Gkogkos Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δεν ξέρω αν εδώ είναι η σωστή ενότητα γι το πρόβλημα που έχω! Το πρόβλημα που έχω είναι ότι έφτιαξα ένα σερβερ minecraft χρησιμοποιώντας το hamachi! Ο ένας φίλος μου συνδέθηκε κανονικά και παίζουμε! Ο άλλος όμως ενώ συνδέεται δεν μπορεί να μας δει τι κάνουμε!Μας βλέπει κολλημένους! Αυτό που είδα είναι ότι αυτός που παίζει κανονικά, στο hamachi τον δείχνει με ένα πράσινο κυκλάκι και λέει direct tunnel ενώ αυτός που μας βλέπει κολλημένους, στο hamachi έχει ένα μπλε κυκλάκι και γράφει relayed tunnel! Ξέρει κάποιος πως διορθώνεται? Ευχαριστώ!
biomecanoid Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δεν υπάρχει λόγος να έχετε hamachi αφού μπορείτε να κάνετε Port Forward στα modem σας για να ανοίξετε τα ports που θέλετε
Gkogkos Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Μπορείς να μου εξηγήσεις πως μπορούμε να το κάνουμε αυτό ή αν έχεις κάποιο guide ώστε να δω γιατί δεν γνωρίζω πως να το κάνω αυτό!
biomecanoid Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 http://portforward.com/ βρίσκεις το modem σου η τουλάχιστον ένα παρόμοιο που έχει το ίδιο interface και κανεις ότι σου λέει εκεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα