Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θέμα είναι πώς σκατά έμεινε τόσο ρηχά. Εκτός αν ήταν εξοστρακισμός.

Ίσως βολή υπό γωνία και την έφαγε στην πτώση που η βολίδα έχει χάσει αρκετή ενέργεια.

Δημοσ.

<

><br>

<p>Αν την ειχε φαει απο μεγαλη αποσταση(μεχρι το μεγιστο βεληνεκες)θα του ειχε μπει τοση οση δειχνει αλλα το κεφαλι απο πισω δεν θα υπηρχε απο τα αερια..Απο μικρη αποσταση απλα θα του ειχε τρυπησει το κεφαλι..Εγω πιστευω ή ειναι fake ή ειναι εξοστρακισμος...</p>

<br><br>

Ποια αέρια;

Δημοσ.

<<br><br>

Ποια αέρια;

Οι σφαιρες περιστρεφονται οσο πιο μακρυα παει τοσο πιο πολυ μεγαλωνει ο κυκλος αεριων.

Δημοσ.

Η θρησκεια ειναι ανοιχτη σε όλους.

Οι καλές ρωσίδες εχουν φυγει στις Ευρώπες για δουλειες ή είναι με πλουσιους Ρωσους οι υπολοιποι βολεύονται με ότι μείνει.

1LpyvBk.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει viper2005 η εικόνα που παρεθεσες ειναι κλασσικό παράδειγμα του "φαινομένου της μαζορέτας".

Δλδ αμα τις δεις ως σύνολο λες: "ποο τι μανάρια είναι αυτά."

Αμα τις δεις την καθεμία ξεχωριστά θα πεις... μέτρια γκόμενα για στρατό καλή είναι.

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει viper2005 η εικόνα που παρεθεσες ειναι κλασσικό παράδειγμα του "φαινομένου της μαζορέτας".

Δλδ αμα τις δεις ως σύνολο λες: "ποο τι μανάρια είναι αυτά."

Αμα τις δεις την καθεμία ξεχωριστά θα πεις... μέτρια γκόμενα για στρατό καλή είναι.

ειδικα η πρωτη...

Δημοσ.

Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι το κεφάλι αυτής τής περίφημης «πρώτης», είναι φωτοσοπιά πάνω στο σώμα και ότι είναι εμφανέστατα αντρικό; Μέχρι και η μαυρίλα από τα ξυρισμένα γένια, μπαμ κάνει...

• Like 2
Δημοσ.

Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι το κεφάλι αυτής τής περίφημης «πρώτης», είναι φωτοσοπιά πάνω στο σώμα και ότι είναι εμφανέστατα αντρικό; Μέχρι και η μαυρίλα από τα ξυρισμένα γένια, μπαμ κάνει...

σου φαίνεται γιατί είναι

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...