ειναι φιλος,συγγενης,γνωστος ο αλλος τοτε εχεις καθε δικαιωμα να κανεις την κινηση σου και να την διεκδικησεις αρκει να την γουσταρεις τρελα. Και απο εκει και περα ή θα γουσταρει και θα τον στειλει τον αλλον (αργα ή γρηγορα) ή θα στειλει εσενα. Δεν εχεις να χασεις κατι.
Timonkaipumpa Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 ωραια παρομοιωση, αμα βλέπεις τη σχέση σαν στάνη τι να σου πω Μην το παρεξηγείς.. κλασικός Λέων.
frenzy Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 ωραια παρομοιωση, αμα βλέπεις τη σχέση σαν στάνη τι να σου πω Μερικές φορές έτσι μυρίζει όμως.
ikaruga24 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Τιτανοτεραστια μαλακια επικων διαστασεων και ικανη να σε κανει να μπλεξεις απο καθολου εως παρα πολυ. Οπως ηδη ειπαν, σε γκομενα αλλου δεν βαζεις χερι. Αστην να παει στο καλο. Αν ειναι να ειστε μαζι θα ειστε οτα οι καταστασεις θα ειναι διαφορετικες αλλιως απλα την ξεχνας και πας παρακατω. Φυσικα τα πραγματα αλλαζουν αν αυτη ειναι που σου την πεφτει. Αν ναι τοτε απλα την πηδας και φευγεις, δεν κανεις σχεσεις μαζι της γιατι με την ιδια ευκολια που κερατωσε το νην αγορι της τοτε με την ιδια ευκολια θα βρεθεις και εσυ στη θεση του στο κοντινο μελλον. Προσωπικα απεχθανομαι να ερχομαι δευτερος. Ποτε δεν θα μπορουσα να παω με με μια γυναικα που εχει ηδη δεσμο/σχεση/παντρεμενη. Ουτε καν για μια ξεπετα. Δυστυχως -τοσο- περηφανος ειμαι. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις