chek2fire Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Το paranormal έγινε το νέο μου αγαπημένο μου τραπέζι. Μιλάμε έχω κολήσει και με αυτό άσχημα. Τώρα περιμένουμε δύο νέα τραπέζια το mars και το excaliber.
metmat Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Εντυπωσιακά γραφικά για παιχνίδι pinball. Ξεφεύγει λίγο από την έννοια του κλασικού φλίπερ. Αυτό δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό. Στα συν του είναι τα πολλά τραπέζια που διαθέτει. Το paranormal είναι όντως πολύ καλό! Πάντως εγώ περιμένω να έρθει με το καλό στο pc το pinball arcade. Λένε για Αύγουστο. Εκεί θα πέσει μεγάλο κόλλημα!
chek2fire Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Νέο κόλημα για μένα εκτός από το κλασικό pasha είναι τα δύο καινούργια τραπέζια που κυκλοφόρησαν αυτές τις μέρες το mars http://www.youtube.com/watch?v=4S3K3wyNtZM και το excalibur 1
Bourdoulas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Θέλω να πάρω ένα από τα διαθέσιμα τραπέζια. Δεν έχω κανένα. Ποιο μου προτείνετε;
rofl Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Θέλω να πάρω ένα από τα διαθέσιμα τραπέζια. Δεν έχω κανένα. Ποιο μου προτείνετε; μπορεις να δοκιμασεις το καθε τραπεζι για καποια ωρα γενκα καλυτερο θεωρειται απο πολλους το captain america- εγω ομως δεν γουσταρω το χαρακτηρα απο μενα δες αν εισαι fan το πακετακι sw μου αρεσε πολυ- περιλαμβανει και τα 3 τραπεζια το excalibur το epic quest
chek2fire Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Είχα κολήσει σε αρκετά τραπέζια αλλά αυτό που είχα λιώσει ήταν το eldorado.
chek2fire Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Απλά απίστευτο τραπέζι και πάει για install asap!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα