firewalker Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 δεν εχει νοημα...και να τα καταγραψει τι θα αλλαξει δηλ Αν ο άλλος κατεβάσει για παράδειγμα παράνομο υλικό, θα έχει κάτι να δείξεις στις αρχές γα να μην σε σκίζουν εντελώς. Όπως τον δάσκαλο που το είχε ελεύθερο, κάποιος κατέβαζε συστηματικά παιδική πορνογραφία και έτρεχε μετά ο δάσκαλος...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Όπως τον δάσκαλο που το είχε ελεύθεροTo oποιο ειναι και παρανομο βαση νομου ΕΕ αν δεν απατωμαι.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δεν ειμαι βεβαιος καπου το πηρε το ματι μου ομως τελευταια, αλλα δεν θυμαμαι αν ηταν αξιοπιστη πηγη ή φορουμ.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 και οι καφετέριες δλδ που το έχουν free σχεδόν όλες .εχουν ειδική άδεια δλδ;
REDODIN7 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Το ιντερνετ δεν είναι βασική ανάγκη. Site: http://news.in.gr/science-technology/article/?aid=1231232224">To Διαδίκτυο είναι δικαίωμα, αποφαίνεται το γερμανικό Συνταγματικό Δικαστήριο Και να μιλησω και σε προσωπικο επιπεδο το ιντερνετ ειναι ενας τροπος να γεμιζω την ημερα μου χωρις αυτο δεν θα την παλεβα γιατι λογω οικονομικων ειμαι μεσα ολοι μερα στο σπιτι. 1
frenzy Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Nαι μωρέ αλλά βασική ανάγκη δεν είναι. Τροφή νερό στέγη σεξ. Kι εγώ χωρίς κάμερα δεν την παλεύω, αλλά δεν είναι βασική ανάγκη.
Ntinaras Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Nαι μωρέ αλλά βασική ανάγκη δεν είναι. Τροφή νερό στέγη σεξ. Kι εγώ χωρίς κάμερα δεν την παλεύω, αλλά δεν είναι βασική ανάγκη. γιατι η στεγη βασικη αναγκη? ο νεαντερταλ πως ζουσε στη σπηλια? 2
frenzy Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 κάμπριο ήταν η σπηλιά; Αυτό λέγεται τρύπα. Γάμα το κάνω παράθεση γιατι η στεγη βασικη αναγκη? ο νεαντερταλ πως ζουσε στη σπηλια? Εσύ να το δωρίσεις το ιντερνετ. Δεν μπορείς να το χειριστείς. 3
Superpie Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Πρεπει να γινεται με την συννενεση εκεινου που διαμοιραζει το ιντερνετ..Καλα να πω κατι? Πες οτι εχω ανοιχτο το wifi εγω,και ο αλλος ο απεναντι κλεβει απο μενα wifi ΧΩΡΙΣ να το ξερω εγω.Και κανει καποια μαλακια στο ιντερνετ,απατη ή οτιδηποτε,οπως να διαμοιραζει φωτογραφιες ανηλικων στο net..Εγω δεν θα μπλεξω απο την στιγμη που η δικια μου ip φαινεται (του router) και ο δικος μου ISP?
Superpie Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Και ο αλλος που μπαινει δηλαδη? δεν θα παθει τιποτα? εγω θα την πληρωσω μονο?
LogokrisiaGR Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Αυτά συμβαίνουν όταν είσαι ο απόλυτος ραγιάς. Δέχεσαι να χρηματοδοτείται ο παιδόφιλος καθηγητής ή ο ισοβίτης ΔΥ και εσύ ας πεθάνεις από την πείνα. Που να δεις κάτι παιδόφιλους μισάνθρωπους προγραμματιστές... που προσκυνάνε κάτι και καλά άφθαρτους νεοναζί διαφημιστές που ήταν ανίκανοι να πάρουν πτυχίο από ελληνικό πανεπιστήμιο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα