RoS23 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Μεγαλη τριτη εστειλα μια καρτα γραφικων στον Βολο,τελικα 8 Μαιου μολις ανοιξαν μπορουσε να παρει την καρτα. Απο τοτε μεχρι τωρα δεν μου εχει ερθει καμια ειδοποιηση για να παω για να παρω την αντικαταβολη. Εχουν περασει τουλαχιστον 6 μερες και μολις πηρα μου λενε οτι κανονικα σε 2 μερες επρεπε να ηταν εδω. Εχει συμβει και σε αλλους? Ποσο ακομα πρεπει να περιμενω?
scullyist Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 1ον, πρέπει να ξέρεις αν όντως παρέλαβε στις 8, για ν'αρχίσεις να μετράς μέρες από αυτή την ημερομηνία. Μπορεί για τον χ-ψ λόγο να πήγε αργότερα. Από την μέρα που θα παραλάβει, το 10ήμερο είναι το πιο συνήθες για να σου 'ρθει ειδοποίηση, άσε τα ουτοπικά που ισχύανε κάποτε στα Ελτα και συνεχίζουν να τα πιπιλίζουν και τώρα. Επίσης, αν είχες κάνει μια μικρη αναζήτηση...
RoS23 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Ναι,το παρελαβε σιγουρα στις 8 απ'οτι μου ειπε και απ'οτι ειδα στον εντοπισμο αντικειμενου. Περασαν 6-7 μερες τουλαχιστον απο τοτε οποτε θα περιμενω μετα το σαββατοκυριακο αφου συνηθως αργουν τοσο πολυ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα