Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια ακουγεται οτι δεν θα παρουμε τπτ..τσαμπα περιμενουμε..ρε σοβαρευτειτε και περιμενετε.

ποτε αρχισες πρακτική φίλε?

Δημοσ.

να δουλευεις και να μην πληρωνεσαι..τουλαχιστον τα αφεντικα σας ειναι οκ ; η σας κρατανε παραπανω απο 6ωρο η να σας πρηζουν οτι δεν εκανες σωστο αυτο κλπ

Δημοσ.

να δουλευεις και να μην πληρωνεσαι..τουλαχιστον τα αφεντικα σας ειναι οκ ; η σας κρατανε παραπανω απο 6ωρο η να σας πρηζουν οτι δεν εκανες σωστο αυτο κλπ

Απελπισία σκέτη...Σε 30 μέρες τελειωνω και δν θα έχει μπει φραγκο.. Πφφ

Sent from my iPhone using Insomnia

Πφφ 30 μέρες για να τελειώσω και τπτ ακομα θα αρχίσω να τους γράφω μου φαίνεται :@

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

πάλι καλά δεν έχω θέμα σε αυτό..και κανένας δεν θα πρεπε να έχει..νομίζω καταλαβαίνουν και οι ίδιοι..εκτός αν παίζει να σε κρατήσουν εκεί λογικό να υπάρχει λίγη πίεση

Δημοσ.

ξερετε αν θα βγουν νεα προγραμμα κεκ? επισης εγω εχω τελειωσει οικονομικα αλλα επειδη ασχολουμαι με υπολογιστες και μου αρεσει θα μπορουσα να κανω θεωρια σχετικα με υπολογιστες?

Δημοσ.

ποτε αρχισες πρακτική φίλε?

27 αυγουστου..

στα 2 καταστηματα που δουλευω σαν τεχνικος υπολογιστων τα αφεντικα μονο καλα δεν ειναι.. απλα απιστευτοι.. και καταλαβαινουν και βοηθανε.. δεν ειναι  οι μ @@@@ες ελληνες..

τυχερος σε αυτο.

λογικα μεχρι 20 του μηνος θα μας βαλουμε τα πρωτα χρηματα καντε υπομονη να δουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Από ότι έχω δει και σε άλλα παλιά topic, κάθε Παρασκευή συνήθως πληρώνουν(το ανέφερε και ένας φίλος εδώ), οπότε αν δεν είναι αύριο σε κάποιος από εμάς...next time...

Μεγάλη κοροϊδία όμως το πρόγραμμα

Δημοσ.

Από ότι έχω δει και σε άλλα παλιά topic, κάθε Παρασκευή συνήθως πληρώνουν(το ανέφερε και ένας φίλος εδώ), οπότε αν δεν είναι αύριο σε κάποιος από εμάς...next time...

Μεγάλη κοροϊδία όμως το πρόγραμμα

Κοροιδια δεν ειναι..

ρε παιδια σκεφτειτε λιγο πριν πειτε οτι να ναι..

τι ειναι κοροιδια? οτι πρωτα δουλευεις και στο τελος πληρωνεσαι? να μην το δεχοσουν.

Ειναι μια παρα πολυ καλη κινηση για την ανεργεια και να μας ανεχτουν νεες πορτες..

2μιση χρονια ημουν ανεργος προσπαθοντας να κανω επιτελους την πρακτικη μου σαν τεχνικος υπολογιστων γιατι σαν ελευθερος επαγγελματιας δεν πιανετε (εαν δουλευεις μαυρα.)

απο εκει και περα για εμενα ητανε μεγαλη ευκαιρια.

Δημοσ.

Κοροιδια δεν ειναι..

τι ειναι κοροιδια? οτι πρωτα δουλευεις και στο τελος πληρωνεσαι? να μην το δεχοσουν.

Ειναι μια παρα πολυ καλη κινηση για την ανεργεια και να μας ανεχτουν νεες πορτες..

2μιση χρονια ημουν ανεργος προσπαθοντας να κανω επιτελους την πρακτικη μου σαν τεχνικος υπολογιστων γιατι σαν ελευθερος επαγγελματιας δεν πιανετε (εαν δουλευεις μαυρα.)

είναι μια πάρα πολύ καλή ευκαιρία να κρύψουν την ανεργία, και μην λες οτι "να μην δεχόσουν"¨, οταν γινόταν η διαφήμιση του προγραμματος. αναφερόταν ΚΑΘΑΡΑ, κάθε μήνα η πληρωμή

Δημοσ.

είναι μια πάρα πολύ καλή ευκαιρία να κρύψουν την ανεργία, και μην λες οτι "να μην δεχόσουν"¨, οταν γινόταν η διαφήμιση του προγραμματος. αναφερόταν ΚΑΘΑΡΑ, κάθε μήνα η πληρωμή

που το ειδες αυτο?

απο την πρωτη στιγμη που εκανα αιτηση τον φεβρουαριο ελεγε τα χρηματα στο τελος..

και δεν ειδα στην διαφημιση κατι να λεει για καθε μηνα..

και θα το πω.. να μην δεχοσουν.. και δεν κρυβουν την ανεργια.. πανε να βγαλουνε κατι καλο απο τα σκατα.

Δημοσ.

Κοροιδια δεν ειναι..

συμφωνώ ότι είναι ευκαιρία καλή και επίσης μετράει και στο βιογραφικό που ίσως είναι το πιο σημαντικό..απο κει και πέρα όμως είναι παιδιά που έχουν ανάγκη και πληρώνουν βενζίνες κάθε μέρα και έχουν μπει μέσα γιατί υπολόγιζαν στα λεφτα της θεωρίας στον ένα μήνα.εγώ άρχισα πρακτική τέλη ιουλίου και μερικοί ακόμα πιο πριν. πόσο ακόμα δηλάδή?

δεν θυμάμαι πουθενά αυτό που λες..όμως κανείς δεν περίμενε τόσο καθυστέρηση.και μιλάω κυρίως για αυτούς που αρχίσαν απο ιούλιο και αρχές αυγούστου πρακτική

Δημοσ.

συμφωνώ ότι είναι ευκαιρία καλή και επίσης μετράει και στο βιογραφικό που ίσως είναι το πιο σημαντικό..απο κει και πέρα όμως είναι παιδιά που έχουν ανάγκη και πληρώνουν βενζίνες κάθε μέρα και έχουν μπει μέσα γιατί υπολόγιζαν στα λεφτα της θεωρίας στον ένα μήνα.εγώ άρχισα πρακτική τέλη ιουλίου και μερικοί ακόμα πιο πριν. πόσο ακόμα δηλάδή?

δεν θυμάμαι πουθενά αυτό που λες..όμως κανείς δεν περίμενε τόσο καθυστέρηση.και μιλάω κυρίως για αυτούς που αρχίσαν απο ιούλιο και αρχές αυγούστου πρακτική

την εβδομαδα θελω 1 ντεποζιτο χαλαρα βενζινες.. πιστεψε με με τσουζει αρκετα..

να λες παλι καλα που υπαρχουν και τα μεροκαματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...