Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηρθε η ωρα σιγα σιγα κι εγω να γυρισω στην μαμα πατριδα. Για την ακριβεια οχι τωρα, σε λιγους μηνες. . Ωστοσο, δεν ξερω ποτε ακριβως θα μπορω να πεταξω, 20 Ιουλιου ή 5 Αυγουστου.

Αυτη την στιγμη μπορω να κλεισω τα εισητηρια για 20 Ιουλιου σε ΤΡΕΛΗ τιμη. Τι κανω? Τα κλεινω τωρα και σε περιπτωση στραβης αλλαζω την ημερομηνια και πληρωνω την διαφορα + fee για την αλλαγη? Αξιζει να περιμενω?

Γνωριζει κανεις ποσα συνηθως ειναι τα extra χρηματα για μεταθεση ημερομηνιας? Δεν ξερω ακριβως και με ποια εταιρια θα πεταξω οποτε δεν μπορω να ξερω ακριβως την πολιτικη τους.

Οποιος εχει καμια ιδεα να την ριξει! 

Δημοσ.

εγώ απο Αμερική επειδή αποφάσισα να μείνω παραπάνω τα μετέθεσα μιια εβδομάδα .. στοίχισε 150 ευρώ ανα άτομο αν θυμάμαι καλά με british ... ασε που μου σπάσανε τα νεύρα για να βγάλω άκρη..

• Like 1
Δημοσ.

Κοιτά μπα και υπάρχει επιλογή στην αεροπορική που έχεις βρει τα εισιτήρια για αλλαγές στην ημερομηνία (όπως στην easy πχ) πληρώνοντας κάτι παραπάνω.

Αλλιώς όπως το σκέφτομαι , κλείσεις 5 Αυγούστου και εάν τελικά κάτσει 20 Ιουλίου κανείς 15μερες διακοπές στον Καναδά.

• Like 1
Δημοσ.

Κοιτά μπα και υπάρχει επιλογή στην αεροπορική που έχεις βρει τα εισιτήρια για αλλαγές στην ημερομηνία (όπως στην easy πχ) πληρώνοντας κάτι παραπάνω.

Αλλιώς όπως το σκέφτομαι , κλείσεις 5 Αυγούστου και εάν τελικά κάτσει 20 Ιουλίου κανείς 15μερες διακοπές στον Καναδά.

Αυτο ειναι το θεμα δυστυχως φιλε μου, εφ'οσον μπορω να φυγω στις 20, να φυγω στις 20. Περα απο το οτι εχω σημαντικο λογο για να βρισκομα Ελλαδα, προτιμω να κανω 2 εβδομαδες παραπανω διακοπες στην Ελλαδα παρεα με τους γονεις και φιλους μου και να κανω τα μπανια μου παρα στον Καναδα (στον οποιο θα επιστρεψω μετα απο 25-30 ημερες).

Δημοσ.

Αυτο ειναι το θεμα δυστυχως φιλε μου, εφ'οσον μπορω να φυγω στις 20, να φυγω στις 20. Περα απο το οτι εχω σημαντικο λογο για να βρισκομα Ελλαδα, προτιμω να κανω 2 εβδομαδες παραπανω διακοπες στην Ελλαδα παρεα με τους γονεις και φιλους μου και να κανω τα μπανια μου παρα στον Καναδα (στον οποιο θα επιστρεψω μετα απο 25-30 ημερες).

Έτσι όπως το θέτεις αναγκαστικά θα τα κλείσεις για 20, και αν χρειαστεί τα αλλάζεις με οποιοδήποτε κόστος.

Η Aegean πάντως στα φτηνά εισιτήρια στις οικονομικές θέσεις σε περίπτωση ακύρωσης σου επιστρέφει μόνο τους φόρους, το αντίτιμο το κρατάει ως πέναλτι. Στις ακριβότερες θέσεις σου κρατάει μόνο 20€. Και όλα αυτά ανεξάρτητα αν ακυρώνεις και ζητάς χρήματα πίσω ή μεταθέτεις ημερομηνία. Ρώτα στη δική σου αεροπορική εταιρεία τι πολιτική έχει για τις ακυρώσεις.

• Like 1
Δημοσ.

ενα 150άρι στο νερό για αλλαγή εισιτηρίων απο Το jfk σε Ελλάδα με στάση στο λονδίνο για να αλλάξεις αεροπλάνο. το γράφω μήπως και παίζει ρόλο στη τιμή.

αν τους πάρεις ενα τηλέφωνο θα σου πούν ακριβώς πόσο κοστίζει..!

• Like 1
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έτσι όπως το θέτεις αναγκαστικά θα τα κλείσεις για 20, και αν χρειαστεί τα αλλάζεις με οποιοδήποτε κόστος.

Η Aegean πάντως στα φτηνά εισιτήρια στις οικονομικές θέσεις σε περίπτωση ακύρωσης σου επιστρέφει μόνο τους φόρους, το αντίτιμο το κρατάει ως πέναλτι. Στις ακριβότερες θέσεις σου κρατάει μόνο 20€. Και όλα αυτά ανεξάρτητα αν ακυρώνεις και ζητάς χρήματα πίσω ή μεταθέτεις ημερομηνία. Ρώτα στη δική σου αεροπορική εταιρεία τι πολιτική έχει για τις ακυρώσεις.

Καλά γενικά η Aegean το έχει παρακάνει. Έβγαλε λέει καινούργια φτηνά εισιτήρια χωρίς βαλίτσα. Και αν θες να πάρεις βαλίτσα σκας 20€, οπότε +40€ γιατί λογικά θα την γυρίσεις κιόλας!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...