Demon Lord Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Καλημέρα παιδιά... Γράφω εδώ γιατί δε μπορώ να βρω αν είναι θέμα software ή hardware το πρόβλημά μου... Εκεί που καθόμουν και έβλεπα μια ταινία χθες το βράδυ, τρώει σκάλωμα στο άκυρο ο υπολογιστής, όχι τελείως αλλά λες και είχα στρεσάρει τον επεξεργαστή στο 100%. Όμως, το Usage της cpu δεν ξεπερνούσε το 10% και της ram to 38%... Από θερμοκρασίες σύμφωνα από hw monitor ήμουν κομπλέ και εκεί, 35 βαθμοί σε mothreboard, 33 σε hdd και στη cpu δεν ξεπερνούσαν τους 40 σε κάθε πυρήνα... Να αναφέρω ότι κατά τη διάρκεια του κολλήματος (κάνα 10λεπτο περίπου) η γραμμή των windows άλλαξε χρώμα και από ημιδιάφανη έγινε κάπως άσπρη, λες και είχα απενεργοποιήσει το aero... Τι να πω... Αυτό το πάθαινα καμιά φορά όταν είχα κάνει oc στην hd4850 και κράσαραν οι driver αλλά το τελευταίο διάστημα είμαι μόνο με την onboard... συγγνώμη για το μεγάλο και κουραστικό ποστ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
kostas.K Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 εγω θα σου πρότεινα να κανεις ενα clean install τους drivers για να αποκλίσεις το ενδεχόμενο να ειναι απο κει....
Demon Lord Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 εγω θα σου πρότεινα να κανεις ενα clean install τους drivers για να αποκλίσεις το ενδεχόμενο να ειναι απο κει.... Ποιους εννοείς; Αυτή τη στιγμή είμαι με την Onboard μόνο και είμαι κομπλέ από driver...Όταν έβγαλα δε την hd 4850 της υπογραφής έκανα "καθάρισμα" τους driver της amd με το driver genius σε safe mode...
WalkerSW Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Για τσέκαρε λίγο και την υγεία του σκληρού σου με το hard disk sentinel! 1
veteranos123 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Για τσέκαρε λίγο και την υγεία του σκληρού σου με το hard disk sentinel! Από ότι μου έχει πει η υγεία του σκληρού του είναι 40%.
Demon Lord Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Από ότι μου έχει πει η υγεία του σκληρού του είναι 40%. Ορίστε screenshots από hd sentinel και crystal disk info
coolerman Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 εγώ πάντως εμπιστεύομαι το Hd sentinel. έχει "τελειώσει"
Demon Lord Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Πας για αλλο σκληρο σώσε τα αρχεια σου asap Τα αρχεία είναι ήδη σωσμένα, i don't worry about that... πάντως πρώτη φορά γίνεται αυτό, δεν είναι ότι γινόταν συχνά οπότε ανησυχούσα... αγορά σκληρού προβλέπεται σε κάνα μήνα και αν, καθώς δεν υπάρχει και πολύ ρευστό... για μεταχειρισμένο ούτε συζήτηση μιας και δεν τα εμπιστεύομαι τα μεταχειρισμένα σε τέτοια θέματα... όμως και πάλι, τι δουλειά έχει ο δίσκος με την αλλαγή των χρωμάτων στη γραμμή των windows;
WalkerSW Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δεν ξέρεις τι ακριβώς συμβαιναι και πιο προγραμμα τρώει κολλημα όταν κολλάει ο σκληρός και δεν μπορει να διαβαστεί.. μπορεί να χτυπάει πανω στους drivers τις καρτας ή οπουδήποτε...
Demon Lord Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δεν ξέρεις τι ακριβώς συμβαιναι και πιο προγραμμα τρώει κολλημα όταν κολλάει ο σκληρός και δεν μπορει να διαβαστεί.. μπορεί να χτυπάει πανω στους drivers τις καρτας ή οπουδήποτε... Κατάλαβα... ευχαριστώ λοιπόν...
WalkerSW Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Βασικα τώρα που διάβασα λίγο καλύτερα το προβλημα με το σκληρο... για κανεν ένα κόπο να του αλλάξεις sata καλώδιο και να δώσεις ρεύμα απο άλλο βύσμα του τροφοδοτικού μπας και στρωσει! Αλλα μην ελπίζεις και πολλά!
rfc Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Με 2-3 φορματ θα στρωσει. Αν μπορει και low lvl θα τον βοηθησει αρκετα να επαναφερει την υγεια, μπορει και στο 100%
WalkerSW Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Με 2-3 φορματ θα στρωσει. Αν μπορει και low lvl θα τον βοηθησει αρκετα να επαναφερει την υγεια, μπορει και στο 100% Ετσι ελπιζα και εγω χτες προχτές για ένα σκληρό με παρομοιο προβλημα και μετα το llf απο 88% health πεσαμε στο 0 ... τωρα κανει μπανιο στην θαλασσα!
rfc Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Εγω εχω φτιαξει αρκετους δισκους μη υγιεις με φορματ, ακομα και με απλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα