Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλα κατσε να μπει καποιος να σου αλλαξει τις ρυθμισεις στο ρουτερ και δε θα μπαινεις ουτε εσυ η ιδια! :P

χαχαχα, το εχω κανει εγω και αλλαζα το ονομα του δικτυου σε βαλε κωδικό σου τρώνε το ιντερνετ, επι εποχής 1024 kbps...

Δημοσ.

πώς να μου αλλάξει τις ρυθμίσεις;; έχει τους κωδικούς μου;

και στις καφετέριες που έχουν ανοιχτό ίντερνετ μπαίνουν και αλλάζουν κωδικούς;ε όχι δα

Δημοσ.

καλα κατσε να μπει καποιος να σου αλλαξει τις ρυθμισεις στο ρουτερ και δε θα μπαινεις ουτε εσυ η ιδια! :P

ή ακόμη χειρότερα να σου κλέβει κωδικούς από mail, facebook και e-banking :-D

Εφόσον κάποιος βρίσκεται στο ίδιο δίκτυο, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να κάνει... με προγράμματα όπως π.χ το ettercap.

Δημοσ.

Nαι μωρέ αλλά βασική ανάγκη δεν είναι. Τροφή νερό στέγη σεξ. Kι εγώ χωρίς κάμερα δεν την παλεύω, αλλά δεν είναι βασική ανάγκη.

Το ότι το σεξ είναι βασική ανάγκη και όχι το internet είναι cool αστείο? Όσο απαραίτητο είναι για την ψυχικη υγεία το σεξ τόσο απαραίτητο μπορεί να είναι για κάποιον η ψυχαγωγεία άρα και το ιντερνετ.

Προφανώς και το πιθανότερο είναι να είναι μούφα η συγκεκριμένη είδηση όμως αυτό δεν σημαίνει πως το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν υπάρχει σε πολλά σπίτια και είναι cool από μέρους μας να λέμε εξυπνάδες.

Υποθέτω πως ξέρεις πως να αντιμετωπίσεις δωρεάν ενδεχόμενη έλλειψη του, αν όχι πες μου να σε pm.

Δημοσ.

ή ακόμη χειρότερα να σου κλέβει κωδικούς από mail, facebook και e-banking :-D

Εφόσον κάποιος βρίσκεται στο ίδιο δίκτυο, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να κάνει... με προγράμματα όπως π.χ το ettercap.

Κομματάκι δύσκολο να κλέψεις κωδικό στην σημερινή εποχή χρησιμοποιώντας εφαρμογές που προορίζονται για το "κοινό".

Πλέον όλες οι μεγάλες εταιρίες χρησιμοποιούν το πρωτόκολλο SSL για την διασφάλιση των passwords.

Δυστυχώς κάποιοι έχουν μείνει σε εποχές 2005 όπου πήγαινες στα net με το Cain & Abel σε stickάκι και έκλεβες τους πάντες και τα πάντα... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...