nemesiskp Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Καταλαβα παιδια,δεν βλεπω να τραβαει με το φιλαρακι.Κριμα και ειναι πολυ καλη κοπελα και πολυ ομορφη.Αλλα απορω που μενει τοσα χρονια με το παπαρα.
NickTG Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Εγώ στη θέση του θα το πάλευα πάντως. Όπως και έχω κάνει σε αντίστοιχη περίπτωση.
nemesiskp Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Κοιτα εγω του εχω πει πως ειναι τα πραγματα και τον κοβει λιγο στο να το προχωρησει.Οι φιλες της κοπελιας θελουν να ξεφωρτωθει η αλλη τον βλακα και τις πετανε σποντες αλλα λεει δεν υπαρχει η παραμικρη ανταποκριση.Το θεμα ειναι να κανει και αυτος την κινηση.Σαββατο θα βγουμε ολοι μαζι για δευτερη φορα.Αν ειναι να ξεκινησει πλησιασμα θα το κανει εκει και μετα εαν δει οτι τραβαει θα βγουνε μονοι τους.Απλα το θεμα ειναι ξαναλεω να αποφασισει εαν οντως θα κανει κινηση ή οχι.Για αυτο ρωτησα εδω,να παρω ιδεες τι θα κανατε εσεις σε τετοια περιπτωση για να τον συμβουλεψω.
Lucifer Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Είμαστε πάλι στη φάση που επειδή μία_φίλη_μου και η_πρώην_μου έχουν και αυτές μο*νί, οι_γυναίκες και άρα και η_γκόμενα_που_γουστάρεις είναι παλαβές. Εκεί, υπογεννητικότητα, περονόσπορος, πανούκλα και σκατά να ηρεμήσει λίγο ο πλανήτης. 4
Orpheas1992 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Κοιτα εγω του εχω πει πως ειναι τα πραγματα και τον κοβει λιγο στο να το προχωρησει.Οι φιλες της κοπελιας θελουν να ξεφωρτωθει η αλλη τον βλακα και τις πετανε σποντες αλλα λεει δεν υπαρχει η παραμικρη ανταποκριση.Το θεμα ειναι να κανει και αυτος την κινηση.Σαββατο θα βγουμε ολοι μαζι για δευτερη φορα.Αν ειναι να ξεκινησει πλησιασμα θα το κανει εκει και μετα εαν δει οτι τραβαει θα βγουνε μονοι τους.Απλα το θεμα ειναι ξαναλεω να αποφασισει εαν οντως θα κανει κινηση ή οχι.Για αυτο ρωτησα εδω,να παρω ιδεες τι θα κανατε εσεις σε τετοια περιπτωση για να τον συμβουλεψω. Να ορμηξει, δεν εχει να χασει τιποτα...το πολυ πολυ να φαει ακυρο και να τελειωνει η ιστορια. Αν ενδιαφερεται παντως η αλλη τοτε να ειναι ετοιμος να εχει γαϊδουρινη υπομονη και επιμονη γιατι θα βαρεθει να ακουει "θελω χρονο", "δεν ξερω τι θελω", "ελα στη θεση μου" κλπ κλπ.....
salonika91 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Να κανω και εγω μια ερωτηση πανω στο θεμα; Θελει ο κολλητος μου να προχωρησει με την κολλητη της κοπελας μου.Η κοπελα αυτη ειναι σε σχεση,αλλα:Τα εχει με εναν εδω και 4 χρονια ο οποιος της συμπεριφερεται σαν βοδι.Με λιγα λογια της μιλαει αποτομα μπροστα σε αλλους,δεν κανει πραγματα για αυτην,παει μονο αυτη να τον δει γιατι αυτος λεει βαριεται(μιλαμε για αποσταση) και γενικα απο οσο μου εχει περιγραψει η κοπελα μου δεν της συμπεριφερετε ομορφα.Τις προαλλες ειχαν επετειο 4χρονων και λεει ηταν σαν μια απο τις υλοιπες μερες.Δηλαδη οχι καποιο δωρο,εστω μια εξοδο.Απλα εκατσαν σπιτι,ενω αυτη πηγε φτιαγμενη για αλλα. Θα μου πειτε γιατι δεν τον σουταρει;Ε απο οτι μου λενε,την εχει πεισει οτι αυτος ειναι ο ενας και ο μοναδικος που μπορει να βρει και ενω καθε φορα γυρναει ξενερωμενη,δεν μπορει με τιποτα να τον χωρισει.Εχει και ενα κολλημα με τους μεγαλυτερους,ηταν και ο πρωτος της,οποτε πρεπει να φοβαται οτι αν τον χωρισει δεν θα βρει αλλον. Ο φιλος μου παλι εχει φαει κολλημα με την συγκεκριμενη και θελει να προχωρησει,αλλα τον κοβουν τα παραπανω.Η κοπελα μου με μια αλλη φιλη της,θελουν απλα να διωξουν τον αλλον που συμπεριφερετε στην φιλη τους σαν προβατινα το πασχα και επειδη εχουν δει οτι ο φιλος μου ειναι σωστο τυπακι,πετανε σποντες στην αλλην μπας και φιλοτιμηθει να του δωσει σημασια. Εσεις τι θα κανατε σε αυτην την περιπτωση.Να το προχωρησει ή οχι; πως την λενε την κοπελα γιατι μου θυμιζει κατι...
nemesiskp Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 πως την λενε την κοπελα γιατι μου θυμιζει κατι... Αστο καλυτερα δεν εχω ορεξη να προκαλεσω καυγα μεσω insomnia.
nemesiskp Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Οκ...τοτε λαθος αλλα ακρβως ιδια περιπτωση Μαλιστα,εσεις τι θα κανετε για να παρω ιδεες;
salonika91 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Εγω τιποτα μιας και ο δικος της ειναι φιλος μου 1
nemesiskp Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Εγω τιποτα μιας και ο δικος της ειναι φιλος μου Ααα εισαστε απο την αντιπερα οχθη πουλακια μου....... 1
Antwni Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Εγω τιποτα μιας και ο δικος της ειναι φιλος μου χαχαχαχα :lol: 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις