Dark_Duck Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Γουσταρεις κοπέλα που ειναι με άλλον και αυτός ο αλλος ειναι τι? Ασχετος? Φίλος? Γνωστός? Στην πρώτη περίπτωση μπορείς να χωθείς αλλα κρατα μικρό καλάθι σε σχεση με την κοπέλα γιατι με την ευκολία που θα παρατήσει τον αλλον με την ίδια ευκολία θεωρητικά θα παρατήσει και σενα. Στην περιπτωση που ειναι φίλος δεν την κάνεις με την καμία την μαλακία. Αν ειναι γνωστός κάνεις ότι σε φωτίσει ανάλογα με το πόσους θα κάνεις μπουρδέλο. Φυσικά πρέπει να αναλογιστείς και τις συνεπειες... Την αποψη, ο αλλος δεν φταίει βρηκε και τα εκανε με την δίκια μου που ηταν πατσαβούρα, δεν την ασπάζονται ολοι οι κερατάδες. Υπάρχει η περίπτωση να μαζέψεις λακτίδια στον ανήφορο και επειδή το εχω δει δυο φορές το σκηνικό προσπαθούσαμε 3 νοματεοι να κρατησουμε τον κερατα (από τα κέρατα ) για να σταματήσει να δέρνει αυτόν που του την έκανε. Οταν διαπιστώσεις πως αυτός που εγινε πρωην της νύν σου ειναι πρωταθλητης πυγμαχίας υπάρχει πρόβλημα...
NickTG Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Σοφια την λενε? Ενα ναι η ενα οχι θελω Το έχει το όνομα... 1
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Σε αυτό το Thread πάντως, μετά από τόσες σελίδες, από όλα σχεδόν που διάβασα κατάλαβα ένα πράγμα.Μετάνιωσα που το διάβασα. 2
vk13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Καταρχάς ποτέ δεν πας χύμα να τα ρίξεις σε κάποια που είναι σε σχέση, η χυλόπιτα είναι σίγουρη όπως και η ρετσινιά του λαλάκα κάθε φορά που θα λέει για σένα στους γύρω της. Μόνο στην περίπτωση που είναι σε φάση χωρισμού ή περνάει χάλια μαζί του, έχεις πιθανότητες αλλά και πάλι πρέπει να βρεις το timing για να δεις θετικά αποτελέσματα... Πάντα όμως η άλλη πρέπει να σου δείξει ότι θέλει και μετά αναλόγως προχωράς. Πάντως εγώ πιστεύω ότι είναι πιο εύκολο να ρίξεις κάποια σε σχέση παρά μια ελεύθερη... Οι ελεύθερες συνήθως είναι ψωνισμένες, κομπλεξικές, ούτε οι ίδιες δεν ξέρουν τι θέλουν και γι αυτό γυροφέρνουνε μόνες τους ή με τις φίλες τους... Φυσικά υπάρχουν εξαιρέσεις και στις δύο περιπτώσεις. Επίσης έχω παρατηρήσει ότι αυτές που είναι σε σχέση παίζει πιο πολύ το μάτι τους (γνώμη μου αυτό)... Επίσης αν ο άλλος είναι κατώτερος σου τα πράγματα δεν είναι και τόσο δύσκολα.... Τώρα βέβαια σε περίπτωση γκόμενας φίλου ούτε καν ξέχασε το, είπαμε μας αρέσουν οι γυναίκες αλλά εξυπακούεται βάζουμε όρια κάπου... Σε έναν άκυρο όμως ή απλά γνωστό εάν όπως σου έγραψα έβλεπα λίγη ανταπόκριση και φυσικά μου άρεσε τότε ναι θα προχώραγα με αργά αλλά σταθερά βήματα
cthulhucarbide Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 σε κάποια που είναι σε σχέση, η χυλόπιτα είναι σίγουρη Πάντως εγώ πιστεύω ότι είναι πιο εύκολο να ρίξεις κάποια σε σχέση παρά μια ελεύθερη 7
kuzko21 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Διαβάζω διαβάζω διαβάζω και που το πανε οι νταηδες που ταφηνουν ,στα μπουκέτα και στους κλοτσους καταλήγουν.... Και ρωτώ, πόσο ξεφτιλας άντρας πρέπει να σαι για να αρχίσεις να δερνεις αυτόν που σου μπιφτεκωσε την γκομενα λες και αυτή η παιδουλα ΔΕΝ ήθελε.... Εγωισμός μηδέν , αυτογνωσία μεδεν , παει μαιται ο άλλος λεει , νταξ δε φοβάται που να του παει το γκομενακι.... =p 1
NickTG Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Οταν διαπιστώσεις πως αυτός που εγινε πρωην της νύν σου ειναι πρωταθλητης πυγμαχίας υπάρχει πρόβλημα... Προσπαθώ να βρω το πρόβλημα και δεν το βρίσκω. Εκτός αν ο πρώην γουστάρει τραβήγματα με αστυνομία.
qsis Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 φορας κρανος πριν στη χωσει και σπαει το χερι του ακου εκει πρωταθλητης πυγμαχιας 1
Dark_Duck Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Προσπαθώ να βρω το πρόβλημα και δεν το βρίσκω. Εκτός αν ο πρώην γουστάρει τραβήγματα με αστυνομία. Μάλλον δεν έχεις καταλάβει πως δουλευει. Κάνεις τον άλλον κερατά, σε βρίσκει και σε σπάει στο ξύλο, πας στην αστυνομία σκάς 100 ευρουδάκια (το λέω γιατι υπάρχει κόσμος που δεν εχει για το ρευμα οχι για μήνυση) και κάνεις μήνυση, τον ψάχνουν οι αστυνομικοί μέχρι την πάροδο του αυτοφώρου. Αν δεν τον βρούν τότε πάει στο δικαστήριο οοοταν αυτό γίνει, στο οποίο το χειρότερο που μπορεί να πάθει ειναι 2-3 χρόνια με αναστολή, με δεδομενο πως απλα σε εσπασε στο ξύλο και δεν σου εχει αφήσει κανενα κουσούρι. Συμπέρασμα τα μαπίδια θα τα φας και μπορει να τα ξαναφάς και να τα ξαναφάς, κοινώς όπου σε πετυχαίνει μαζί της να σε δέρνει. True story... φορας κρανος πριν στη χωσει και σπαει το χερι του ακου εκει πρωταθλητης πυγμαχιας Αν φοράς κράνος και φας μια γεμάτη παίζει να σου φύγει κανενας σβέρκος και να σε κλάψουμε πριν την ώρα σου. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2013 από Dark_Duck
ikaruga24 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Προσπαθώ να βρω το πρόβλημα και δεν το βρίσκω. Εκτός αν ο πρώην γουστάρει τραβήγματα με αστυνομία. Το θεμα ειναι οτι δεν το βλεπουν ολοι λογικα. Παραδειγμα εμενα αν μου τη φαει ο αλλος μπορει να στεναχωρηθω αρχικα, μπορει να θυμωσω και να μην κανω τιποτα αλλα μπορει και να μην θυμωσω και γενικα να φενομαι οκ και να μου τη βιδωσει σε καποια στιγμη και να παω να του φερω καμια πετρα στο κεφαλι. Το τι θα παθει μετα ο καθενας το γνωριζει αλλα εκεινη τη στιγμη που σε πιανει για αρκετο κοσμο ειναι αδυνατο να συγκρατηθει. Εχω φιλο ο οποιος ακομα τρεχει με δικαστηρια απο τετοιο σκηνικο που καποιον τον αφησε κουφο απο την αριστερη πλευρα απο το λοσταρι στο κεφαλι που του εριξε. Η πλακα ειναι οτι δεν φαινοταν οτι ειχε καποιο "προβλημα" απο το γεγονος οτι καποιος του εφαγε τη γκομενα. Απλα μια ωραια μερα και καλη πηγε τον βρηκε και τον εκανε μαυρο χωρις καμια προειδοποιηση. Δεν μπορεις να ξερεις πως αισθανεται ο αλλος. Και αντε να φας απλα ξυλο παει και ερχεται. Να φας κανενα βαρυ αντικειμενο ομως και να σε αφησει μονιμα καποιο προβλημα δεν θα το ελεγα οτι επαιξες και το καλυτερο στοιχημα. Γενικα δεν ειναι ωραια κατασταση να ρισκαρεις να μπλεξεις με τετοιο τροπο. Ειναι σαν να πας να παρεις απο το στομα του σκυλου το φαγητο του. Ε θα τη φας τη δαγκανια σου.
skiabox Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Διαβάζω διαβάζω διαβάζω και που το πανε οι νταηδες που ταφηνουν ,στα μπουκέτα και στους κλοτσους καταλήγουν.... Και ρωτώ, πόσο ξεφτιλας άντρας πρέπει να σαι για να αρχίσεις να δερνεις αυτόν που σου μπιφτεκωσε την γκομενα λες και αυτή η παιδουλα ΔΕΝ ήθελε.... Εγωισμός μηδέν , αυτογνωσία μεδεν , παει μαιται ο άλλος λεει , νταξ δε φοβάται που να του παει το γκομενακι.... =p Γιατί τι είδους άνθρωποι νομίζεις μείναν Ελλάδα μετά την τελευταία μαζική μετανάστευση; Επιστήμονες; ΛΟΛ
Προτεινόμενες αναρτήσεις