RottenLungs Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Πείτε καμμιά ιδέα ρε παιδία όμως... Στο τζάμπα θέλεις να την βγάλεις ρε αδελφέ; Άμα είσαι σοβαρός επαγγελματίας, πέρνα απο γραφιστικά γραφεία, συμπλήρωσε τα απαραίτητα ερωτηματολόγια και θα σου έχουν 20-25 προτάσεις έκαστος. Πρέπει βέβαια να βάλεις το χέρι στην τσέπη αλλα μην φοβάσαι δεν είναι ακριβά. Επίσης καλό είναι να ψάξεις και όνομα, πέραν του logo (μα antres, πιο πολυ για ρόζ gay γραμμή μου κάνει).
bluesattack Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Η αληθεια ειναι οτι ουτε εμενα μου αρεσει το ονομα αλλα σκεφτηκα μηπως εχει αγορασει ηδη το πως το λενε..
mindthepap Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Το αν είμαι σοβαρός επαγγελματίας ή όχι δεν θα το κρίνεις εσύ, ειδικά αν δεν με γνωρίζεις. Τα σχέδια είναι από γραφίστα, και το χέρι στην τσέπη το βάζουμε. Οπότε καλό είναι να μην μιλάμε αν δεν γνωρίζουμε. Αν πιστεύεις οτι δεν πρέπει να πεις την άποψη σου χωρίς κόστος ...μην την λες! Ζήτησα άποψη για το λογότυπο και όχι για την επωνυμία της σελίδας. Το site θα είναι σε στυλ magazine, όχι forum. Στόχος (target group) είναι το ηλικιακό κοινό 18-50, άντρες. Ευχαριστώ πολύ το φίλο που αφιέρωσε χρόνο για να μας δείξει την άποψη του, και να την δημιουργήσει!
RottenLungs Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Καταρχήν δεν σε χαρακτήρισα, οπότε γιατι εξάπτεσαι; Επίσης έχεις αγοράσει ΤΕΣΣΕΡΑ λογότυπα και μετά ρωτάς να σου στείλουμε εμείς δικές μας ιδέες (το "αγοράσεις" το υποθέτω γιατι αλλιώς δεν μπορείς να τα εκθέτεις δημόσια δουλειά άλλου που δεν σου ανήκει); Τα πήρες με λάθος σειρά.
mindthepap Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Εξάπτομαι από το ύφος που έγραψες χωρίς να γνωρίζεις. Τα λογότυπα είναι αγορασμένα από γραφίστα, αν και δεν χρειάζομαι να το αποδείξω σε κανέναν -φυσικά μπορώ-. Σε όλα τα logo που κάνω για σελίδες μου ζητάω απόψεις για feedback. Αν δεν θέλεις, μην λες την άποψη σου. Τόσο απλό. Δεν έχω καμία διάθεση για αντιπαραθέσεις και κουβέντα χωρίς ουσία.
insomniaK Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 αδερφέ, αν θες και τη δική μου άποψη: δωρεά $150 στο χαμόγελο του παιδιού, ανεβάζεις την απόδειξη εδώ και μετά θα είμαι λαλίστατος. Μέχρι τότε, μην ψάχνεις για κορόιδα, από τη φαντασία των οποίων θες να βγάλεις κέρδος.
Physics_Rulez Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Του την έχετε πέσει όλοι κανονικά, λες και δε συμβαίνει συνέχεια στο φόρουμ να ψάχνει ο καθένας δωρεάν επαγγελματικές συμβουλές. -τι πρόγραμμα γυμναστικής να ακολουθήσω -πως θα συμπληρώσω τη φορολογική δήλωση, τι φόρο θα πληρώσω κτλ -τι έχω γιατρέ -πρόβλημα μαθηματικών -μετάφραση από τάδε γλώσσα κτλ 2
bluesattack Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Κρινοντας απο το gynaika.gr που εχει στην υπογραφη του ενα μικρο σκιτσακι (αφου αφορα ενα μικρο logo ) ειναι μαλλον υπεραρκετο.Ενα απο τα δυο τελευταια που ειχα απορριψει αλλα σχεδιαστικα λιγο πιο ομορφο (οχι σαν κουκλα ανατομιας ) Επεξ/σία 19 Μαΐου 2013 από bluesattack
YiN Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Το αν είμαι σοβαρός επαγγελματίας ή όχι δεν θα το κρίνεις εσύ, ειδικά αν δεν με γνωρίζεις. Τα σχέδια είναι από γραφίστα, και το χέρι στην τσέπη το βάζουμε. Οπότε καλό είναι να μην μιλάμε αν δεν γνωρίζουμε. Αν πιστεύεις οτι δεν πρέπει να πεις την άποψη σου χωρίς κόστος ...μην την λες! Ζήτησα άποψη για το λογότυπο και όχι για την επωνυμία της σελίδας. Το site θα είναι σε στυλ magazine, όχι forum. Στόχος (target group) είναι το ηλικιακό κοινό 18-50, άντρες. Ευχαριστώ πολύ το φίλο που αφιέρωσε χρόνο για να μας δείξει την άποψη του, και να την δημιουργήσει! Για αρχή με ενοχλεί φοβερά το μπλε με μαύρο στα λογότυπα που σου έφτιαξε ο γραφίστας. Επειδή έχεις τάργκετ γκρουπ διαφόρων και πολύ διαφορετικών ηλικιών, εγώ στη θέση σου δεν θα έπαιζα με masculine image τόσο πολύ. Δε μου αρέσει κανένα από τα δύο λογότυπα και οι γραμματοσειρές.. μεχ. Η μία δεν είναι αρκετά μπολντ, η άλλη δεν ταιριάζει με την εικόνα. Ένηγουεη, προσωπικά για το λογότυπο θα έπαιζα με κάτι τέτοιο: Δε νομίζω ότι υπάρχει άντρας που να μη τη βρίσκει με λέγκο =ρ
mindthepap Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Ζήτησα άποψη (από οποιονδήποτε), όχι επαγγελματική συμβουλή δωρεάν (αυτό νόμιζα ότι είναι τα φόρουμ, ανταλλαγή απόψεων). Από εκεί και πέρα βλέπω ότι σε κάθε φόρουμ υπάρχουν ακριβοπληρωμένοι επαγγελματίες (ή άτομα που θέλουν να σώσουν τον κόσμο *βλέπε χαμόγελο του παιδιού*) που λένε την άποψη τους μόνο κατόπιν αμοιβής. Μπράβο! ...Αν και αναρωτιέμαι πως τόσο ακριβοπληρωμένοι και καλοί επαγγελματίες έχουνε χρόνο και ασχολούνται με φόρουμ, και με το να εκφράζουν μόνο κακόβουλες απόψεις... Πραγματικά στεναχωριέμαι που δεν βρήκα κοροϊδα να εκμεταλλευτώ την φαντασία τους...μάλλον πρέπει να πληρώσω έναν τέτοιο επαγγελματία για να μου πεί!!! (LOL -έλεος-) Το ότι είπα ότι τα δείγματα είναι πληρωμένα σε γραφίστα περάστηκε στο ντούκου βέβαια...αλλά never mind! *Αν υπήρχε διαθέσιμο το antras.gr, αυτό θα επέλεγα, δυστυχώς ήταν πιασμένο. Ως εκ τούτου ευχαριστώ αυτούς που είπαν την άποψη τους (κατά κάποιους κοροϊδα που εκμεταλλεύτηκα δωρεάν την φαντασία τους), και θα παρακαλούσα όλους τους λοιπούς super-duper επαγγελματίες "μιλάω μόνο όταν πληρώνεις" να μην ασχολούντε με τα δικά μου θέματα, αλλά με τα super project που τους έχουν αναθέσει εταιρείες. Καλή συνέχεια.
xpapias Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Συγγνώμη, αλλά τα λογότυπα που έχεις βάλει θυμίζουν είτε gay site είτε νονούς. Νομίζω ότι πρέπει να βρεις κάτι καλύτερο. Φιλικά πάντα. Edit : Αυτό του swimmer φαίνεται πολύ ενδιαφέρον!
Προτεινόμενες αναρτήσεις