GIORGI. Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 The Evil Within και από μένα ! το καλύτερο horor που έχω παίξει μετά το dead space 1.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Ευχαριστώ μήπως έχει δει κάποιο καλό ? δες το cat lady ,φοβερο indie αλλα θριλερ. 1
blueangel3 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 επειδή το λάπτοπ μου γενικά δεν σηκώνει και πολύ τα παιχνίδια,ξέρει κανείς κανενα horror game που να είναι ελαφρύ και καλό όμως ?
GIORGI. Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 επειδή το λάπτοπ μου γενικά δεν σηκώνει και πολύ τα παιχνίδια,ξέρει κανείς κανενα horror game που να είναι ελαφρύ και καλό όμως ? Silent Hill: Homecoming Dead space 1,2,3 Alan wake
ikaruga24 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Silent Hill: Homecoming Dead space 1,2,3 Alan wake Ελαφριά είναι αυτά; Από εμένα σίγουρα silent hill 2 και 3, penumbra, scratches, black mirror, darkness within, condemned: criminal origins, αν και όχι horror έχει αρκετά horror στοιχεία και καταπληκτική ατμόσφαιρα το vampire the masqurade bloodlines, system shock 2, Undying. Νομίζω σε κάλυψα.
John-lamia Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 περίμενα από κάποιον παλιό gamer να αναφερθεί και στο nocturne αλλά μάλλον έχει ξεχαστεί. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Nocturne_(video_game) Πολύ καλό παιχνίδι, ιδικά για Λάπτοπ και παλιά μηχανήματα. κρίμα που δεν έβγαλαν καινούριο
Tobajara Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 ΚΑΘΟΛΟΥ δεν έχει ξεχαστεί, απλά ήταν πολύ πιο μπροστά από το κοινό του. Συν η καπαρτίνα που και καλά ανέμιζε, αλλά λόγω της τεχνολογίας της εποχής ήταν μόνιμα κοκκαλωμένη στην πλάτη του Stranger
jimkarageo Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 jumpscare games καλησπερα μαγκες φτιαχνω καποια βιντεακια στο youtube τυπου horror night και ψαχνω καλα παιχνιδακια με jumpscare,μπορειτε να μου δωσετε μερικες ιδεες? Ευχαριστω
MichaelJackson Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Layers οf Fear Resident Evil 7 Οutlast Οutlast 2 Amnesia
kite26 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Βοήθεια για horror/mystery παιχνίδι (pc) Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα τη βοήθειά σας, γιατί έχω χαθεί στο steam και δεν ξέρω τι μου κάνει και τι όχι. Τι ψάχνω: Ψάχνω παιχνίδι horror που να μην έχει jumbscares και διαόλους, αλλά πιο πολύ να βασίζεται σε στην ίδια την ιστορία και την σκοτεινή ατμόσφαιρά του. Θέλω να υπάρχει έντονο το στοιχείο του μυστηρίου (κλειδιά, πόρτες, λαβύρινθος, κλπ). Έχετε να μου προτείνετε κάποιο τίτλο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Tobajara Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Amnesia: The Dark Descent και Amnesia: A Machine For Pigs οι πρώτες επιλογές. Δεν παίζω πολύ horror αλλά νομίζω και τα Layers of Fear είναι πολύ αξιόλογα. Επίσης τα Outlast 1 - 2. 1
kite26 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Amnesia λες ε; Το σκέφτομαι. Θα ακούσω και καμιά γνώμη ακόμη ωστόσο. Layers of Fear εχω παίξει και τα 2 και όντως είναι πολύ ωραία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα