thomasG4 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Μόνο σε εμένα αυτό το κωλοσάιτ έχει ένα audio που παίζει μόνο του και δεν έχει πουθενά κουμπί pause? Ναι
Lanike71 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Σεισμός. 1981, τρομακτική εμπειρία (δε νομίζω να φεύγει ποτέ αυτή η φοβία).
theoritikos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Να είμαι σε κάποια ξένη χώρα που δεν ξέρουν Αγγλικά και να χρειαστώ βοήθεια. Να είμαι σε πλοίο πάνω από 3-4 ώρες και να βλέπω μόνο θάλασσα. Δεν είναι ακριβώς φοβία, αλλά νοιώθω κάπως άβολα. Ο οδοντίατρος. Την τελευταία φορά που πήγα για απονεύρωση, παραλίγο να παίξουμε ξύλο επειδή δεν μπορούσε να με ηρεμήσει
vsl Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 ^ Μην αφήνεις 2 κουκίδες κενές, υπάρχουν και ψυχαναγκαστικοί εδώ μέσα. 2
TriLoBiTe Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Oι κενές κουκίδες κρύβουν νόημα, πολύ νόημα...
Unabomber Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Oι κενές κουκίδες κρύβουν νόημα, πολύ νόημα... ξεδιπλωσε τις σκεψεις σου αγαπητε....
TriLoBiTe Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 και να τις ξεδιπλώσω δεν είναι εύκολο κάποιος να τις συλλάβει, αυτά είναι για λίγους... για τους λεγόμενους Αλουμινάτι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα