Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρε παιδιά, δεν θέλω να μπω στη διαδικασία ακριβής λύσης (τέντας) για να κάνω σκίαση όταν ο ήλιος ο απογευματινός με στραβώνει στο μπαλκόνι. Κάπου άκουσα για λύσεις με συρματόσκοινο και κρίκους όπου σέρνεις μια "κουρτίνα" εξωτερικού χώρου ώστε να μπλοκάρει τον ήλιο φθηνά χωρίς έξοδα. Έχει δεί κανείς κάτι αντίστοιχο;

Δημοσ.

Δεν έχω δει, αλλά δε σημαίνει και κάτι αυτό. Όπως το περιγράφεις φαίνεται να είναι ...απελπιστικά απλό! Που προβληματίζεσαι;

Δημοσ.

Αυτά τα απελπιστικά απλά είναι που με φοβίζουν, το να είναι απλό και καλό/όμορφο ξέρεις δεν είναι εύκολο ζήτημα!  :-D

Δημοσ.

Λοιπον περυσι (δε ξερω αν υπάρχει και φέτος) ειχε στο ικεα τεντοπανο ραμμένο χοντρό με τους κρίκους κλπ γυρω στα 30 ευρώ.

Πολύ καλό για σκίαση ειδικά αν εχεις μπαλκονι απο πανω και 2 δεντρα  να το στηριξεις.

• Like 1
Δημοσ.

Χμμ καλό ακούγεται αυτό, το μόνο θέμα είναι πως θα το κάνω να είναι σταθερό και από κάτω ώστε να μην το παίρνει ο αέρας. Κρικους είχε μόνο από πάνω;

Δημοσ.

έλεγα μήπως πέρναγα κ από κάτω άλλο συρματόσκοινο, απλώς μετά θα γινόταν δύσκολη η πρόσβαση εάν δεν μπορούσα να το βγάλω από τη μέση το κάτω συρμ.

Δημοσ.

Χμμ καλό ακούγεται αυτό, το μόνο θέμα είναι πως θα το κάνω να είναι σταθερό και από κάτω ώστε να μην το παίρνει ο αέρας. Κρικους είχε μόνο από πάνω;

Ναι μονο περιφερειακα του τεντοπανου

Βάλε κάποιο αυτοσχέδιο καλαίσθητο βαρίδιο...

Πχ  απο αυτα που κρεμάνε και κανουν θόρυβο οταν φυσάει...

Δημοσ.

Λοιπον περυσι (δε ξερω αν υπάρχει και φέτος) ειχε στο ικεα τεντοπανο ραμμένο χοντρό με τους κρίκους κλπ γυρω στα 30 ευρώ.

Πολύ καλό για σκίαση ειδικά αν εχεις μπαλκονι απο πανω και 2 δεντρα  να το στηριξεις.

Αυτό! Έχω αγοράσει, αλλά ακόμα δε τα χρησιμοποίησα. Πάντως φαίνονται καλής ποιότητας!

Edit: Εδώ είσαι. Έχει και σε τριγωνικό σχήμα.

• Like 2
Δημοσ.

Παρε δυο ομπρελες θαλάσσης, στερεωσετες με λιγο συρμα και οταν εχει ηλιο θα τις ανοιγεις..

κι όμως υπάρχουν τραπεζάκια μπαλκονιού(ξύλινα βαριά) με τρύπα στο κέντρο και στην βάση τους ,που μπαίνει ομπρέλα... νομίζω είναι καλύτερη και πιο σταθερή λύση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...