Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<p>Ε όπως το περιγράφεις φαίνεται ότι θα υπάρξει πόνος.</p>

<p>Μακάρι νά'σαι τυχερός!</p>

Μπράβο. Σιγα μην κοιμηθώ. ..αυπνος θα παω στην εταιρία.

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

:P :P :P

Έλα έλα *πατ πατ*.

Δεν παίζει νά'σαι περισσότερο φοβιτσιάρης από μένα σ'αυτό το θέμα!

Δημοσ.

όταν σε ρωτάει ο ντόκτορ αν μούδιασε λέγε όχι,θα σου κάνει 2-3 και θα σαι κομπλέ,θα συνέλθει το μάγουλο τον 15υγουστο αλλά θα σαι οκ κατά τη διάρκεια

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως δε δίνω φράγκο! Στα σχεδόν 45 χρόνια τής ζωής μου, τόσο στην Ελλάδα όσο κι εδώ που βρίσκομαι τώρα, έχω ζήσει αρκετούς και αρκετά ισχυρούς. Όλοι δε, με βρήκαν μέσα σε σπίτι. Το μόνο που έκανα ήταν χαβαλές, κοιτάζοντας από το παράθυρο τους πανικόβλητους που μαζεύονταν στις πλατείες.

Στον τελευταίο που έγινε εδώ πριν από κάνα τρίμηνο, είχα φρικάρει όλη την πολυκατοικία. Είχαν μαζευτεί όλοι οι ένοικοι έξω από το σπίτι, μου φώναζαν να βγω, κι εγώ τους απαντούσα ότι δεν έχω χρόνο, διότι έχω πολλά DVD ακόμα να γράψω... 

χαχαχα λοοολ :D

Θέλουμε βίντεο την άλλη φορά :P

Υ.Γ.Διορθωσε το ''είχα''

Εγώ πάλι φοβάμαι τον καρκίνο

Δε θέλω με τίποτα να με ανοίξουν όπως ανοίγουν τα ζώα

Φοβάμαι και μονο που το σκέφτομαι

μπρρρ

Δημοσ.

Φοβάμαι τα πτηνά από τα πιο μικρά έως τα πιο μεγάλα αρπακτικά.Ο φόβος ξεκίνησε όταν ήμουν 8 χρονών και δέχτηκα επίθεση από 1 κόκορα και 3 κότες στο κοτέτσι της γιαγιάς μου όπου τα πόδια μου μάτωσαν :P http://en.wikipedia.org/wiki/Ornithophobia

.Επίσης, φοβάμαι όταν κολυμπώ και η θάλασσα είναι σκούρα από κάτω αφού δεν γνωρίζω που και τι πατάω.

Δημοσ.

χαχαχα λοοολ :D

Θέλουμε βίντεο την άλλη φορά :P

Υ.Γ.Διορθωσε το ''είχα''

Μα, δε μπορείς να φανταστείς για τι μπαγλαμάδες μιλάμε! Εντάξει, ήταν σχεδόν 6 βαθμών - ακόμα κι εγώ που είμαι στο ισόγειο, τον κατάλαβα για τα καλά, οπότε αυτοί στον 9ο, ε, όσο να 'ναι θα χόρεψαν καλά! - αλλά κράτησε λιγότερο από 2 sec. Το θέμα όμως δεν είναι αυτό. Είναι ότι βγήκαν όλοι από την πολυκατοικία, μαζεύτηκαν σ' ένα χώρο απ' έξω, σε απόσταση...3 μέτρα από το κτίριο και περίμεναν! Αν δηλαδή άρχιζε να βρέχει ...μπαλκόνια, φαντάστηκαν ότι θα προλάβουν να απομακρυνθούν;

Υ.Γ. ...πως γράφεται το «είχα»; Με μπέρδεψες!

Δημοσ.

Μα, δε μπορείς να φανταστείς για τι μπαγλαμάδες μιλάμε! Εντάξει, ήταν σχεδόν 6 βαθμών - ακόμα κι εγώ που είμαι στο ισόγειο, τον κατάλαβα για τα καλά, οπότε αυτοί στον 9ο, ε, όσο να 'ναι θα χόρεψαν καλά! - αλλά κράτησε λιγότερο από 2 sec. Το θέμα όμως δεν είναι αυτό. Είναι ότι βγήκαν όλοι από την πολυκατοικία, μαζεύτηκαν σ' ένα χώρο απ' έξω, σε απόσταση...3 μέτρα από το κτίριο και περίμεναν! Αν δηλαδή άρχιζε να βρέχει ...μπαλκόνια, φαντάστηκαν ότι θα προλάβουν να απομακρυνθούν;

Υ.Γ. ...πως γράφεται το «είχα»; Με μπέρδεψες!

Καλά αφού είσαι ισόγειο δε θα νιώθεις και πολύ εσύ (σε σχέση με τους ορόφους)...

Αφού δεν καθόντουσαν κάτω απο τα μπαλκόνια... :P :lol:

Το χειρότερο για μένα στο σεισμό είναι όταν κάνει και ήχο (ένα βουητο)

Αυτό με τρομάζει παραπανω...

Αλλά εσύ δε καταλαβαίνεις τίποτα :P

Υ.Γ.Νόμιζα οτι ήθελες να πεις ''είχε'' και όχι ''είχα''

Δικό μου λάθος

Δημοσ.

Αλλά εσύ δε καταλαβαίνεις τίποτα :P

Κοίτα, δεν είμαι και τελείως βλαμμένος! Αν αρχίσει να χορεύει ο κόσμος και διαρκέσει κιόλας, δε θα σφυρίζω αδιάφορα! Απλά, προσπαθώ να αντιμετωπίζω τις καταστάσεις με ψυχραιμία, διότι ο πανικός όχι μόνο δε βοηθά πουθενά, αλλά κάνει και τα πράγματα χειρότερα.

Το ενενήντα...κάμποσο(!), 96...99, δε θυμάμαι, που είχε γίνει ένας βαρβάτος στην Αθήνα, πάλι στο σπίτι βρισκόμουν και πήγα και στάθηκα κάτω από μια κάσα πόρτας μέχρι να τελειώσει, απλά επειδή είχα ακούσει κάποτε ότι είναι σχετικά ασφαλές σημείο. Το σπίτι δεν έπεσε τελικά(!), αλλά τα νεύρα μου έσπασαν, διότι ο γαμ... μου έριξε τρία μπουκάλια ποτά από το ράφι στον τοίχο που τα είχα και, αντί να τα απολαύσω εγώ, τα ήπιε η σφουγγαρίστρα...

...αστοδιάλο! Τελικά ανακαλώ! Κακό πράγμα ο σεισμός!

• Like 2
Δημοσ.

Κοίτα, δεν είμαι και τελείως βλαμμένος! Αν αρχίσει να χορεύει ο κόσμος και διαρκέσει κιόλας, δε θα σφυρίζω αδιάφορα! Απλά, προσπαθώ να αντιμετωπίζω τις καταστάσεις με ψυχραιμία, διότι ο πανικός όχι μόνο δε βοηθά πουθενά, αλλά κάνει και τα πράγματα χειρότερα.

Το ενενήντα...κάμποσο(!), 96...99, δε θυμάμαι, που είχε γίνει ένας βαρβάτος στην Αθήνα, πάλι στο σπίτι βρισκόμουν και πήγα και στάθηκα κάτω από μια κάσα πόρτας μέχρι να τελειώσει, απλά επειδή είχα ακούσει κάποτε ότι είναι σχετικά ασφαλές σημείο. Το σπίτι δεν έπεσε τελικά(!), αλλά τα νεύρα μου έσπασαν, διότι ο γαμ... μου έριξε τρία μπουκάλια ποτά από το ράφι στον τοίχο που τα είχα και, αντί να τα απολαύσω εγώ, τα ήπιε η σφουγγαρίστρα...

...αστοδιάλο! Τελικά ανακαλώ! Κακό πράγμα ο σεισμός!

xaxaxaxa θεός :lol: :lol: :lol:

Έπρεπε να τρέξεις να τα σώσεις :P

Δημοσ.
αλλά τα νεύρα μου έσπασαν, διότι ο γαμ... μου έριξε τρία μπουκάλια ποτά από το ράφι στον τοίχο που τα είχα και, αντί να τα απολαύσω εγώ, τα ήπιε η σφουγγαρίστρα...

Looool! Άτυχος!

Στο σπίτι μου όλα τα μπουκάλια έπεσαν όρθια (!) και δεν έσπασε ούτε ένα. Μόνο η tv είπε να πέσει με τα μούτρα :P

• Like 1
Δημοσ.

α εγω τη θυμαμαι εκεινη τη μερα.ειμουνα σε μια ταβερνα και ελεγα.τι να φαω; τι να φαω; α κοιτα εχει συκωτακια :-D .ωραια αυτο θα παρω.
και ΜΠΟΥΜ γινεται ο σεισμος και τα συκωτακια δε τα φαγα ποτε :confused:

Δημοσ.

Με τον όρο Φοβία δηλώνεται ο φόβος ενός ατόμου, ο οποίος συνεχίζει να υφίσταται, παρ' όλο που στην πραγματικότητα δεν υπάρχει αληθινός κίνδυνος.

Οπότε όσοι είπατε για οδοντιάτρους τον ήπιατε, γιατί δεν είναι φοβία καθώς ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Κατά τα άλλα δεν έχω εντοπίσει τίποτα δικές μου φοβίες, έτσι πόσταρα για αν την πω στους άλλους :)

• Like 1
Δημοσ.

η ομο - φοβία που εχει μπεί στην καθημερινότητα μας με τον τοξοβόλο .. εντάσσεται στις φοβίες τους θέματος;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...