Liverpool89 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Και ο αλλος που μπαινει δηλαδη? δεν θα παθει τιποτα? εγω θα την πληρωσω μονο? Στις καφετεριες που εχουν 20+ ατομα την μερα προσβαση στο ιντερνετ, αν γινει μια μαλακια ποιος την πληρωνει?
Superpie Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Και ο αλλος που μπαινει δηλαδη? δεν θα παθει τιποτα? εγω θα την πληρωσω μονο? Και επισης δλδ,αυτοι που μπαινουν απο ιντερνετ καφε και ισως κανουν λαμογιες μεσω ιντερνετ δεν μπορουν να τους κανουν τιποτα παρα μονο στο καταστημα?
Cryptic Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Και ο αλλος που μπαινει δηλαδη? δεν θα παθει τιποτα? εγω θα την πληρωσω μονο? Έχει συμβεί παλιότερα, και είναι πολύπλοκο θέμα. Όχι, δεν θα την πληρώσεις μόνο εσύ, εξαρτάται από το αποτέλεσμα της έρευνας που θα ακολουθήσει.
Prof_Chaos Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 δεν μπορείς να αφήσεις για παράδειγμα 1mbps ελεύθερο; δηλαδή να δίνεις συγκεκριμένο bandwindth; δεν το χω ψάξει αλλά θα ηταν μια καλή κίνηση .εξάλου για οποιον συγχρονίζει πάνω απο 8-10 mbps δεν θα του λείψουν μερικά klb. επισης φαινεται ποιος έχει μπεί στο ρουτερ σου με την mac adress που είναι μοναδική .. οπότε δεν υπάρχει κάποιος φόβος οτι και να κατεβάζει αυτός..
Superpie Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Την mac adress δεν μπορεις να την αλλαξεις με καποιο τροπο? Και δηλαδη αν μπει μεσω της συνδεσης μου ο γειτονας και κανει μαλακια,πως θα βρεθει ποιος το κανει? πως θα ξερουν οτι η mac adress δεν ανηκει σε μενα?
Ntinaras Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 κάμπριο ήταν η σπηλιά; Αυτό λέγεται τρύπα. Γάμα το κάνω παράθεση Εσύ να το δωρίσεις το ιντερνετ. Δεν μπορείς να το χειριστείς. προφανως και δε καταλαβες τι εννοουσα. οτι οι αναγκες προσαρμοζονται αναλογα την εποχη και τη κατασταση.
REDODIN7 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Nαι μωρέ αλλά βασική ανάγκη δεν είναι. Τροφή νερό στέγη σεξ. Kι εγώ χωρίς κάμερα δεν την παλεύω, αλλά δεν είναι βασική ανάγκη. Αμα αποτελει απαιτουμενο για την ψυχικη σου υγεια ειναι
Prof_Chaos Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Την mac adress δεν μπορεις να την αλλαξεις με καποιο τροπο? Και δηλαδη αν μπει μεσω της συνδεσης μου ο γειτονας και κανει μαλακια,πως θα βρεθει ποιος το κανει? πως θα ξερουν οτι η mac adress δεν ανηκει σε μενα? οχι η mac address είναι μοναδική δεν αλλάζει .(αλλάζει μόνο αν αλλάξεις κάρτα δικτύου) δεν είναι σαν την Ip που αν δεν είναι static αλλάζει. Δηλαδή δείχνει το μηχάνημα που μπήκε..
Liverpool89 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δεν ειναι σωστο να εξαρτιομαστε απο υλικα πραγματα.... Και λεφτα να μην εχεις μια βολτα με τα ποδια να ξεσκασεις δεν θα σου στερησει κανενας πιστευω.... Εγω πολυ γουσταρω βολτα ειδικα με καμια φιλη με τα ποδια και σπαστο καφεδακι στο χερι. Το χω κανει .. Βλεπω πολλους να λενε δεν εχω λεφτα, λεφτα λεφτα, μας εχουν κανει υποδουλους του χρηματος. Καπιοα πραγματα ειναι τζαμπα ομως και δεν μπορει κανενας να μας τα στερησει, εκτος αν απο μονοι μας τα παθαινουμε... 2
Superpie Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δεν ειναι σωστο να εξαρτιομαστε απο υλικα πραγματα.... Και λεφτα να μην εχεις μια βολτα με τα ποδια να ξεσκασεις δεν θα σου στερησει κανενας πιστευω.... Εγω πολυ γουσταρω βολτα ειδικα με καμια φιλη με τα ποδια και σπαστο καφεδακι στο χερι. Το χω κανει .. Βλεπω πολλους να λενε δεν εχω λεφτα, λεφτα λεφτα, μας εχουν κανει υποδουλους του χρηματος. Καπιοα πραγματα ειναι τζαμπα ομως και δεν μπορει κανενας να μας τα στερησει, εκτος αν απο μονοι μας τα παθαινουμε... Φιλε οταν λες δεν εχω λεφτα δεν ειναι μονο το δεν εχω λεφτα να παω για καφε,να παω για ποτο,να παω να ψωνισω ρουχα,να παω να παρω καλυτερο υπολογιστη,καλυτερο κινητο,να παρω καρτα για το κινητο μου,να βαλω ιντερνετ,ή να βαλω μεγαλυτερη ταχυτητα ιντερνετ.. Δεν μιλαμε για υλικα αγαθα και πραγματα για την διασκεδαση μας..Αλλο αυτο και αλλο ΔΕΝ εχω λεφτα να παρω φαγητο για το σπιτι,δεν εχω λεφτα για να ταισω τα παιδια μου,δεν εχω λεφτα να πληρωσω το ρευμα,δεν εχω λεφτα να πληρωσω το νερο.το ενοικιο...Δεν εχω λεφτα για τις βασικες αναγκες για να μπορεσω να ζησω... οχι η mac address είναι μοναδική δεν αλλάζει .(αλλάζει μόνο αν αλλάξεις κάρτα δικτύου) δεν είναι σαν την Ip που αν δεν είναι static αλλάζει. Δηλαδή δείχνει το μηχάνημα που μπήκε.. Και πως θα ξερει η αστυνομια ας πουμε οτι ειναι ο ταδε γειτονας που μπαινει και οχι εγω ο ιδιος?
Liverpool89 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Ενταξει δεν ειπα να μην εχουμε να φαμε. Αλλα δεν μπορω να πιστεψω οτι η επιβιωση ενος ατομου εξαρταται απο το ιντερνετ. Εννοειτε οτι πρεπει να καλυπτουμε τις βασικες μας αναγκες. Μας εχουνε μαθει στα πολλα ομως. Πηγαιναμε σουπερ μαρκετ και γεμιζαμε το καροτσι με χαζα. Δεν τους βαζω ολους στο ιδιο τσουβαλι, αλλα η πλειοψηφια αυτο εκανε. Ο υπερκατανωλισμος μας κυριεψε. Αλλα στην χωρα που ζουμε, θα μας κανουν να θεωρουμε τα βασικα αγαθα πολυτελεια. Ειδανε οτι μια χωρα των βαλκανιων πηγε να ξεφυγει απο την μιζερια και κανουν τα παντα ωστε να την εξαθλιωσουν. Πηγα βουλγαρια μιλισα με μια κοπελα που δουλευε σε μια καφετερια, την ρωτησα ποσο λεφτα παιρνεις το μηνα και μου εοπε 300 λεβα περιπου 150 ευρω .
skiabox Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Και εδώ σύμφωνα με το παραγόμενο προϊόν το κάθε άτομο δικαιούται κάτω από 300 ευρώ.
LogokrisiaGR Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Και εδώ σύμφωνα με το παραγόμενο προϊόν το κάθε άτομο δικαιούται κάτω από 300 ευρώ. και κάποιοι άλλοι 2 μέτρα
Liverpool89 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Αυτο δεν θα γινει στο τελος; Απλα το τρεναρουν οσο μπορουν. Αλλα δεν θελω να τα σκεφτομαι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 οχι η mac address είναι μοναδική δεν αλλάζει .(αλλάζει μόνο αν αλλάξεις κάρτα δικτύου) δεν είναι σαν την Ip που αν δεν είναι static αλλάζει. Δηλαδή δείχνει το μηχάνημα που μπήκε.. υπάρχει και το mac spoofing 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα