Προς το περιεχόμενο
pappous12

Πρόβλημα με toshiba a100-811, δεν ανοίγει μετά απο ξεβίδωμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας. Έχω το συγκεκριμένο laptop και το ξεβίδωσα τελείως προσπαθώντας να το ανοίξω για να το καθαρίσω αλλά τελικά δεν το έκανα γιατί είδα ότι ήταν "μανίκι" για τις γνώσεις μου και απλά το ξαναβίδωσα. Τώρα όμως δεν ανοίγει καθόλου! Ανάβει το λαμπάκι όταν πατάω on, ο ανεμηστήρας παίρνει μπρος αλλά η οθόνη δεν ανάβει και τα ηχεία δεν βγάζουν ήχο (ότι δηλαδή συνδέθηκε στα windows). Τι μπορεί να έχει συμβεί; Παίζει κάποια βίδα να έκανε κάτι στο laptop? Επίσης δοκίμασα να τον ανοίξω χωρίς τις ram μπας και μου κάνει κάποιο θόρυβο, τουλάχιστον να δω άμα λειτουργεί! και τίποτα.... please σώστε με Χ_Χ
Ευχαριστώ.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

λοιπόν, ξεβίδωσα όλες τι βίδες πού έχει από κάτω το laptop και το μόνο πού έβγαλα αφού είχε το πρόβλημα ήταν οι ram. δεν έβγαλα καμία άλλη βίδα ούτε αποσύνδεσα κάποιο καλώδιο. γι' αυτό δεν μπορώ να καταλάβω τι έπαθε. στην ουσία δεν έβγαλα τίποτα...

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κοίτα το παρακάτω σάιτ για το πως να αφαιρείς σωστά

Link.png Site: http://www.laptopinventory.com/Repair_Videos.php">http://www.laptopinventory.com/Repair_Videos.php

εκεί θα βρείς σίγουρα το laptop σου

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

να το ανοίξω τελείως δηλαδή; δεν είμαι σίγουρος ότι μετά από το συμβάν τα "χέρια" μου είναι τα καλύτερα... θα το ψάξω πάντως. σε ευχαριστώ.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

να το ανοίξω τελείως δηλαδή; δεν είμαι σίγουρος ότι μετά από το συμβάν τα "χέρια" μου είναι τα καλύτερα... θα το ψάξω πάντως. σε ευχαριστώ.

αν φοβάσαι βάλε κάποιον αλλο πιο έμπειρο να στο κάνει

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θα το ρισκάρω όσο βλέπω ότι μπορώ. παίζει να έχει βγει έτσι όπως το ξεβίδωσα κανένα καλώδιο της οθόνης;

δεν έχει video για το συγκεκριμένο μοντέλο αλλά για άλλο. νομίζω όμως πως είναι παρόμοιο...



εντάξει λύθηκε το πρόβλημα. άλλαξα θέση τα ram modules και άνοιξε. σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια :)

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εκεί έκανες το  λάθος

αν έχει δυο μνήμες βγάλτες και της 2 και βάλε την μία και αναψέ τον και όταν δουλέψει(μπεί στα windows) βάλε και την άλλη και κάνε επανεκκίνηση.

και θα είσαι κομπλέ ;)

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.