Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φοβιολίστα:

1) Κατσαρίδες. Μα φυσικά.

2) Σεισμοί. Γαμώ το '99.

3) Παιδιά-εγκυμοσύνη.

4) Καρκίνος.

5) Οδοντίατρος κ συγκεκριμένα εξαγωγή φρονιμίτη.

6) Εμετός.

Θα σου κάνω δώρο τη φοβία σου Νο 0,5 που απλά δεν την συμπεριέλαβες γιατί δεν την ξέρεις.

Αθροιστική Κεφαλαλγία λοιπόν! 1/1000 οι πιθανότητες. 1/6 γυναίκες / άντρες

Συνοπτικά, δεν πεθαίνεις, δεν υπάρχει θεραπεία, ο πόνος που έχεις 5 φορές την ημέρα απο 30 λεπτά - 3 ώρες, εμφανίζεται ακόμα και μετά τα 20 και μπορεί να παρομοιαστεί με τον πόνο:

Που σου κόβουν το πόδι με πριόνι, σου ρίχνουν οξύ στο πρόσωπο , σου βγάζουν το μάτι με τανάλια, χωρίς αναισθητικό και όλα αυτά ταυτόχρονα και χωρίς διακοπή...

Μάλλον έχουμε περισσότερες φοβίες αποσες ξέρουμε και για αυτό πρέπει να ζούμε το δυνατόν καλύτερα το σήμερα και όχι να περιμένουμε το αυριο...

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα πω ευχαριστώ για την ενημέρωση.

(Αν και όπως τα γράφεις, 'Θα σου κάνω δώρο τη φοβία σου Νο 0,5 που απλά δεν την συμπεριέλαβες γιατί δεν την ξέρεις', ακούγεται λιγουλάκι σαν προσωπική επίθεση αλλά δε βαριέσαι!)

Δημοσ.

Θα πω ευχαριστώ για την ενημέρωση.

(Αν και όπως τα γράφεις, 'Θα σου κάνω δώρο τη φοβία σου Νο 0,5 που απλά δεν την συμπεριέλαβες γιατί δεν την ξέρεις', ακούγεται λιγουλάκι σαν προσωπική επίθεση αλλά δε βαριέσαι!)

Προσωπική επίθεση είναι όταν γνωρίζεις τον άλλο και έχεις λόγο να του επιτεθείς. Ούτε σε γνωρίζω, ούτε λόγο μπορώ να έχω! Απλά σου δίνω πληροφορίες για να εμπλουτίσεις τη λίστα σου και επ ευκαιρία να ενημερωθούν πιθανοί ενδιαφερόμενοι ! Simple :shock: B)

edit: Τώρα που το σκέφτομαι, ίσως να σε ξέρω! Σε κάποιο τόπικ πρέπει να είχες φωτό σου! Fuck! Ακόμα δεν βρίσκω λόγο να στην πω όμως. χμμμ. Θα σκεφτώ!

Δημοσ.

παντως εγω οταν ειμουν μικρος φοβομουνα τις γιαγιαδες :eek: ,με την εννοια που μου λεγαν,θα ρθει η γιαγια να σε παρει. :shock:

Όχι ρε...

Εμένα μου έλεγαν θα έρθει ο μεσημεράς να σε πάρει, που κλέβει τα παιδάκια και δε με άφηναν να παίζω το μεσημέρι έξω :mad:

• Like 2
Δημοσ.

Μάγκες το έβγαλα χτες το δόντι (θηρίο) .

Ολα καλα. Στην αρχή φοβάσαι λίγο μετά ολα καλα !!!

Δημοσ.

Μάγκες το έβγαλα χτες το δόντι (θηρίο) .

Ολα καλα. Στην αρχή φοβάσαι λίγο μετά ολα καλα !!!

Άντε και στο επομενο :P

• Like 1
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Έφριξα με αυτή την είδηση

http://www.huffingtonpost.gr/2015/11/06/story--luis-ortiz-_n_8487030.html?1446812297&utm_source=News247&utm_medium=huffpost_homebig&utm_campaign=24MediaWidget

και το κυριότερο, δεν μας λέει ΠΩΣ μπήκε το σκουλήκι εκεί μέσα

''Instead, he may have eaten salad or unwashed food – possibly pork - that was contaminated with eggs.''

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/northamerica/usa/11976453/Wriggling-tapeworm-removed-from-students-brain.html

• Like 1
Δημοσ.

άμα φας πριτσόλα και η μύγα η χοντρή έχει ρίξει το σκουλίκι και απηδάει πάνω πως να μη πάει στον εγκέφαλο .....
θυμάμαι μικρός μου έλεγε η γιαγιά μου για το κεφάλι της προβατίνας που φίλαγε στην κατάψυξη να το φάει το χειμώνα κ όταν το έσπασε με το μπαλτά να το βράσει ήταν γεμάτο σκουλήκια. Η προβατίνα ήταν τρελή και την δάγκωνε γιαυτό την έσφαξε , που να ξέρει οτι είχε σκουλίκι, τουλάχιστον έβαλε τέλος στο μαρτύριο της. 

εντομεταξύ πήγα να διαβάσω το πρώτο ποστ του op και τρόμαξα με την φωτογραφία , μετά είδα οτι είμαι ο op και με χαστούκισα 

Δημοσ.

άμα φας πριτσόλα και η μύγα η χοντρή έχει ρίξει το σκουλίκι και απηδάει πάνω πως να μη πάει στον εγκέφαλο .....

θυμάμαι μικρός μου έλεγε η γιαγιά μου για το κεφάλι της προβατίνας που φίλαγε στην κατάψυξη να το φάει το χειμώνα κ όταν το έσπασε με το μπαλτά να το βράσει ήταν γεμάτο σκουλήκια. Η προβατίνα ήταν τρελή και την δάγκωνε γιαυτό την έσφαξε , που να ξέρει οτι είχε σκουλίκι, τουλάχιστον έβαλε τέλος στο μαρτύριο της.

εντομεταξύ πήγα να διαβάσω το πρώτο ποστ του op και τρόμαξα με την φωτογραφία , μετά είδα οτι είμαι ο op και με χαστούκισα

Ετσι εξηγειται λοιπον.

• Like 1
Δημοσ.

Έφριξα με αυτή την είδηση

http://www.huffingtonpost.gr/2015/11/06/story--luis-ortiz-_n_8487030.html?1446812297&utm_source=News247&utm_medium=huffpost_homebig&utm_campaign=24MediaWidget

και το κυριότερο, δεν μας λέει ΠΩΣ μπήκε το σκουλήκι εκεί μέσα

Μόνο σε εμένα αυτό το κωλοσάιτ έχει ένα audio που παίζει μόνο του και δεν έχει πουθενά κουμπί pause?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...