Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι γυναίκες είναι περίεργα πρόβατα. Γι αυτό ως καλό τσοπανόσκυλο θα πρέπει να κρατάς μακρυά τους λύκους. Ανεξάρτητα αν όλα είναι ήσυχα στο μαντρί. 

Η αδιαφορία προς κάποιον που την πέφτει στην γκόμενά/γυναίκα μας, είναι η αρχή του τέλους μίας σχέσης. 

ωραια παρομοιωση, αμα βλέπεις τη σχέση σαν στάνη τι να σου πω

γαμάτος?  :-D

• Απαντ. 150
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο προσωπική εμπειρία κ με μερική επιτυχία το θέμα, (για τους λόγους που προαναφέρθηκαν) δεν αξίζει καθόλου το κόπο. Αν θες να το κάνεις για να τεστάρεις τον εαυτό σου κάντο απλά να ξέρεις είναι πολύ δύσκολο στη κατάκτιση, εύκολο στη διάλυση, κ πάλι μετά μένεις με πέος ανα χείρας κ ψυχολογία γάματα. Τσάμπα κόπος κ καθόλου παραγωγικό, θα μετανιώσεις πλήρως για το χρόνο που έκατσες κι ασχολήθηκες, καλύτερα  να έλιωνες στα vιdeo games περισσότερα θα αποκομίσεις. Τώρα για το ηθικό της υπόθεσης, ειδικά αν δε ξέρεις το τύπο, αυτά είναι μαλακίες. Πόσες φορές κι εμείς δε ξέραμε κάποιον που μας έφαγε τη γκόμενα, δεν τον είδα να είχε κ φοβερούς ενδοιασμούς,αντρική αλληλεγύη και κουραφέξαλα. Αν όμως ξέρεις το παλικάρι εκεί ναι, παίζει το ηθικό αρκετά.

• Like 1
Δημοσ.

Οι γυναίκες είναι περίεργα πρόβατα. Γι αυτό ως καλό τσοπανόσκυλο θα πρέπει να κρατάς μακρυά τους λύκους. Ανεξάρτητα αν όλα είναι ήσυχα στο μαντρί. 

Η αδιαφορία προς κάποιον που την πέφτει στην γκόμενά/γυναίκα μας, είναι η αρχή του τέλους μίας σχέσης

Που ειναι το κακο σε αυτο...?

επισης

το χειροτερο που μπορεις να κανεις σε καποιον που σου εφαγε την γκομενα ειναι, να του την αφησεις...

ohwell.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Γνωμες θες αλλα εχεις δωσει ελλειπη στοιχεια.Για τι γκομενα μιλαμε ? Για βαθμολογησε (μπορεις και να την περιγραψεις αν θες ) την απο το 1 εως στο 10  .Μετα θα αποφασισουμε αν προκειται για επιπολαιοτητα η για ιερο καθηκον.

• Like 1
Δημοσ.

Γνωμες θες αλλα εχεις δωσει ελλειπη στοιχεια.Για τι γκομενα μιλαμε ? Για βαθμολογησε (μπορεις και να την περιγραψεις αν θες ) την απο το 1 εως στο 10  .Μετα θα αποφασισουμε αν προκειται για επιπολαιοτητα η για ιερο καθηκον.

Βασικά πόσταρε φωτο καλύτερα  και θα κρίνουμε εμεις

• Like 2
Δημοσ.

Να κανω και εγω μια ερωτηση πανω στο θεμα;

Θελει ο κολλητος μου να προχωρησει με την κολλητη της κοπελας μου.Η κοπελα αυτη ειναι σε σχεση,αλλα:Τα εχει με εναν εδω και 4 χρονια ο οποιος της συμπεριφερεται σαν βοδι.Με λιγα λογια της μιλαει αποτομα μπροστα σε αλλους,δεν κανει πραγματα για αυτην,παει μονο αυτη να τον δει γιατι αυτος λεει βαριεται(μιλαμε για αποσταση) και γενικα απο οσο μου εχει περιγραψει η κοπελα μου δεν της συμπεριφερετε ομορφα.Τις προαλλες ειχαν επετειο 4χρονων και λεει ηταν σαν μια απο τις υλοιπες μερες.Δηλαδη οχι καποιο δωρο,εστω μια εξοδο.Απλα εκατσαν σπιτι,ενω αυτη πηγε φτιαγμενη για αλλα.

Θα μου πειτε γιατι δεν τον σουταρει;Ε απο οτι μου λενε,την εχει πεισει οτι αυτος ειναι ο ενας και ο μοναδικος που μπορει να βρει και ενω καθε φορα γυρναει ξενερωμενη,δεν μπορει με τιποτα να τον χωρισει.Εχει και ενα κολλημα με τους μεγαλυτερους,ηταν και ο πρωτος της,οποτε πρεπει να φοβαται οτι αν τον χωρισει δεν θα βρει αλλον.

Ο φιλος μου παλι εχει φαει κολλημα με την συγκεκριμενη και θελει να προχωρησει,αλλα τον κοβουν τα παραπανω.Η κοπελα μου με μια αλλη φιλη της,θελουν απλα να διωξουν τον αλλον που συμπεριφερετε στην φιλη τους σαν προβατινα το πασχα και επειδη εχουν δει οτι ο φιλος μου ειναι σωστο τυπακι,πετανε σποντες στην αλλην μπας και φιλοτιμηθει να του δωσει σημασια.

Εσεις τι θα κανατε σε αυτην την περιπτωση.Να το προχωρησει ή οχι;

Δημοσ.

Χαμενη υποθεση.Και να χωρισει θα ειναι για να κλαψουριζει στον ωμο του φιλου σου για τον ωριμο μοναδικο μεσηλικα πριγκηπα που εχασε.Ενταξει καλο το τσιτσι αλλα οχι με πολλα πολλα δραματα συνοδεια.

Εξαρταται βεβαια.Αμα εχει και απο μονη της τελικα δεν ειναι κακο να παρηγορησει αυτο το χτυπημενο απο την σκληρη μοιρα @λαρακι.Λεει τουλαχιστον ?

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Οχι ακομα και αν τη γουσταρα. Η κοπελα πρεπει να το αντιμετωπισει μονη της αλλιως δεν θα τον ξεπερασει. Αν δεν το κανει, θα προκαλει προβληματα στη καινουρια της σχεση. Αν οι φιλες σου θελουν να βοηθησουν καλο ειναι να σεβαστουν τις αποφασεις της που παιρνει τωρα γιατι οι σποντες μπορουν να γυρισουν μπουμερανγκ.

Δημοσ.

Θελει ο κολλητος μου να προχωρησει με την κολλητη της κοπελας μου.Η κοπελα αυτη ειναι σε σχεση,αλλα:Τα εχει με εναν εδω και 4 χρονια ο οποιος της συμπεριφερεται σαν βοδι.Με λιγα λογια της μιλαει αποτομα μπροστα σε αλλους,δεν κανει πραγματα για αυτην,παει μονο αυτη να τον δει γιατι αυτος λεει βαριεται(μιλαμε για αποσταση) και γενικα απο οσο μου εχει περιγραψει η κοπελα μου δεν της συμπεριφερετε ομορφα.Τις προαλλες ειχαν επετειο 4χρονων και λεει ηταν σαν μια απο τις υλοιπες μερες.Δηλαδη οχι καποιο δωρο,εστω μια εξοδο.Απλα εκατσαν σπιτι,ενω αυτη πηγε φτιαγμενη για αλλα.

Θα μου πειτε γιατι δεν τον σουταρει;Ε απο οτι μου λενε,την εχει πεισει οτι αυτος ειναι ο ενας και ο μοναδικος που μπορει να βρει και ενω καθε φορα γυρναει ξενερωμενη,δεν μπορει με τιποτα να τον χωρισει.Εχει και ενα κολλημα με τους μεγαλυτερους,ηταν και ο πρωτος της,οποτε πρεπει να φοβαται οτι αν τον χωρισει δεν θα βρει αλλον.

Ο φιλος μου παλι εχει φαει κολλημα με την συγκεκριμενη και θελει να προχωρησει,αλλα τον κοβουν τα παραπανω.Η κοπελα μου με μια αλλη φιλη της,θελουν απλα να διωξουν τον αλλον που συμπεριφερετε στην φιλη τους σαν προβατινα το πασχα και επειδη εχουν δει οτι ο φιλος μου ειναι σωστο τυπακι,πετανε σποντες στην αλλην μπας και φιλοτιμηθει να του δωσει σημασια.

Κοίτα αυτό είναι τελείως διαφορετικό με την συζήτηση και τα σχόλια που έχουμε κάνει. Και την λογική του "μην κάνεις αυτό που δεν θες να σου κάνουν". 

Δυστυχώς οι γυναίκες είναι περίεργα όντα. Και αυτό μετά από 22 χρόνια στην γύρα (είμαι 37), και ένα διαζύγιο. 

Μπορώ να σου δώσω παραδείγματα, ότι αν ακολουθήσεις την τελείως αντίθετη νοοτροπία από αυτή του τύπου, σε κάνει να χάνεις γυναίκα από τον πρώτο τυχάρπαστο που θα την φτύσει. 

Επίσης μπορώ να σου δείξω γυναίκες, οι οποίες διαλύουν γάμο (δεν μιλάμε καν για σχέση), την στιγμή που νιώθουν ότι χάνουν τον  ολικό έλεγχο στον άλλο. Και δεν αναφέρομαι σε απιστία του συζύγου. Αλλά σε ολικό έλεγχο, από ελευθερία μέχρι οικονομικά. 

Μπορώ να σου δείξω παραδείγματα, που ενδιαφέρονται μόνο για χρήμα. Βγάζοντας κομπιουτεράκι από το δεύτερο ραντεβού, και αν "έχεις", απλά σε τρομάζει μόνο η σκέψη αυτού και κόβεις δρόμο. 

Υπάρχουν παραδείγματα, που μόνο άγαλμα δεν τους έχεις στήσει, αλλά προτιμούν να γκρινιάζουν ότι είναι μόνες. Μέσα στην κακομοιριά συνέχεια. 

Παραδείγματα από γυναίκες που καταστρέφουν μία σχέση, μόνο και μόνο γιατί ο πρώην, που τους έκανε την ζωή κόλαση, και έχουν χωρίσει 10 φορές την τελευταία 6ετία, τις παρακαλά να γυρίσουν πίσω. Και ξαναχωρίζουν μερικούς μήνες μετά. 

Και φυσικά οι γυναίκες στο παράδειγμα σου πολλές. Και λες "wtf". Βέβαια για πολλούς από εμάς, είναι αδιανόητη τέτοια μεταχείριση του συνανθρώπου. Ούτε καν τα ζώα δεν αξίζουν αυτή την μεταχείριση. Αλλά αυτές εκεί κολημένες. 

Όπως είπα, οι γυναίκες είναι περίεργα όντα και δεν χαίρουν λογικής. Στα 4 χρόνια μετά το διαζύγιο, στην Αγγλία, εγκατέλειψα την όποια προσπάθεια για κάτι σοβαρό. 

• Like 1
Δημοσ.

Εάν ήτανε μια 35άρα Milf παντρεμένη , θα σου έλεγα να χωθείς χωρίς δευτερο λόγο ,

διότι σε αυτήν την ηλικία , οι γυναίκες δεν θέλουνε απλώς πήδημα , αλλά κάποιον να τις ακουει , να τις χαιδευει , να είναι

τρυφερός μαζί τους , πράγματα δηλαδή που δεν παίρνει απο τον άντρα της.

Επικύνδυνο μεν , αλλά πιστεψέ με , θα έκανες κάτι καλό , θα έδινες λίγο χαρα σε μια desperate housewife

(Αν φυσικά , δεν γνώριζες τον σύζυγο......)

Τώρα μου μιλάς για μια χαζοβιόλα , η οποία έχει έναν και παίζει με κάποιον άλλον...Νταξ , ρίχτης έναν κρύο , αλλά

λυπήσου και τον άλλον.

Εκτός αν ο άλλος είναι ο μέγακαραμαλάκας ( πρόσεχε , όχι φλώρος , το αντίθετο εννοώ) ξερς με τατουαζ και μαγκιά κλανιά , οπότε

εκεί του αξίζει. Σε αυτή την περίτπωση όμως , να προσέχεις μην το καταλάβει ή ακόμα , μην σε χρησιμοποιεί η γκομενίτσα για

να τον κάνει να τρέχει (ω ναι , ναι...... ) ,. και στο τέλος βγεις ο μαλάκας της υπόθεσης και ο μπουκετωμένος απο τον άλλον.

Αν τα έχει με κανα καλό παιδάκι , ελα μωρέ , αστην ....θ μου πεις θα βρει άλλον να τον κερατώσει....ε οκ , δεν αξίζει τώρα.....

Το οτι την θεωρείς καλή κοπέλα για σχέση , δεν το σχολιάζω καν.....

• Like 4
Δημοσ.

απο ολα τα ξεκωλα ειδικα τωρα το καλοκαιρι εσυ γιατι θελεις να χωθεις σε μια δεσμευμενη? πουστια ρε φιλε...

δηλαδη σε κατι τετοιες περιπτωσεις θα γουσταρα να ειναι ο αλλος κανας πυγμαχος και να σε στειλει νοσοκομειο

Δεν νωμιζω τάκη :P Με τοσα χρονια πολεμικές τέχνες που κανω ξέρω πολλα κόλπα για να βάλω τον αλλο κάτω.

Το καλοκαίρι μπένω στον ογκο...:P

• Like 1
Δημοσ.

Τελευταία περίπτωση τέτοιου τύπου που γνωρίζω.

Η κοπέλα όντως χώρισε με τον άλλον. Αλλά 1 μήνα μετά χώρισε και με τον επόμενο γιατί είχε τύψεις και γιατί της θύμιζε τον πρώην.

Τελικά 2 μήνες μετά τα έφτιαξε με άλλον. 

Καλή τύχη στον φίλο σου. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...