liapinio Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Καλησπέρα, δουλεύω πάνω σε ένα blog σε wordpress, το οποίο έχει διαφόρους χρήστες και καθένας μπορεί να ανεβάζει posts. Στην αρχική σελίδα blog/index.php εμφανίζονται τα τελευταία 9 post. Πατώντας στο avatar του κάθε χρήστη εμφανίζω το βιογραφικό του και δίπλα thumbnails απο τα post του. Το πρόβλημα μου είναι ότι εμφανίζονται μόνο τα 9 και έχω σπάσει το κεφάλι μου αλλά δεν μπορώ να τα αυξήσω. Αυτός είναι ο κώδικας που χρησιμοποιώ για να καλέσω τα thumbnail: <?php while ( have_posts() ) : the_post(); ?> <div class="thumbnail-post tooltip" title="<?php the_title(); ?>"> <a href="<?php the_permalink(); ?>"> <?php $args = array('class' => "thumbnail-size"); echo get_the_post_thumbnail( $post->ID, 'thumbnail', $args ); ?> </a> </div> <?php endwhile; // End the loop while. ?>
Crawl_From_Death Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δες λιγο στην admin περιοχη Settings->Reading Settings->Blog pages show at most εκει ειναι η επιλογη που ισως να πρεπει να πειραξεις. Ουτως η αλλως θα πρεπει να το κανεις με pagination. Περισσοτερα στο http://codex.wordpress.org/Next_and_Previous_Links
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα