Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα η κατασταση μου ειναι τραγικη.Εχω 2 mails στο yahoo.Παρατηρησα οτι στο ενα mail εστελνε παραξενα mail στους φιλους μου κ την επομενη ημερα δεν μπορουσα να μπω αρα καταλαβα οτι μου χακαραν τον λογαριασμο μου.Πατησα για επαναφορα του κωδικου κ αποστολη στο αλλο μαιλ π δεν το χρησιμοποιω αλλα διαπιστοσα οτι κ αυτο ειχε παθει το ιδιο.Μετα απο πολλες προσπαθειες κ πολλες ωρες αναμονης δεν μπορω να θυμηθω τις απαντησεις στις ερωτησεις ασφαλειας...Υπαρχει καποιος αλλος τροπος?Καποιο αριθμο π μπορω να καλεσω?Ή καπου να στειλω ενα μαιλ να μ δωσουν παλι προσβαση?Ειναι το μαιλ π εχω δωσει παντου κ ειναι πολυτιμο για εμενα κ δεν μπορω να το χασω..

Ευχαριστω

Δημοσ.

Καλύτερα να τους στείλεις ενα mail αναλυτικά με το πρόβλημα για να σε κατευθύνουν

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Φιλε  gLUKA επειδη εχω το ιδιο προβλημα αν μπορεις πες μου τι ακριβως εκανες?? τους τηλεφωνησες??  τους εστειλες mail?? ποια φορμα συμπληρώνεις που ανεφερε ενας παραπανω φιλος??Eυχαριστώ!

• 7 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 15/5/2013 στις 4:53 ΜΜ, gLUKA είπε

Καλησπερα η κατασταση μου ειναι τραγικη.Εχω 2 mails στο yahoo.Παρατηρησα οτι στο ενα mail εστελνε παραξενα mail στους φιλους μου κ την επομενη ημερα δεν μπορουσα να μπω αρα καταλαβα οτι μου χακαραν τον λογαριασμο μου.Πατησα για επαναφορα του κωδικου κ αποστολη στο αλλο μαιλ π δεν το χρησιμοποιω αλλα διαπιστοσα οτι κ αυτο ειχε παθει το ιδιο.Μετα απο πολλες προσπαθειες κ πολλες ωρες αναμονης δεν μπορω να θυμηθω τις απαντησεις στις ερωτησεις ασφαλειας...Υπαρχει καποιος αλλος τροπος?Καποιο αριθμο π μπορω να καλεσω?Ή καπου να στειλω ενα μαιλ να μ δωσουν παλι προσβαση?Ειναι το μαιλ π εχω δωσει παντου κ ειναι πολυτιμο για εμενα κ δεν μπορω να το χασω..

Ευχαριστω

ΕΒΓΑΛΕΣ ΑΚΡΗ ΦΙΛΕ;

ΑΝ ΝΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ

Στις 15/5/2013 στις 4:53 ΜΜ, gLUKA είπε

Ευχαριστω

ΕΒΓΑΛΕΣ ΦΙΛΕ ΑΚΡΗ;;

ΑΝ ΝΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ..

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ..ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΧΑΚΑΡΑΝ ΤΟ EMAIL...ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...