Προς το περιεχόμενο

Αγορά 2ρης Μπαταρίας (ΑΠΟΡΙΕΣ)


RottenLungs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδιά θέλω να πάρω μία 2ρη μπαταρία για τον Samsung S800 ultratouch και σε όλα τα καταστήματα έχουν αυθεντικές μπαταρίες ΜΕ σκησκευασία και ΧΩΡΙΣ συσκευασία. Και οι δύο λέει είναι αυθεντικές και αχρησιμοποίητες. Η μία στα 13€ και η άλλη στα 16€...

 

Ρε παιδιά ξέρει κανείς αν όντως είναι το ίδιο πράγμα και χάσω τσάμπα 3€;;;; Θέλω οπωσδήποτε ευθεντική μπαταρία γιατι με ενδιαφέρει η αξιοπιστοία μια και θα είναι μπαταρία ώρα ανάγκης (πηγαίνω ορειβασίες και ελεύθερο κάμπινγκ και χρειάζεται)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λογικα θα ειναι ακριβως το ιδιο, αυτο θα φαινεται αν κοιταξεις τις μπαταριες, για τον αν ειναι αχρησιμοποιητη ή οχι αυτο δυσκολα να πει καποιος. Τωρα αν και παλι εχεις αμφιβολιες το τιμημα ειναι πολυ μικρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλα ενοείται οτι παίζουν και μπαταρίες μαιμού.... δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει να δεις και στο Link.png Site: http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=Samsung+S800+ultratouch&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0&_nkw=Samsung+S800+ultratouch+battery&_sacat=0">ebay

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πως φοβάσαι μην πάρει παπούτσι nike σε προσφορά και σου βγεί μαϊμού (ακόμα και απο επώνυμα μαγαζιά). Έτσι φοαβάμαι και εγω να πάρω μπαταρία χωρίς συσκευασία, μην να μου βγεί μαϊμού.

 

Εϊναι πολιτική όλων των εταιριών να δίνουν μπαταρίες με και χωρίς συσκευασία;;; Τι έχουν να κερδίσουν; 

 

 

Υ.Γ. Στο e-bay παίζει πολυ μαϊμού γενικα. Οπότε δεν θα το πολυ εμπιστεύομουν παρα μόνο σε συγκεκριμένα προϊόντα και απο συγκεκριμένα μαγαζιά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για 3 ευρω????

Μην πας αυριο για καφε και παρε αυτην μ την συσκευασια να κοιμασαι και ανετος τα βραδια...

Εξαλλου εγγυηση θα χει...Οτι παθει θ το παθει νωρις..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι λάθος 4€ διαφορά έχει τελικά... 24% παραπάνω δεν είναι και λίγο και γιαυτό άνοιξα το thread.

 

Άμα δεν βρώ κάποιον να ξέρει απο πρώτο χέρι οτι δεν υπάρχει διαφορά, τότε θα πάω σε αυτήν με το κουτί. ΕΚΤΟΣ αν και αυτή στο σακουλάκι είναι κλειστή και με σφραγίδα γνησιότητας. Γιατι μου ΟΛΑ τα μαγαζιά μου είπα κατηγορηματικά οτι η εταιρία τα στέλενει έτσι. Θα πάρω τηλέφωνβο την Samsung και θα ρωτήσω.

 

edit:

Λοιπόν η Samsung δεν είχε και πολυ διάθεση να μου εξηγήσει (μου είπε ένα ξερό "εξαρτάται κάποιων παραγόντων" που δεν ανέλυσε). Ο λόγος φυσικά ήταν για να προωθήσει το service τους, ώστε να πάρω την μπαταρία απο εκεί. Επειδή μου πέφτει κοντά, θα την τσιμπήσω απο το service!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...