SOADNICK Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 παντως έχει να γίνει δυνατός σεισμός στην Ελλάδα αρκετά χρόνια.και συμφωνα με τα στατιστικά ευχομαι να μην γίνει ωπα διόρθωση! Απ τις 8/6/08, θυμαμαι ειχα παρει ενα Wii 2 μερες πριν (6/6) και ενα laptop τον Νοεμβρη του 07, και οταν τελειωσε ο σεισμος τα χωσα και τα δυο κατω απο ενα τραπεζι και 'φυγα... 1
*nenya* Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Φοβιολίστα: 1) Κατσαρίδες. Μα φυσικά. 2) Σεισμοί. Γαμώ το '99. 3) Παιδιά-εγκυμοσύνη. 4) Καρκίνος. 5) Οδοντίατρος κ συγκεκριμένα εξαγωγή φρονιμίτη. 6) Εμετός.
SOADNICK Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Φοβιολίστα: 6) Εμετός. Δεν ειναι ωραιο σαν αισθημα, αλλα οταν βγει... νιωθεις αλλος ανθρωπος, τωρα αν ειναι σειρα 5-6 εμετων δεν ειναι ωραιο...
Vairas Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Εγω φοβάμαι να βγάλω δόντι εξαγωγή δηλαδή. 39 ετων χεστης. Μέσα στην εβδομάδας πρέπει να παω να το βγάλω. Καμια ιδέα για να μην με πιάσει άγχος ;
*nenya* Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Θα σε πιάσει. Όσες ήρεμες ανάσες και να παίρνεις πριν . Αν δεν έχει κόσμο στο ιατρείο μπορείς να ουρλιάζεις κατά τη διάρκεια της εξαγωγής πάντως. Αυτό έκανα κι εγώ, δεν κρατήθηκα.
Vairas Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 <p>Θα σε πιάσει. Όσες ήρεμες ανάσες και να παίρνεις πριν . Αν δεν έχει κόσμο στο ιατρείο μπορείς να ουρλιάζεις κατά τη διάρκεια της εξαγωγής πάντως. Αυτό έκανα κι εγώ, δεν κρατήθηκα.</p> Πλάκα κάνεις ; τοσο πολύ πονάει ;;;
SOADNICK Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Εγω με τους οδοντιατρους ειμαι πιο πολυ με νοιαζει η ενεση στην αρχη (αυτο το πικρο υγρο) και η ακτινογραφια (στα πισω δοντια) που μου ερχετε να κανω εμετο (το παθαινω και με την οδοντοβουρτσα) παρα η διαδικασια της απονευρωσης (εξαγωγη δεν εχω κανει)
Vairas Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 <p>Εγω με τους οδοντιατρους ειμαι πιο πολυ με νοιαζει η ενεση στην αρχη (αυτο το πικρο υγρο) και η ακτινογραφια (στα πισω δοντια) που μου ερχετε να κανω εμετο (το παθαινω και με την οδοντοβουρτσα) παρα η διαδικασια της απονευρωσης (εξαγωγη δεν εχω κανει)</p> Αυτα τα 2 και εμενα με ενοχλούν. Απονευρωση έκανα δεν ήταν κατι τρομερό. Επίσης έχω βγάλει φρονιμητη αλλα τωρα χάλασε το μπροστά απο τον φρονιμίτη απο την αλλη πλευρά. Λογικά αυτό θα πονέσει αρκετά. Φαίνεται διπλάσιο απο τον φρονιμητη.
*nenya* Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Πλάκα κάνεις ; τοσο πολύ πονάει ;;; Ε μάλλον ο φόβος μου διπλασιάζει και τον πόνο Θυμάμαι πάντως την τελευταία φορά η ένεση δεν με είχε πολυπιάσει :S
Vairas Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Πλάκα κάνεις ; τοσο πολύ πονάει ;;; Ε μάλλον ο φόβος μου διπλασιάζει και τον πόνο Θυμάμαι πάντως την τελευταία φορά η ένεση δεν με είχε πολυπιάσει :S Μη μου λες τέτοια ιδρωσα...δύσκολο πράγμα ειδικά μέσα στο καλοκαίρι να βγάζεις δόντι.
andaluz Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Vairas μη μασάς.. έκανα 2 εξαγωγές φρονιμίτη μαζί και σε μικρό διάστημα άλλες 2. Μόνο που δεν κοιμήθηκα κατά τη διάρκεια! Και απ' ό,τι μου είπαν ήταν και δύσκολοι γιατί η ρίζα έκανε "γάντζο" και όσο τραβούσαν το δόντι τραβούσε και αυτό περισσότερο. Μάλλον με πλάκωσαν στην αναισθησία. Από "παράλογες" φοβίες, μικρή φοβόμουν κάποιες ηλεκτρικές συσκευές, ότι δηλαδή θα αυτονομήσουν και θα μου κάνουν κακό, ειδικά το πιστολάκι για τα μαλλιά και τους υπολογιστές, ακόμα φρικάρω λίγο όταν το σκέφτομαι. Από κανονικές φοβίες, αγοραφοβία που έρχεται και φεύγει κατά διαστήματα
*nenya* Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Βασικά η μαλακία είναι ότι πονάς αρκετά και μετά...γι'αυτό φοβάμαι απίστευτα να κάνω πάλι εξαγωγή φρονιμίτη. Κωλόδοντο!
Vairas Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Βρε κορίτσια φρονιμητη τον έβγαλα. Τώρα ειναι ο τραπεζίτης μπροστά απο τον φρονιμίτη. Έχει 4 ρίζες νομίζω και είναι τεράστιο !!! Βρε κορίτσια φρονιμίτη τον έβγαλα. Τώρα ειναι ο τραπεζίτης μπροστά απο τον φρονιμίτη. Έχει 4 ρίζες νομίζω και είναι τεράστιο !!!
*nenya* Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Ε όπως το περιγράφεις φαίνεται ότι θα υπάρξει πόνος. Μακάρι νά'σαι τυχερός!
andaluz Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Έχει 4 ρίζες νομίζω και είναι τεράστιο !!! That's what she said!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα