Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλε υπαρχει παντως η πιθανοτητα αν ΔΕΝ ειχε γκομενο,να μην τη γουσταρες καθολου.μπορει να ειναι αυτο που σε εξηταρει

• Απαντ. 150
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προσωπικά ts, θα σου πρότεινα να μην κάνεις κάτι επιτηδευμένα. Δεν θεωρώ ευγενές να στήνεις στρατηγικές και τακτικές για το πως θα κλέψεις την κοπέλα κάποιου, οποιουδήποτε.

Αν είσαι φουλ ερωτευμένος, το μόνο που έχω να σου δώσω ως συμβουλή είναι να μείνεις κοντά της και να είσαι ο εαυτός σου. Μ' αυτόν τον τρόπο, αν η ίδια έχει ανάγκη να αλλάξει πρόσωπα και καταστάσεις (εφόσον "παίζει" όπως λες), θα της έχεις προσφέρει την επιλογή που θα χρειαστεί όταν το αποφασίσει.

Δημοσ.

Εγώ λέω να μην της πει τίποτε και απλά να της δώσει κανα χαρτάκι. Κατά προτίμηση σε τρένο φορώντας παλτό.

γουηνκ γουηνκ.

• Like 6
Δημοσ.

Προς  ts,

Λυπαμαι αδερφε αλλα το αντιμετωπιζεις πολυ γυναικουλιστικα. Θες να παρεις την γκομενα καποιου που απλα ξερεις, οχι φιλου, ενω ψαχνεις να επιβεβαιωσεις τις αναφαλειες σου εδω μεσα.

Ολα αυτα για ενα πηδημα; (γιατι αν το πας για σοβαρη σχεση η υποθεση ειναι καρναβαλι)

Κανε οτι ειναι να κανεις αλλα μην το κουραζεις. Προσωπικα αν ησουνε φιλος μου δεν θα σε εκραζα αν μου ελεγες ξερεις χθες πανω στο πιωμα της μπυρας εγινε αυτο και αυτο (ακομα κι αν ειχες πραγματικες τυψεις ή επιφανειακες).

Αλλα να το σχεδιαζεις ετσι μικροψυχα τοσες μερες ειναι απαραδεκτο, σορυ κι ολας.

Τελος αν ησουν φιλος μου και καθοσουνα μετα να κοκορευεσαι μπροστα σε μενα και στον κερατα με υπονοουμενα ή εστω απλα σε εμενα πουλαγες ιστορια κατα ποσο "πηδας στην υγεια του μαλακα" σ ειχα κοψει και την καλημερα (γιατι φιλοι μαλλον δεν θα μασταν ποτε. Οπως αν σ εβλεπα να κλωτσας σκυλο κι ας μην ηταν δικος μου)

*ετσι πως το διαβαζω πριν πατησω ποστ μου φαινεται πιο επιθετικο απ οσο το ειχα στο νου αλλα τ αφηνω ετσι, να με συμπαθας αδερφε. 

• Like 3
Δημοσ.

Γυναικα και αμαξι δεν δανειζονται... Τελος..

Τα αγγιξες εισαι εχθρος..

χεστηκα πανω μου 

google joyriding

• Like 3
Δημοσ.

Γυναικα και αμαξι δεν δανειζονται... Τελος..

Τα αγγιξες εισαι εχθρος..

αμα το αφησες ξεκλειδωτο........

• Like 6
Δημοσ.

χεστηκα πανω μου 

google joyriding

Ενταξει δεν το ειπα για να σε κανω να χεστεις πανω σου.

Απλα τι πιστευω ειπα..

Εσενα αν σε πειραξουν τι γυναικα σου κατσε και κοιτα ...

Δημοσ.

Αν ειμουν στην θέση του "κέρατα" θα με έσπαγα στο ξύλο. Δικιά μου άποψη πάντα.

ναι γιατι φταιει ο αλλος.δε φταιει η γκομενα.

και φυσικα δε φταις καθολου εσυ που διαλεξες τσολι επειδη εχει μεγαλα βυζια και μυαλο νεαντερταλ.

Δημοσ.

Καταλαβα παιδια,δεν βλεπω να τραβαει με το φιλαρακι.Κριμα και ειναι πολυ καλη κοπελα και πολυ ομορφη.Αλλα απορω που μενει τοσα χρονια με το παπαρα.

Οι γυναίκες ως γνωστόν , απο εσένα που τις δίνεις τα πάντα , θα προτιμήσουνε το τίποτα ενός άλλου....

Συμφωνώ πάντως με τους παραπάνω που σε λένε μικρόψυχο.....

Για να είναι η γκόμενα μαζί του ακόμα , έχει τους λόγους της , ακόμα και αν ο λόγος είναι ότι φοβάται να μείνει μόνη , πράγμα που την ρίχνει ακόμα περισσότερο στα μάτια σου/μου/μας.

Ή μπορεί απλά , να περνάει σκατα, αλλά κατα βάθος να της αρέσει.

Να την βρίζει και να την χτυπάει αυτός , αυτή να κλαίγετε , αλλά κατα πολύ βαθος , να της αρέσει.

Γενικά πιστευώ ότι αν το συνεχίσεις , θα φας πολύ ξύλο στο τέλος.

Και το αστείο είναι ότι αυτή θα βγεί λάδι , με καμια ατάκα :" Δεν φταίω εγώ , εσύ παρεξήγησες...."

Δημοσ.

Οι γυναίκες ως γνωστόν , απο εσένα που τις δίνεις τα πάντα , θα προτιμήσουνε το τίποτα ενός άλλου....

Συμφωνώ πάντως με τους παραπάνω που σε λένε μικρόψυχο.....

Για να είναι η γκόμενα μαζί του ακόμα , έχει τους λόγους της , ακόμα και αν ο λόγος είναι ότι φοβάται να μείνει μόνη , πράγμα που την ρίχνει ακόμα περισσότερο στα μάτια σου/μου/μας.

Ή μπορεί απλά , να περνάει σκατα, αλλά κατα βάθος να της αρέσει.

Να την βρίζει και να την χτυπάει αυτός , αυτή να κλαίγετε , αλλά κατα πολύ βαθος , να της αρέσει.

Γενικά πιστευώ ότι αν το συνεχίσεις , θα φας πολύ ξύλο στο τέλος.

Και το αστείο είναι ότι αυτή θα βγεί λάδι , με καμια ατάκα :" Δεν φταίω εγώ , εσύ παρεξήγησες...."

Δεν της την πεφτω εγω ρε,ο φιλος μου.Εγω εχω κοπελα. :P

Επισης,ποιος με ειπε μικροψυχο;Μαλλον στον ts αναφερονται.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν της την πεφτω εγω ρε,ο φιλος μου.Εγω εχω κοπελα. :P

Επισης,ποιος με ειπε μικροψυχο;Μαλλον στον ts αναφερονται.

Ναι ναι φίλος το λέμε τώρα...

:P

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...