Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένας φίλος αγόρασε ενα WD ΤV LIVE. Και δεν του παίζουν οι εξωτερικοί υπότιτλοι. Κάπου διάβασα και σε άλλους χρήστες έχει παρουσιαστεί αυτό το πρόβλημα και χαρακτήριστικά λέγανε δύσκολα καταφέρνουν να παίξουν ελληνικούς υπότιτλους. Εντάξει στους ενσωματωμένους δεν έχει θέμα..

Το έχει αντιμετωπίσει άλλος αυτό το πρόβλημα? Γιατρικό βρήκατε;;

Δημοσ.

Η κλασική ερώτηση: οι υπότιτλοι έχουν ακριβώς το ίδιο όνομα με το αρχείο της ταινίας ή του επεισοδίου σειράς;

Δημοσ.

Η κλασική ερώτηση: οι υπότιτλοι έχουν ακριβώς το ίδιο όνομα με το αρχείο της ταινίας ή του επεισοδίου σειράς;

Ναι βέβαια...Εντάξει!! Το ίδιο όνομα στο ίδιο σημείο με την ταινία.

Δημοσ.

Nope μια χαρά είναι το μηχάνημα με τους εξωτερικούς υπότιτλους...

αρκεί να έχουν το ίδιο name με την ταινία....

Δημοσ.

Αυτό παίρνει καμοιά αναβάθμιση;; σε firmware; Επειδή το δοκιμάσαμε σήμερα όντως σε κάποιες ταινίες δεν τους  παίζει...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν έχει βρεθεί ακόμα λύση... Το player είναι αυτό Link.png Site: http://store.westerndigital.com/store/wdeu/en_IE/pd/ThemeID.22586100/productID.238024300">PLAYER

Ενω τις τραβάει μεσω ethernet απο το pc δεν εμφανίζει τους υπότιτλους....

Τα path,τα ονόματα είναι σωστά. Δοκίμασα και κωδικοποιήσεις του στυλ greek iso kai greek wmp που έχει... αλλά δεν!! Και έχει εγκατασταθεί η τελευταία version του firmware.

Καμοιά ιδέα;

Πάντως βλέπω πως κάποιοι που το έχουν πάρει εχουν αντίστοιχα προβλήματα με τους υπότιτλους (με τους εξωτερικούς)!!!

Δημοσ.

και εγω ακριβως το ιδιο κανω και δεν εχω καπιο προβλημα

Nope μια χαρά είναι το μηχάνημα με τους εξωτερικούς υπότιτλους...

αρκεί να έχουν το ίδιο name με την ταινία....

Να σας ρωτήσω παίδες κάτι μπας και παίζει ρόλο αν και δεν νομίζω. Τις ταινείες σας απο που τις τραβάτε εσείς; Μέσω ethernet ή μέσω usb!! Σκέφτηκα πως δεν έχουμε δοκιμάσει καθόλου μέσω usb!! Παρα μόνο μέσω του ethernet.

Δημοσ.

Να σας ρωτήσω παίδες κάτι μπας και παίζει ρόλο αν και δεν νομίζω. Τις ταινείες σας απο που τις τραβάτε εσείς; Μέσω ethernet ή μέσω usb!! Σκέφτηκα πως δεν έχουμε δοκιμάσει καθόλου μέσω usb!! Παρα μόνο μέσω του ethernet.

εγώ έχω κάνει κοινόχρηστο φάκελο στα w7 και τα διαβάζει wireless το wdlive... στην αρχή πάντως το δούλευα στο full με usb stick και ήταν μιά χαρά..

Δημοσ.

με usb συνεχεια εγω εχω παρει τον 4 gb και κανω την δουλεια μου χωρις καποιο προβλημα

Δημοσ.

Για δοκίμασε και πες αν λύθηκε το πρόβλημα.

Aπο Δευτέρα που θα το δοκιμάσω... αλλά μου κάνει εντύπωση γιατί δλδ μέσω δικτύου να σκαλώνει;

εγώ έχω κάνει κοινόχρηστο φάκελο στα w7 και τα διαβάζει wireless το wdlive... στην αρχή πάντως το δούλευα στο full με usb stick και ήταν μιά χαρά..

Έτσι ακριβώς αλλά τίποτα... δεν διαβάζει υπότιτλους...

με usb συνεχεια εγω εχω παρει τον 4 gb και κανω την δουλεια μου χωρις καποιο προβλημα

Θα δοκιμάσω με usb Να του βάλουμε πανω το δίσκο ή το στικ να δω τι θα κάνει...

Αν λέμε τώρα δεν παίξει ούτε έτσι... δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο να του κάνω!!! Όπως είπα πιο πάνω εχει το τελευταίο firmware.

Δημοσ.

μεσω ethernet νμζ αυτο που λες μου το εχει κανει και εμενα η με το wifi και εμενα αν και δεν θυμαμε καλα

αλλα με το στικ δεν ειχα ποτε καπιο προβλημα :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...