Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάνω αναερόβια άσκηση σε γυμναστήριο εδώ και 5-6 μήνες. Έχω παρατηρήσει κάποια οπτική διαφορά αλλά όχι εντυπωσιακή.
Το κλειδί είναι να μειώσω το ποσοστό λίπους στο σώμα μου. Έχω 21,7% που είναι πάρα πολύ.

Τα tips που γνωρίζω είναι τα παρακάτω:

• Πολλά μικρά γεύματα για να μην προκαλειται υπερινσουλιναιμια άρα και πρόσθετη αποθήκευση λίπους,
  • αερόβια άσκηση για καύση θερμίδων,
  • μείωση των προσλαμβανόμενων θερμίδων χωρίς υπερβολές ώστε να επιτευχθεί ένα αρνητικό ισοζύγιο,
  • Πολύ νερό

Πέρα από αυτά υπάρχει καμιά άλλη συμβουλή που δοκίμασε κάποιος και έπιασε?

Για παράδειγμα: διάβασα κάπου πως είναι καλό να πηγαίνεις το πρωί πριν το πρωινό για αερόβια άσκηση, τρέξιμο π.χ. Έτσι μη έχοντας φάει πρωινό και έχοντας χαμηλά ενεργειακά αποθέματα μιας και θα είσαι νηστικός για ώρες θα κάψεις πιο σύντομα λίπος.
Στέκει αυτό? Γιατί αν τρέχεις νηστικός 1ον θα μπορείς να αντέξεις να τρέξεις αρκετά και 2ον δεν θα προκληθεί υπογλυκαιμία με αποτέλεσμα να φας κανά βόδι μετά και να προκληθεί υπερινσουλιναιμια με τις γνωστές συνέπειες?

Επεξ/σία από funbreaker
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εμένα μου το μέτρησαν δωρεάν σε μια εταιρία συμπληρωμάτων διατροφής για διαφημιστικούς λόγους.

Υπάρχει όμως η δυνατότητα στα πιο πολλά μεγάλα γυμναστήρια κι απο κει και πέρα σε διαιτολόγους κτλ.

Δεν είναι καμιά φοβερή μέτρηση, μια ζυγαριά ήταν που καταλαβαίνει το ποσοστό λίπους σου απ την ηλεκτρική σου αγωγιμότητα.

Δεν είναι απόλυτα ακριβής μέτρηση αλλά είναι ο πιο διαδεδομένος και αποδεκτός τρόπος με αρκετά καλή προσσέγγιση.

Όταν συνειδητοποιείς και με νούμερα πως έχεις πρόβλημα είναι διαφορετικά. Αλλιώς μπορεί να φουσκώσει λίγο ο δικέφαλός σου απ το γυμναστήριο και να χαρεις και να νομίζεις πως βελτιώνεις ουσιαστίκα το σώμα σου ενώ το ποσοστό λίπους πάνω σου παραμένει ίδιο ενώ απλά αυξάνεις τον μυικό σου ιστό.

Δημοσ.

:confused: Στις γυναικες ειναι πιο μεγαλο το επιτρεπτο οριο λιπους στο σώμα; :confused:

Ναι, και μόνο τα βυζιά να βάλεις φτάνει:)

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, και μόνο τα βυζιά να βάλεις φτάνει :)

λολ! Σωστά! Μας επιτρέπεται και μας αρέσει να μπαινει εκει το λίπος!

• Like 2
Δημοσ.

Ναι, και μόνο τα βυζιά να βάλεις φτάνει :)

λολ! Σωστά! Μας επιτρέπεται και μας αρέσει να μπαινει εκει το λίπος!
Τι λέει;; Btw και όχι μόνο το λίπος...;-)
  • Like 3
Δημοσ.

Είσαι smooth ρε φίλε , το χεις :P

Βελτίωσε τη διατροφή σου ΤS

Κρέας , λαχανικά, φρούτα , μερικούς ωμούς καρπούς, νερό. 

Paleo diet και έγινες.

Ή τα κλασικά και αποδοτικά αναβολικά.

Δημοσ.

Ισχύει αυτό που λες για το αερόβιο το πρωί.

Το δοκίμασες δηλαδή και δούλεψε?

Και δεν διαταρράσει την σταθερότητα των σακχάρων στο αίμα, άρα και της ινσουλίνης άρα και της λιποδιάλυσης?

Επίσης αντέχεις να τρέχεις νηστικός?

Δημοσ.

Ισχύει αυτό που λες για το αερόβιο το πρωί.

Το δοκίμασες δηλαδή και δούλεψε?

Και δεν διαταρράσει την σταθερότητα των σακχάρων στο αίμα, άρα και της ινσουλίνης άρα και της λιποδιάλυσης?

Επίσης αντέχεις να τρέχεις νηστικός?

Δεν θα τρεξεις κανά μαραθώνιο! Γύρω στα 5 χλμ μια χαρά είναι! Η τουλάχιστον ένα μισάωρο είναι καλό!' Sent from my iPhone using Insomnia
Δημοσ.

Δες αυτό εδώ το άρθρο

http://www.menshealth.gr/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE/%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AD%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%AC%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1/%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AD%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-k%CE%B1%CE%AF%CE%BD%CE%B5-%CE%BB%CE%AF%CF%80%CE%BF%CF%82

Έχει κάποιες πολύ καλές προτάσεις για τροφές, που είναι καλό να καταναλώνεις άμα ενδιαφέρεσαι για μείωση του λίπους στο σώμα σου.

Δημοσ.

Δεν θα τρεξεις κανά μαραθώνιο! Γύρω στα 5 χλμ μια χαρά είναι! Η τουλάχιστον ένα μισάωρο είναι καλό!' Sent from my iPhone using Insomnia

Ναι δεν ξέρω αν θα αντέξω αλλά το σημαντικό ερώτημα είναι το άλλο, αν διαταρράξω την σταθερότητα του μεταβολισμού.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...