Phoenix7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 γιατι τι εγινε;; έγινε λέει... περικοπές σε αυτά που θα πάρουμε.
pavlinara Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 επειδή ήταν και πολλά σας περικόψαν ε;
mixalis1989 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 νομίζω 320 της θεωρίας και 1600 πρακτικής...και τα υπόλοιπά απο την εφορία το 2015
8elwADSL Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Που το γράφει αυτό;Δεν έχει πάρει κάτι το μάτι μου.
p_under Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 επιβεβαιώνεται κάπου αυτό? από κάποιο επίσημο link ή έγγραφο?
demitsa Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Το κέντρο κατάρτισης στο οποίο βρίσκομαι μου είπε ότι 26/9 τελειώνουν οι προθεσμίες για την πρακτική και ότι θα πρέπει να διαλέξουν τους επιλαχόντες για όσους επιτυχόντες δεν έχουν καταφέρει να βρουν εργοδότη. Εγώ ξέρω ότι η προθεσμία για όλο αυτό, δηλαδή την ενεργοποίηση της επιταγής voucher, είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου. Κάνω λάθος; Βιάζονται να με βάλουν σε κάποιον τώρα τελευταία και στους περισσότερους-σχεδόν όλους- που μ' έχουν προτείνει είναι «κολλητοί» και δεν μ' αρέσει να με εκμεταλλευτούν έτσι. Όλο το καλοκαίρι στην αναμονή και τώρα κάνε γρήγορα να τελειώνουμε; Περιμένω και απάντηση από γνωστούς-γνωστών μου για θέσεις σε επιχειρήσεις και δεν ξέρω αν έχω ακόμη προθεσμία.
mixalis1989 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Re paidia ta lefta den einai kathara.einai k oi krathseis.ypografete xwris na diavazete?den kserw k an sta lefta ths thewrias exei krathseis mono
Raf21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Re paidia ta lefta den einai kathara.einai k oi krathseis.ypografete xwris na diavazete?den kserw k an sta lefta ths thewrias exei krathseis mono Εκπαιδευτικό Επίδομα: περιλαμβάνει το επίδομα θεωρητικής κατάρτισης και το ε- πίδομα πρακτικής άσκησης. Το εκπαιδευτικό επίδομα ανέρχεται σε: α) 2.700€ (συ- μπεριλαμβανομένων των νομίμων κρατήσεων) για την ομάδα ωφελουμένων «άνερ- γοι νέοι ηλικίας μέχρι 29 ετών που είναι απόφοιτοι Πανεπιστημίων /ΤΕΙ», εκ των ο- ποίων 400€ αντιστοιχούν στο επίδομα θεωρητικής κατάρτισης και 2.300€ στο επί- δομα πρακτικής άσκησης, β) 2.400€ (συμπεριλαμβανομένων των νομίμων κρατή- σεων) για την ομάδα ωφελουμένων «άνεργοι νέοι ηλικίας από 18 μέχρι 29 ετών που είναι απόφοιτοι υποχρεωτικής, δευτεροβάθμιας και μεταδευτεροβάθμιας εκπαί- δευσης», εκ των οποίων 400€ αντιστοιχούν στο επίδομα θεωρητικής κατάρτισης και 2.000€ στο επίδομα πρακτικής άσκησης. 1
mixalis1989 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Εκπαιδευτικό Επίδομα: περιλαμβάνει το επίδομα θεωρητικής κατάρτισης και το ε- πίδομα πρακτικής άσκησης. Το εκπαιδευτικό επίδομα ανέρχεται σε: α) 2.700€ (συ- μπεριλαμβανομένων των νομίμων κρατήσεων) για την ομάδα ωφελουμένων «άνερ- γοι νέοι ηλικίας μέχρι 29 ετών που είναι απόφοιτοι Πανεπιστημίων /ΤΕΙ», εκ των ο- ποίων 400€ αντιστοιχούν στο επίδομα θεωρητικής κατάρτισης και 2.300€ στο επί- δομα πρακτικής άσκησης, β) 2.400€ (συμπεριλαμβανομένων των νομίμων κρατή- σεων) για την ομάδα ωφελουμένων «άνεργοι νέοι ηλικίας από 18 μέχρι 29 ετών που είναι απόφοιτοι υποχρεωτικής, δευτεροβάθμιας και μεταδευτεροβάθμιας εκπαί- δευσης», εκ των οποίων 400€ αντιστοιχούν στο επίδομα θεωρητικής κατάρτισης και 2.000€ στο επίδομα πρακτικής άσκησης. τα ξέρω αυτά. αυτό είπα και εγώ..
redmanftw Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 και στα λεφτα της θεωρητικης καταρτισης υπαρχει κρατησεις το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχουν λεφτα
*Kezar* Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 εχει παρει κανεις τα χρηματα τον μαθηματων? ειπανε οτι μεσα σεπτεμβριου θα μας ειδοποιησουνε για το ποτε θα τα παρουμε..!!! και ακομα τπτ.
Miracle Worker Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Περιμένουν να αρχίσουν όλοι πρώτα τη δουλειά, να φανεί στατιστικά ότι το πρόγραμμα είχε επιτυχία και μετά να μας πουν για την πικρή αλήθεια. 1
redmanftw Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Περιμένουν να αρχίσουν όλοι πρώτα τη δουλειά, να φανεί στατιστικά ότι το πρόγραμμα είχε επιτυχία και μετά να μας πουν για την πικρή αλήθεια. εμαθες κατι τετοιο η ετσι το λες?
*Kezar* Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 οσοι παντως ειμαστε στο 1ο προγραμμα με της ειδικοτητες εχουμε αρχισει απο τον αυγουστο... το 2ο που ειναι τουριστικα τελειωνουν τωρα εαν δεν κανω λαθος..νομιζωβ και μερικοι εχουνε αρχισει ηδη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα