Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας και δεν είχα διαβάσει κάτι γι'αυτό, πρόσφατα εμφανίστηκε το Pinball FX2 και στο Steam.

Νομίζω μέχρι τότε ήταν στις κονσόλες/ iOS?

http://store.steampowered.com/app/226980/

Anyway, οι τιμές είναι ολίγον τσιμπημένες, αλλά πήρα 2 "packs", Star Wars με 3 τραπέζια (Empire Strikes Back το αγαπημένο μου εκεί, έχει επίσης Clone Wars και Boba Fett) και Marvel Vengeance and Virtue, (μιας και έχει Moon Knight και φυσικά Ghost Rider. ;) Τα άλλα 2 τραπέζια είναι X-Men και Thor στο πακέτο).

Τα υπόλοιπα τα σκέφτομαι για καμιά προσφορά, έχει το καλό ότι μπορείς να κάνεις preview όποιο τραπέζι θες, αλλά στο σταματάει σε συγκεκριμένο score.

Ναι, υπάρχει και ο θείος, αλλά δεν έχουμε πολλά καλά φλιπεράκια στο PC (ή γενικά; ). :P

YΓ. Περνάει και γρήγορα η ώρα παίζοντας. :P

ΥΓ2. Trailers από αυτά που μου άρεσαν. ;)

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
Δημοσ.

Το εχω στο ps3 αλλα στο pc το εστειλε η θειτσα διοτι 54Ε για dlc δεν δινω. 

Αν ψαχτεις παντως υπαρχουν πολυ καλα pinballs στο pc..

• Moderators
Δημοσ.

Δεν ήξερα ότι υπάρχουν και άλλα pinballs. Ξέρεις κανένα καλό; :)

Και ναι, Ε 54 είναι πολλά, γι'αυτό λέω καλύτερα για καμιά προσφορά.

Δημοσ.

το δοκιμάζω αυτες τις μέρες το trila και είναι πάρα πολύ καλά τα τραπέζια που έχει. το θέμα είναι ότι το καθένα κοστίζει στα 9 ευρώ για να παίξεις. Θα περιμένω να πέσει η τιμή του γιατί αξίζει το game.

Δημοσ.

Μεγάλος fan των Pinball, αλλά οι τυπάδες είναι παλαβοί, άκου 60€ για όλα τα pack..

Πάντως είναι πραγματικά πολύ ωραίο!

Δημοσ.

Εγώ έχω κολήσει με το eldorado τραπέζι. Τρελό κόλημα και γενικά όλα το πακέτο που πάει μαζί με tesla και το άλλο με το αυτοκίνητο τα θεωρώ κορυφαία.

Δημοσ.

Μιλάμε το pinball fx2 είναι ένα από τα καλύτερα pinball game που έχω παίξει ποτε και τρελό κόλλημα όπως είπα και ποιο πριν. Στο eldorado το έχω φτάσει μέχρι 13μιλλιον το score και πάνω που περηφανευόμουν για το πόσο καλός είμαι είδα και score στο internet..

από 300 μίλιον μέχρι 1,5 δις σε score!! τρελό κάψιμο :P

Δημοσ.

Ρε συ Ghost εσύ σε ποιό τραπέζι έχεις 300μύρια Οο.. και έλεγα για τους άλλους :P. Μάλλον πάω και για το δεύτερο pack classic μια και όλα τα τραπέζια εκεί μου αρέσουν αρκετά. Πολύ καλό και το ghostrider που έπαιξα το trial.

Δημοσ.

Είχα κάνει νέο ρεκορ στο τραπέζι με τα αμάξια και μου έβγαλε σαν επόμενο στόχο να καταρίξω το δικό σου καλύτερο ρεκόρ που το είχε βγάλει στα 300 μύρια..Μου έκανε εντύπωση αλλά δεν πρόσεχα και πολύ τι έγραφε γιατί κοιταγα τις μπίλιες :P

• Moderators
Δημοσ.

Είχα κάνει νέο ρεκορ στο τραπέζι με τα αμάξια και μου έβγαλε σαν επόμενο στόχο να καταρίξω το δικό σου καλύτερο ρεκόρ που το είχε βγάλει στα 300 μύρια..Μου έκανε εντύπωση αλλά δεν πρόσεχα και πολύ τι έγραφε γιατί κοιταγα τις μπίλιες :P

Δεν έχω παίξει αυτό με τα αμάξια...;

Μάλλον θα μπερδεύτηκε.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Το sorcere's lair είναι πλέον διαθέσιμο for free

ενδιαφέρων γενικά τραπεζάκι. Βήκαν και άλλα τρία τραπέζια που μπορείς να αγοράσεις  Marvel Civil War, Fantastic Four και Paranormal

με το τελευταίο για μένα να έχει το ποιο ενδιαφέρων

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...