Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εξαρτάται από τι ζώδιο είναι η κοπέλα και τι ωροσκόπο έχει.

Επίσης, εάν όταν την γνωρίσω έχω την σελήνη μου στην αφροδίτη, δεν θα κάνω βήμα. Ο ερωτισμός μπορεί να έχει επηρεαστεί από αυτή την αστρική συναστρία και να μην σκέφτομαι καθαρά. 

• Like 7
Δημοσ.

Εξαρτάται από τι ζώδιο είναι η κοπέλα και τι ωροσκόπο έχει.

Επίσης, εάν όταν την γνωρίσω έχω την σελήνη μου στην αφροδίτη, δεν θα κάνω βήμα. Ο ερωτισμός μπορεί να έχει επηρεαστεί από αυτή την αστρική συναστρία και να μην σκέφτομαι καθαρά.

Ειναι παρθένος :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε γκομενα αλλου δεν απλωνεις χερι - κανονας. Αμα η γκομενα σε γουσταρει, θα τον στειλει τον αλλο και θα ρθει σε σενα. Το να κατσεις να της βαζεις φωτιες (ποσο μαλλον να κανεις κινηση), ουτε ηθικο ειναι,ουτε σωστο. Μλκια ειναι.

Επεξ/σία από linkin
  • Like 8
Δημοσ.

αν ειναι να δερνουμε καθεναν που την πεφτει στη γκομενα μας θα ειχαν γεμισει οι φυλακές νταήδες, κρατα την ευτυχισμένη και θα τους διώχνει μόνη της ;)

Οι γυναίκες είναι περίεργα πρόβατα. Γι αυτό ως καλό τσοπανόσκυλο θα πρέπει να κρατάς μακρυά τους λύκους. Ανεξάρτητα αν όλα είναι ήσυχα στο μαντρί. 

Η αδιαφορία προς κάποιον που την πέφτει στην γκόμενά/γυναίκα μας, είναι η αρχή του τέλους μίας σχέσης. 

Δημοσ.

πάρε το μυαλό σου από κει...

Δεν έχω διαβάσει κανένα σχόλιο αλλά όλοι οι άπειροι άντρες την πατάμε σε κάποια περίοδο της ζωής μας σε τέτοια κατάσταση..

Ξεκολα..ίσως αν το φέρει η τύχη στο μακρινό μέλλον μπορεί να ξανατύχει και μα δέσει το γλυκό...

Ποτε μην επεμβαίνεις σε σχέση,κατά 99% θα μπλέξεις.

Υπάρχουν ένα "σωρό" γυναίκες ελεύθερες έξω...

Θα καείς...

• Like 1
Δημοσ.

Οι γυναίκες είναι περίεργα πρόβατα. Γι αυτό ως καλό τσοπανόσκυλο θα πρέπει να κρατάς μακρυά τους λύκους. Ανεξάρτητα αν όλα είναι ήσυχα στο μαντρί. 

Η αδιαφορία προς κάποιον που την πέφτει στην γκόμενά/γυναίκα μας, είναι η αρχή του τέλους μίας σχέσης. 

Η γκομενα δηλαδη ειναι οχι μονο ιδιοκτησια σου αλλα και αβουλο ον ωσαν προβατο

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

sarcasm why

ακολουθεις καποια συνταγη του στυλ "αυτο κανω καθε φορα" ?

Όχι, συμβουλέςσυνταγές ποτέ. 

Αλλά εάν τα άστρα δεν βοηθάνε... τότε δεν πάει καλά τίποτα. Για αυτό, ο φίλος TS, καλά θα κάνει να συμβουλευτεί τον αστρολογικό του χάρτη και να δει την ημερομηνία που την πρωτοείδε. Εάν τα άστρα συνάδουν στην ανάπτυξη σχέσης (π.χ. ο Δίας στον Ερμή ή η Σελήνη στον Σκορπιό) τότε να προχωρήσει... εάν βέβαια έχει κάποιο ωροσκόπο από γη ή αέρα.

Εγώ πάντως.. εάν η κοπέλα είχε ζώδιο της φωτιάς και ο Πλούτωνάς μου ήταν στον Ιχθύ θα πήγαινα με τα 1000000! Σίγουρη επιτυχία. 

Επεξ/σία από Timonkaipumpa
  • Like 1
Δημοσ.

απο ολα τα ξεκωλα ειδικα τωρα το καλοκαιρι εσυ γιατι θελεις να χωθεις σε μια δεσμευμενη? πουστια ρε φιλε...

δηλαδη σε κατι τετοιες περιπτωσεις θα γουσταρα να ειναι ο αλλος κανας πυγμαχος και να σε στειλει νοσοκομειο

• Like 1
Δημοσ.

ωραια παρομοιωση, αμα βλέπεις τη σχέση σαν στάνη τι να σου πω

Δημοσ.

Σου εχει δειξει σημαδια οτι γουσταρει ή στα τυφλα πας?
Αν ηταν μεγαλη σχεση και ειχε κανει τον κυκλο της (τον ειχε βαρεθει,την καταπιεζε κλπ) θα σου λεγα φουλ επιθεση αλλα τωρα με 6 μηνες ειναι λιγο περιεργη η φαση....
Εφοσον δεν ειναι φιλος,συγγενης,γνωστος ο αλλος τοτε εχεις καθε δικαιωμα να κανεις την κινηση σου και να την διεκδικησεις αρκει να την γουσταρεις τρελα. Και απο εκει και περα ή θα γουσταρει και θα τον στειλει τον αλλον (αργα ή γρηγορα) ή θα στειλει εσενα. Δεν εχεις να χασεις κατι.

Δημοσ.

ωραια παρομοιωση, αμα βλέπεις τη σχέση σαν στάνη τι να σου πω

Μερικές φορές έτσι μυρίζει όμως.

Δημοσ.

Τιτανοτεραστια μαλακια επικων διαστασεων και ικανη να σε κανει να μπλεξεις απο καθολου εως παρα πολυ. Οπως ηδη ειπαν, σε γκομενα αλλου δεν βαζεις χερι. Αστην να παει στο καλο. Αν ειναι να ειστε μαζι θα ειστε οτα οι καταστασεις θα ειναι διαφορετικες αλλιως απλα την ξεχνας και πας παρακατω. 

Φυσικα τα πραγματα αλλαζουν αν αυτη ειναι που σου την πεφτει. Αν ναι τοτε απλα την πηδας και φευγεις, δεν κανεις σχεσεις μαζι της γιατι με την ιδια ευκολια που κερατωσε το νην αγορι της τοτε με την ιδια ευκολια θα βρεθεις και εσυ στη θεση του στο κοντινο μελλον. 

Προσωπικα απεχθανομαι να ερχομαι δευτερος. Ποτε δεν θα μπορουσα να παω με με μια γυναικα που εχει ηδη δεσμο/σχεση/παντρεμενη. Ουτε καν για μια ξεπετα. Δυστυχως -τοσο- περηφανος ειμαι. 

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...