Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι, απλά ξαναδιάβασε προσεκτικά πριν ξανακάνεις quote. Αναφέρθηκα στις υψηλές συχνότητες ήχων και τις σχετικές συσκευές που υπόσχονται να διώξουν τα κουνούπια (με υπέρηχους). Δε γνωρίζω τί συχνότητες και τί ήχους υποτίθεται πως εκπέμπει η εφαρμογή στο αιφον που λες, συνεπώς δε το έγραψα για να κάνω κόντρα σε αυτό. Πάντως, τα κουνούπια ακούνε ήχους πολύ χαμηλής έντασης κάτω από τα 2kHz. Οτιδήποτε εκπέμπει ήχους πάνω από αυτή τη συχνότητα και υπόσχεται πως διώχνει κουνούπια είναι αυτονόητα μούφα.

Άλλη μία,ο ένστολος συν-άϋπνος θα μας συγχωρέσει πιστεύω,που του χαλάμε το topic.

Με υπέρηχους τα διώχνουν.Δεν ξέρω αν "ακούν" αυτή τη συχνότητα ή ο υπέρηχος είναι καταλύτης αρνητικής φερομόνης,αλλά το κουνούπι φεύγει με τη μία άμα βάλω την εφαρμογή μπρος.Αλήθεια.

Δημοσ.

Άλλη μία,ο ένστολος συν-άϋπνος θα μας συγχωρέσει πιστεύω,που του χαλάμε το topic.

Με υπέρηχους τα διώχνουν.Δεν ξέρω αν "ακούν" αυτή τη συχνότητα ή ο υπέρηχος είναι καταλύτης αρνητικής φερομόνης,αλλά το κουνούπι φεύγει με τη μία άμα βάλω την εφαρμογή μπρος.Αλήθεια.

Τι εννοείς "φεύγει"; Πετάγεται απ'το παράθυρο, ή κάνει κύκλους στο δωμάτιο;

Δημοσ.

Εξαφανίζεται,απομακρύνεται,παίρνει τα μπογαλάκια του και πάει τρία μέτρα ακτίνα παραπέρα.

Στο χωριό αυτά,στη Αθήνα αν μπει μέσα απλώς το σκοτώνω.Κι ας επιβαρύνω το κάρμα μου....

Δημοσ.

Ok thanks παιδες

Ε, πάρε και εσύ ένα smartphone να ηρεμήσεις.

Μιας που το αναφέραμε, τις τελευταίες μέρες έχω σκοτώσει δύο κουνούπια-τίγρης μέσα στο σπίτι μου. Είναι αυτά τα ασπρόμαυρα (μπαόκια θα είναι) και λένε ότι είναι πολύ επικινδυνα για μετάδοση ασθενειών. Τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση παίδες;

tigermos.jpg

Δημοσ.

<p>Πάει να ξωκείλει....</p>

<p> </p>

<p> </p>

<p> </p>

<p>Εγώ λέω σπέϋ κοντά σε αναπτήρα.</p>

Το έχω κάνει σε Μελισσοφωλιά...ήταν μες στο σπίτι...

Edit μην διώχνεις τις αράχνες...!

Δημοσ.

H ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ

skotostra.gif

Πολύ ...χαριτωμένο(!), αλλά δεν έχω ιδέα περί τίνος πρόκειται! Για εξπλέην μία αν θές...

Δημοσ.

Πολύ ...χαριτωμένο(!), αλλά δεν έχω ιδέα περί τίνος πρόκειται! Για εξπλέην μία αν θές...

Έχεις δει Star Trek με τα phasers; Κάτι τέτοιο είναι, απλά λιγάκι low-tech.

Δημοσ.

Πως φαινεται ο ανθρωπος που την εχει κανει απο Ελλαδα! Τα πουλανε οι πλανωδιοι πωλτης (αυτοι με τα ρολογια,φακους,σουγιαδες,αρκουδακια,αμαξακια,κλπ) Το πλεγμα εχει μια μικρη ταση η οποια "καιει" οτι παει στην επιφανεια οπως πετουμενα ή την γλωσσα σου. Παιζεις τεννις δηλαδη με  κουνουπια αντι για μπαλακια.

Δημοσ.

το εργαλείο είναι υπεργαμάτο, αλλά το βράδυ χρειάζεσαι θαλαμοφύλακα για να αποδώσει, αν έχεις ανοιχτό παράθυρο.

Δημοσ.

H ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ

skotostra.gif

Εχει γαμω τις πλακες. Περασε σχιστοματης απο το χωριο μου, και αφου πουλησε σε εναν δυο και οντως τους αρεσε, την επομενη φορα που εμφανιστηκε, πηρε μεχρι και παραγγελιες. Να βλεπεις ολο το χωριο με μια ρακετα στα χερια... τι να σου λεω Roland Garros opening...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...