DoukiMan Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Γεια σας, πρωτα απ'ολα θελω να πω πως εχω διαβασει πολλα ποστ εδω μεσα για prepaid κτλπ και ακρη δεν εβγαλα.γι'αυτο αν μπορειτε να βοηθήσετε εδω θα το εκτιμουσα πολυ. Αρχικα,ειμαι φοιτητης δεν εχω ΚΑΜΙΑ σχεση με τραπεζες ουτε εχω καποιο λογαριασμο.Γι'αυτο θα ηθελα να μου πειτε ποια καρτα θα ηταν ιδανικη για αγορες μεσω ιντερνετ(δεν εχω αγορασει ποτε απο εξωτερικο,και γενικα οσες φορες εχω παραγγείλει απο ιντερνετ ηταν με αντικαταβολη). Εχω βρει κατι καλα πραγματακια σε sportsdirect και ebay. Με λιγα λογια,θελω μια καρτα(προπληρωμενη η δεν ξερω ποιες αλλες υπαρχουν και πως τις λενε) που να μην θελει πολυ χαρτουρα να την αποκτησεις ουτε να κανεις λογαριασμο σε τραπεζα.Επισης να μπορω να βαζω λεφτα οποτε θελω εγω(να μην μου "τρωνε" πολλα απο αυτα) και να ειναι οσο το δυνατον πιο ασφαλη στις συναλλαγες. Σας ευχαριστω, Υ.Γ. Λιγο ασχετο,αλλα μηπως ξερει κανεις πως χρεονονται τα μεταφορικα στο sportsdirect και αν παραγγηλεις καποιο ρουχο σε λαθος νουμερο αν γινεται να το αλλαξεις και αν ναι πως?(κοστιζει)?
SPANK Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Βγάζεις μια Prepaid Κάρτα της τράπεζας κύπρου (θα γίνει πειραιώς τώρα αλλα δεν εχει σημασία) πληρώνοντας για μια φορά 5 euro για να την βγάλεις και στην δίνουν την ίδια στιγμή. Απο διακαιολογητικά χρειάζεσαι απλα την ταυτότητα σου θα συμπληρώσεις και μια αίτηση και θα την βγάλεις. Απο εκει και πέρα πας στο ταμείο οποτε θέλεις και βάζεις χρήματα τα οποια μπαίνουν την ίδια μερα και ειναι διαθέσιμα για να χρησιμοποιήσεις για αγορές , απλα οποτε πας και βάζεις τα χρήματα οτι ποσο και να ειναι σου κρατάνε μια προμήθεια 1.50 euro. Δες και περισσότερες πληροφορίες Site: http://www.prepaidcards.gr/default.asp?siteID=1&pageID=9&langID=1">εδώ Εγώ ψωνίζω με αυτην την κάρτα πανω απο 8 χρόνια και ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος
DoukiMan Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Βγάζεις μια Prepaid Κάρτα της τράπεζας κύπρου (θα γίνει πειραιώς τώρα αλλα δεν εχει σημασία) πληρώνοντας για μια φορά 5 euro για να την βγάλεις και στην δίνουν την ίδια στιγμή. Απο διακαιολογητικά χρειάζεσαι απλα την ταυτότητα σου θα συμπληρώσεις και μια αίτηση και θα την βγάλεις. Απο εκει και πέρα πας στο ταμείο οποτε θέλεις και βάζεις χρήματα τα οποια μπαίνουν την ίδια μερα και ειναι διαθέσιμα για να χρησιμοποιήσεις για αγορές , απλα οποτε πας και βάζεις τα χρήματα οτι ποσο και να ειναι σου κρατάνε μια προμήθεια 1.50 euro. Δες και περισσότερες πληροφορίες Site: http://www.prepaidcards.gr/default.asp?siteID=1&pageID=9&langID=1">εδώ Εγώ ψωνίζω με αυτην την κάρτα πανω απο 8 χρόνια και ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος εδω λεει οτι χρειαζεται ολα αυτα Εάν δεν έχεις άλλη συνεργασία με την Τράπεζα Κύπρου, θα πρέπει επιπρόσθετα να προσκομίσεις στο κατάστημα και τα ακόλουθα δικαιολογητικά πρωτότυπα: Πρόσφατο Εκκαθαριστικό Σημείωμα Λογαριασμό σταθερής τηλεφωνίας (ή κινητής σε περίπτωση που δεν υπάρχει σταθερό τηλέφωνο) Λογαριασμό ΔΕΚΟ (Ηλεκτρισμός ή Ύδρευση) Βεβαίωση αποδοχών από εργοδότη ή Δήλωση έναρξης εργασιών επιτηδευματία
kostas_dr Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Ειδικά το τελευταίο που ζητάνε, τι νόημα έχει; Prepaid πας να βγάλεις, όχι πιστωτική.
SPANK Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Τι να παω εγω με μια ταυτότητα ειχα βγάλει την πρώτη φορά μονο βεβαια πανε και 6 7 χρόνια απο τοτε οποτε μπορεί να εχουν αλλάξει λιγο τώρα, το τελευταίο βέβαια νομίζω πως ειναι άκυρο, παρε τους ενα τηλέφωνο να μάθεις σίγουρα
kostas_dr Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Γενικά πάντως ζητάνε ταυτότητα (εννοείται), εκκαθαριστικό εφορίας και έναν λογαριασμό ΔΕΚΟ για να πιστοποιηθεί η διεύθυνση κατοικίας.
SPANK Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Το τελευταίο ειναι πολύ κουλό πάντως (Βεβαίωση αποδοχών από εργοδότη ή Δήλωση έναρξης εργασιών επιτηδευματία) εκτος και αν άλλαξε τώρα αυτο που την πήρε την πειραιώς η κύπρου..... τεσπα παρε ενα τηλέφωνο καλου κακου
djuan1988 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Γιατί να χρεώνεται το παιδί με τις προμήθειες της prepaid; Μπορείς να ανοίξεις ένα λογαριασμό (πχ στην Πειραιώς) και να πάρεις τη χρεωστική που δίνουν μαζί. Κάθε φορά που θα θέλεις να αγοράσεις κάτι, απλά θα καταθέτεις τα χρήματα χωρίς καμία απολύτως χρέωση. Εάν στην περιοχή που μένεις το ATM έχει online κατάθεση θα βλέπεις τα χρήματα αμέσως στο λογαριασμό σου.
coolerman Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 σωστός ο φίλος απο πάνω,είχα webuy της πειραιώς("εικονική" κάρτα) και με είχε ταράξει στα 2ευρα για την μεταφορά/φόρτιση χρημάτων. την άλλαξα/σύνδεσα την χρεωστική κάρτα μου με το PayPal και ησύχασα. δεν πήγαινε άλλο
8elwADSL Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Εγώ πήγα eurobank και έβγαλα μια προπληρωμένη εκείνη την στιγμή με ταυτότητα και βεβαίωση μηδενικού εισοδήματος από την εφορία μιας και είμαι άνεργος.Η βεβαίωση λέει και την διεύθυνση σου πάνω οπότε τους καλύπτει.Στην πρώτη φόρτιση σου κρατάει 2€ και στις επόμενες 1€ η έκδοση είναι δωρεάν.Παίζει μπάλα άνετα με το paypal αλλά ένα μειονέκτημα είναι ότι δεν υποστηρίζει web banking.
val007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 νομιζω οτι πρεπει ν φτιαξεις για εγγραφη στο e-banking https://ebanking.eurobank.gr/ebanking/login.faces
8elwADSL Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δεν γίνεται έχω προσπαθήσει και το μπλόκαρα κιόλας πήγα σε ενα κατάστημα eurobank και μου είπαν πως δεν είναι συμβατό το e-banking με την prepaid.
nfeel Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Οι prepaid είναι κλεψιά κ κυρίως για τους άμπαλους. Ανοίγεις ένα λογαριασμό ταμιευτηρίου (η Πειραιώς έχει πολύ καλό φοιτητικό)κ ζητάς να σου εκδώσουν κ κάρτα ανάληψης την οποία θα μπορείς να χρησιμοποιείς κανονικά online. Ούτε προμήθειες σε προπληρωμένες ούτε άγχος!
DoukiMan Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 αν ειναι για 2 ευρω δεν υπαρχει προβλημα. κατι ακομα ξερετε κανενα site με αντρικα ρουχα σε καλες τιμες?
DoukiMan Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Λοιπον το αποφασησα θα βγαλω prepaid.Αλλα σε κυπρου η πειραιως??τι προτεινετε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα